Женени от пръв поглед < II сезон > тема 5 /25.03 - 31.03/

• 52 681
  • 1 264
  •   1
Отговори
# 1 110
А Форчо ще има наплив от прости селянки щото е баси пича. Направо не го знам как ще избере измежду желаещите.

# 1 111
А Форчо ще има наплив от прости селянки щото е баси пича. Направо не го знам как ще избере измежду желаещите.
Ами той нали си имал приятелка вече, но залагам, че скоро пак ще си бъде сам като кукувица.

# 1 112
  • Terra incognita
Ами,ами. Краставите кучета се надушват. На Форчо му трябваше само малко поле за изява и глей кво стана, навъртя себеподобни. Ще се счупи от благодарствени слова.

# 1 113
Аз друго се питам. Само 1 месец ли са заснели, че вече кой от къде е.
В една група прочетох от една добричлийка че Ивана е ходила на гости, яли, пили и си заминала, а Мерал е сам. Как толкова бързо стават нещата.

# 1 114
Aми, да, наистина предаването е на много ниско ниво. Отвратително, махленско, предварително режисирано. Това ли заслужава зрителят? Защо ни принизяват на това ниво? Аз наистина очаквах нещо стойностно и интересно. А какво получихме-гнусен, примитивен сеир и фейсбук интриги.
Съдейки по интереса в темата и фейса, явно има защо да поддържат това ниско ниво. 😼
За жалост....

# 1 115
Нивото е ниско, защото това ни предлагат
Ако имаше избрани подходящи хора, щяхме да пишем друго и поне очи да изплакнем. Сега гледаме простотии и това обсъждаме.Яз и по-назад попитах защо са избрани тези хора. Толкова ли няма подходящи, възпитани, умни, амбициозни, търсещи емоции, тръпка и дори истинска половинка. Това ли сме българите за тях-прости, ограничени, мърляви, меркантилни.
На мен ми се видя, че следващия епизод Василена е привикана при психолозите на разговор и май се отказва от участието. Но..аз така предполагам.

# 1 116
Яз и по-назад попитах защо са избрани тези хора. Толкова ли няма подходящи, възпитани, умни, амбициозни, търсещи емоции, тръпка и дори истинска половинка. Това ли сме българите за тях-прости, ограничени, мърляви, меркантилни.
Според мен са избрали тези, защото са с потенциал за сканадали, панаири, караници, излагации...това се гледа.  Ако си говорят за литература, изкуства, математика и физика, рейтинга ще падне рязко.

# 1 117
  • София
И "яз" се питах защо са тези, но вече не.
Подходящи са за аудиторията.

# 1 118
Еее айде сега, "а"-то е до "я"-то, бъркат се. Поне на моя телефон. Simple Smile

# 1 119
С продуцент, който е и на Брадъра няма как да е друго освен сеир. Тупарев и Николов това си могат и това си търсят. Рейтинг , чрез сеир.
Николов и той каквото и да продуцира и режисира си кара по брадърската - Къртицата, Фермата все рови и търси интриги да има.

Понеже гледам и австралийското предаване -  също са намерили начин да вдигат рейтинга, чрез сеир. Там си има направо wife swap.

А и да не се лъжем - колко човека според вас са се записали - 40-50 макс, от тях 4-5 да са като w00x , останалите са Никифороци, Василени, Систъри и Хеликоптери...и как да стане нормален начина с тия. Остави ли са Таня и Лисан за замазване на очите и останалото е сеир..

# 1 120
  • София
За първи път отворих профила във фб на сестрата на Никифор. Веднага блеснаха покъртителните “нови визии”, а едната ми дъщеря (2год.) заяви: тази баба плашиииии!
Без коментар😂

# 1 121
И "яз" се питах защо са тези, но вече не.
Подходящи са за аудиторията.
Видях)) Но не го оправих, вижда се, че клавишите на я и а са близки. Чак дотам не се превъзнасям. Все мога да напиша "аз"))
Просто съм без очила, а и пиша бързо, без да кълва клавишите. Но не виждам много изписаното без подобрители)) Извинявам се, ама ме мързи да го редактирам.

# 1 122
А и да не се лъжем - колко човека според вас са се записали - 40-50 макс, от тях 4-5 да са като w00x , останалите са Никифороци, Василени, Систъри и Хеликоптери...и как да стане нормален начина с тия. Остави ли са Таня и Лисан за замазване на очите и останалото е сеир..

Според мен кандидатствалите са били доста повече от 50.

# 1 123
  • Sofia
Извинете - ние откъде да сме сигурни , че w00x е по-различен от участниците?

# 1 124
Защо мислиш така? След провала на предния сезон ме съмнява броят на кандидатите да надхвърля 100-на даже мисля, че и толкова са много.

Извинете - ние откъде да сме сигурни , че w00x е по-различен от участниците?
Ами четете как се изразява най-малкото. Това е достатъчно да си направи човек няколко основни изводи.
И го сравнете с избраните участници.
Човек колкото и да си слага маски в интернет общуването, не може да скрие основни черти от характера си.

Общи условия

Активация на акаунт