Женени от пръв поглед < II сезон > тема 5 /25.03 - 31.03/

• 52 794
  • 1 264
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
Абсолютно възможно е адвокат да я е посъветвал да кажат, че Никифор се е опитал да я насили, обиди и прочие. Но да не забравят, че там е имало екип с тях, ако той се беше опитал да направи нещо такова тя щеше да им каже на тях най-малкото. Доста грозно се опитват да изкарат нещата, дано не им мине номера.

# 1 006
Чакам с нетърпение деня, в който Васкината майчица ще дойде тук да дращи. 😆😆😆

# 1 007
Абсолютно възможно е адвокат да я е посъветвал да кажат, че Никифор се е опитал да я насили, обиди и прочие. Но да не забравят, че там е имало екип с тях, ако той се беше опитал да направи нещо такова тя щеше да им каже на тях най-малкото. Доста грозно се опитват да изкарат нещата, дано не им мине номера.

Не вярвам. Ако това излияние е било премислено и след съвет от адвокат, нямаше да е написано така, все едно е обърнала три ракии преди това или най-малкото така афектирано. Много по-методично щеше да я защитава...

# 1 008
  • Пловдив
Не чета коментарите!
По темата : За мен всичко това е една фалшива показност.
Някой знае ли какво се случи реално с участниците от 1-ви сезон?

- У нас още тегне "проклятието " расизъм,за това съм и сигурна ,че Ивана всъщност не харесва истински Мерал.
Прекалено е фалшива в разговорите си с него,ако имаше избор нямаше да е Мерал,а някой "натокан,мускулест и богат мачо".
От своя страна Мерал също не я харесва,освен за една работа ...
Той е възпитан в семейство с друга култура,не би избрал някоя "бунтарка" пред добре възпитано и морално момиче.

Възрастната двойка - От тях също лъха дози фалшивост!
Тя не би била с отшелник човек,колкото и мил да е той,колкото и да е образован.
Той я харесва,но не вярва ,че самостоятелна жена,с апартамент,работа и активен живот ще се задържи при него.

Забележете: Вдовец и вдовица съвсем наскоро опечалени. :0

- Истината за взаимоотношенията в такива предавания са между Никифор и Василена.

# 1 009
А този хеликоптер, защо е писал на собствената си стена:

Нещата станаха малко като във вестник Лична драма, с тази разлика, че имаме живи включвания...
Очевидно предаването е само и единствено за сеир, както всички реалитита на Нова. Изключително просташка концепция - чудя се един човек ли ги прави и на неговото влияние ли се дължи това, или такава е политиката на телевизията?

# 1 010
Малко да сменим темата - сетих се нещо друго Simple Smile
По повод посрещането на летището на Мерал и Ивана, специалистите казаха, че семейството й приемало еднакво добре както нея, така й него - умрях от смях! Simple Smile
Първо -  какво има да "приемаш" собственото си дете - то просто е твоето дете и го обичаш каквото е - няма как да говорим за някакво приемане! Simple Smile Второ - от една прегръдка за добре дошъл  - как разбраха, че го приемат по същия начин като собствената им дъщеря? Смешно е - бих приела, ако коментираха, че са отворени и готови да го приемат, но да са го "прели" вече - твърде наивно е! Повечето коментари от тяхна страна са ми смешни и сякаш без особено покритие.

# 1 011
Чакам с нетърпение деня, в който Васкината майчица ще дойде тук да дращи. 😆😆😆

Oh boy, oh boy.

Тая Фейсбук драма трябва да върви паралелно с епизодите някакси. Продуцентите да се заемат.

# 1 012
follow.your.heart, за какъв расизъм говориш? Ивана така или иначе е циганка, в което няма лошо, но възможността и да си намери българин за сериозни отношения е 1/100, така че едва ли има претенции.

# 1 013
Отвратих се тотално от предаването честно. Как си играят със съдбите на хората за сеир.
По темата: все повече съжалявам Васка и се отвращавам от ФорЮ. Първо налитането му да я целува, после интригата, която създаде около медения месец, че е откраднала парите и избягала. След това скандала, които вдигна за парите, постовете му "нищо не сте видели", поведението му с което и се подиграва.

# 1 014
  • София
Аз пък не чета темите, като няма излъчвания и се оказа,че много интересни неща съм изпуснала.Отивам да наваксвам.

# 1 015
Аз пък не чета темите, като няма излъчвания и се оказа,че много интересни неща съм изпуснала.Отивам да наваксвам.
Изобщо няма смисъл да го гледаш, ако не четеш коментарите. Тук е сеира.

# 1 016
  • Terra incognita
Aми, да, наистина предаването е на много ниско ниво. Отвратително, махленско, предварително режисирано. Това ли заслужава зрителят? Защо ни принизяват на това ниво? Аз наистина очаквах нещо стойностно и интересно. А какво получихме-гнусен, примитивен сеир и фейсбук интриги.

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 14:59 от VickyTaylor

# 1 017
По-интересни са от предаването, както често се случва 😀

# 1 018
  • София
Бащата правилно е отказал да участва в тоя цирк. Явно си ги знае що за стока са и двете. Кой знае как се срамува пред познатите си.
И с право.  Peace Направо го съжалявам горкия човек. Този сезон всъщност са го направили като Биг Брадър, както спомена някой по-напред, просто безкраен сеир. В предния действително никоя от двойките не остана заедно, имаха много разминавания, но никой от тях не беше с толкова дефицити като някои от сегашните участници.

# 1 019

Между другото, защо майката на Васка не минава и от тук, за да ни нашока канчетата и да ни убеди колко е лош Форито? Гледам, че обикаля интернет пространството, като цветарка - защо нас ни подминава толкова тенденциозно? От постовете й се видя, че чете темата. Чувствам се дискриминирана Rolling Eyes

Защото тук неграмотните си сдъвкват и изплюват на паважа, и маман няма да бъде изключение. Peace

Общи условия

Активация на акаунт