Женени от пръв поглед < II сезон > тема 5 /25.03 - 31.03/

• 52 948
  • 1 264
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Тра-ла-ла
Имам предположения, че сестрата на Форито и Хеликоптера ще са чудесна двойка Joy
Ами, ако му се заплете перката в селфи стика? tooth

# 1 081
Василена си е гледала сама детето. То е на около 6, значи е възможно снимката да е от преди доста повече години.

# 1 082
  • Terra incognita
Имам предположения, че сестрата на Форито и Хеликоптера ще са чудесна двойка Joy
Ами, ако му се заплете перката в селфи стика? tooth
Или ако насъска ДзверО (пит була, да не си помислите друго)- ще има- и почвам да бегам, бате

# 1 083
Неее, сестрата на Форко ще уплаши кучето. То вина няма за нищо, моля ви!

# 1 084
Василена си е гледала сама детето.

Гледала дрънци. Ако е гледала нещо, то е как да си сложи силикони, хилурони и др батколовители.

# 1 085
Къщата му е голяма, на хубаво място ми се струва, не ми изглежда че е супер богат.
Може да са имали връзка докато е бил семеен, и да я е залъгвал, че ще се разведе.....

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 20:49 от Анонимен

# 1 086
Горкия човек сигурно хал хабер си няма какви конспиративни теории се въртят за него тук, чак къщата му колко е голяма, къде е, що е..  ooooh! Ще му разтурите семейството на човека.
Не е това бившия на Василена. Не знам защо си извадихте такива изводи.
Дано никога не ми се случва мой роднина или приятел да участва в реалити шоу.

# 1 087
Аз пък се замислих сега, ако това което казва майката на Василена е вярно, в сцената в която вечеряха тя защо толкова увърта и си измисля тъпи причини да не живеят у тях - пък притеснителна била, пък баща й не дава, пък детето било сърцато. Ако така я е говорил, както казва майка й, защо направо не му отговори - няма вкъщи да живее човек, който се държи толкова зле с мен, който ме обижда, който ме натиска за секс и т.н. Според мен не би се свенила.

# 1 088
Аз пък се замислих сега, ако това което казва майката на Василена е вярно, в сцената в която вечеряха тя защо толкова увърта и си измисля тъпи причини да не живеят у тях - пък притеснителна била, пък баща й не дава, пък детето било сърцато. Ако така я е говорил, както казва майка й, защо направо не му отговори - няма вкъщи да живее човек, който се държи толкова зле с мен, който ме обижда, който ме натиска за секс и т.н. Според мен не би се свенила.

Тя може и да ги е казала всички тези неща, но сценаристите и режисьорите да не са на това мнение и да са изрязали тази част. Или да са й дали насоки какво да отбягва да говори. Освен това да не забравяме, че все пак всичко е заснемане на риалити шоу. Видяхме колко изкуствено си говориха на плажа и как тя не се сдържа и се развика: "Спирай камерата, няма да говоря с теб!". Направо съм сигурна, че сума ти сцени са заснемали отново и отново, докато не излезе нещо сносно. Пълен фарс си е.

# 1 089
  • София
Горкия човек сигурно хал хабер си няма какви конспиративни теории се въртят за него тук, чак къщата му колко е голяма, къде е, що е..  ooooh! Ще му разтурите семейството на човека.
Не е това бившия на Василена. Не знам защо си извадихте такива изводи.
Дано никога не ми се случва мой роднина или приятел да участва в реалити шоу.

Ужас, ужас!

# 1 090
Офф, Форчо да вземе да напие таз Василена и да се свършва със секса. Мерал добре прави и знае номера
Как да не е могала да каже или да са изрязали точно това, че правел намеци и говорел глупости. Васито не си поплюва, всичко казва, че и повече за Никифорчо. А и тя се държа доста приятелски към него, въпреки обидите и явното отблъскване Нито му беше сърдита, нито беше обидена, просто си размишлява как ще я изгонят. Че и на улицата щяла да остане, форчо се опули направо. На улицата, ама на отделни тротоари, щото...Нищо не е казвал Никифор, каквото твърди майката според мен. Не смее, гледа като уплашен заек. Василена е тази дето води разговора, но и ръси цинизми на няколко пъти чух.

# 1 091

Тя може и да ги е казала всички тези неща, но сценаристите и режисьорите да не са на това мнение и да са изрязали тази част. Или да са й дали насоки какво да отбягва да говори. Освен това да не забравяме, че все пак всичко е заснемане на риалити шоу. Видяхме колко изкуствено си говориха на плажа и как тя не се сдържа и се развика: "Спирай камерата, няма да говоря с теб!". Направо съм сигурна, че сума ти сцени са заснемали отново и отново, докато не излезе нещо сносно. Пълен фарс си е.
А според мен това е по сценарий далеч от реалността. Целта е единствено да се получи сапунка с елементи на реалност така както само Тупарев го умее.

# 1 092
Никифор да е говорил споменатото от майката на Васка не вярвам, защото той е толкова сълзлив и сантиментален, че чак ми се ще да ям лимони, докато го слушам в предаването - толкова са ми свръх-сладки воплите му...как снимаше майката с двете деца на плажа и коментираше зад кадър...ооо красота, оо най- хубавото нещо Bowtie

Да, Никифор не е амбициозен, да, не е самостоятелен, да, прави му се секс, да, има нелеп хумор, да, сладникаво се рее в захарни облаци, заобиколен от дечица, без реално да мисли..като иска да ги има как ще ги гледа....но по нищо, което видях в предаването не остави в мен впечатление да е простак, грубиян. Нещо, което за Василиса Прекрасна не мога да кажа. Даже мога да кажа само тези две неща за нея.

Какво се случи с двойките от миналия сезон ли?
Всички се разведоха. И всички с големи драми. Защо си мислите, че са други мачмейкърите, не са миналогодишните. Само Милена повториха.
Георги разби сърцето на Гери - те бяха нещо като Василена и Никифор- тя супер много спортува, той имаше скучна професия, някакво ИТ. Тя се опита да им се получат нещата, ама той я отсвири здравата - имаше търкания от раз, точно като сегашната история. Само дето Гергана не се изложи така като Василена. Втората двойка - Светлана пак спортистка с оня орач на чалга клубовете, Стефчо- там имаше драма пак, уж влюбени бяха, а веднага след края на снимките тя го хванала в многобройни изневери. Тя много беше хлътнала и в едно предаване направо плака в ефир. Третата двойка - най- в облаците от начало бяха Наско и Антония, по-непретенциозни - даваха вид, че ще останат заедно. Но не. В интервю Наско каза, че майката на Антония се намесила и му искала колите и апартаментите и на него му писнало и изгонил жена си от дома им.

# 1 093

Защото ако Форьо тия ги е дрънкал когато камерите не са снимали, съответно и заснемането на нейна ответна реакция би увиснало като дошла отникъде/ недоказуема.
А и това, което майката твърди може да се е случило след снимките на това, което видяхме вчера като хронология.

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 21:35 от tuali

# 1 094
Никифор е тоооолкова двуличен мазник, че няма до къде, никакъв сълзлив не е, а е лицемерен и неискрен.

Общи условия

Активация на акаунт