Женени от пръв поглед < II сезон > тема 5 /25.03 - 31.03/

• 52 654
  • 1 264
  •   1
Отговори
# 1 215
Защо му викате лисан 😀,?

# 1 216
Аз лично не чакам с нетърпение следващите епизоди и най-вероятно едва ли ще ги гледам. Твърде предвидимо е всичко нататък. Може би единствено финала ще ми е любопитен, макар да ми е ясен развоя при двойките.

# 1 217
Защо му викате лисан 😀,?

Лисан, Лисун - от лисунгер

лисунгер
Човек с „мазни“ черти на характера. Обича да се подмазва, измъква се в напрегнати ситуации и лъже при всеки разговор. Характерни физически качества са мазна коса и по-черно пигментирана кожа.

# 1 218
Ми браво на специалистите! За Василена и Никифор ясно. И за всички ни е ясно от пръв поглед, само за специалистите - не. Щом той иска дете, а тя има - това е достатъчно да ги свърже. Какво иска тя, въпреки че си каза, няма значение. Великите специалисти знаят по-добре. И В и Н си излизат тотално смачкани от формата. Ивана и Мерал също са велик удар на специалистите. Той - готов за семейство, нея вятър я вее. И това беше ясно за публиката от пръв поглед. Поне се позабавляваха. Жалко за излъганите очаквания на майка му. Сега прочетох, че и Таня се е отказала да се напъва повече. А дали великите специалисти не са разговаряли с бъдещите участници какво очакват от евентуалния си партньор? Магиту на Славиту не видя ли в какви условия ще попадне Таня и какво точно ще й предложи Зарко? Колко мотивиран трябва да си, за да напуснеш уредения си живот и да се впуснеш в една точно такава авантюра? След толкова кратко познанство и на тази по-разумна възраст, трудно, та чак невъзможно. Поздравления за специалистите, чудно са ги преценили нещата!

# 1 219
  • SF
И аз поздравявам специалистите!
По същите причини. Simple Smile
Още, когато гледах представянията (визитките) на участниците, техните очаквания и намерения, се учудих на професионалния подбор, който са направили мачмейкърите.
Да си призная, Ивана ме изненада с това, че хареса Мерал на сватбата им. Много ме изненада даже!
Мъжете, също толкова предвидимо, харесаха съпругите си, но...
Но така е по нашите земи - жените са по-поддържани, по-вталени и притеснени за това как изглеждат, а мъжете са "мъжкари", на които много, много не им пука и още преди 30 г. пускат шкембетата. Ревниви са и гледат като ботури, за да си придадат още по-голяма мъжественост.
Мерал пък, вместо да си оцени шестицата от тотото, която му се е паднала, реши, че трябва да я дразни и ядосва и нарочно да й лази по нервите.

# 1 220
И аз поздравявам специалистите!
По същите причини. Simple Smile
Още, когато гледах представянията (визитките) на участниците, техните очаквания и намерения, се учудих на професионалния подбор, който са направили мачмейкърите.
Да си призная, Ивана ме изненада с това, че хареса Мерал на сватбата им. Много ме изненада даже!
Мъжете, също толкова предвидимо, харесаха съпругите си, но...
Но така е по нашите земи - жените са по-поддържани, по-вталени и притеснени за това как изглеждат, а мъжете са "мъжкари", на които много, много не им пука и още преди 30 г. пускат шкембетата. Ревниви са и гледат като ботури, за да си придадат още по-голяма мъжественост.
Мерал пък, вместо да си оцени шестицата от тотото, която му се е паднала, реши, че трябва да я дразни и ядосва и нарочно да й лази по нервите.

Ивана, шестица от тотото??? На коя планета? Joy Joy Joy

# 1 221
  • София
https://www.youtube.com/watch?v=BRJIFUyzw6k

Ох, попаднах на това видео... ами, жалка е Василена. Само вижте като Никифор каза, че колата е за двама, в смисъл двуместна. За секунда дойде надежда и в следващия момент- баничарка хахахаххаха. Ох, хем съм го гледала, тия моменти са култови. Според мен сценаристите не я очернят толкова Василена. Просто видяха този "диамант" и решиха да не го крият, а да го пуснат да блести. Каквото човек сам си направи- друг не може да му го направи. Василена сега я заслушах как говори, точно като простачка говори, погледнете и "приятелите и" как се подсмихват, все едно пада ти се. Хах, хах.

При Ивана и Мерал- Ивана чисто визуално е красива, определено е точно за привличане на вниманието от пръв поглед. Докато при Мерал не е точно така, не е пръв красавец.

# 1 222
Тоя тип пръстени имам чувството, че са ги раздавали преди години. И баща ми, и дядо ми имат същите, но с малко по-различен дизайн, с черен камък и техните собствени инициали. Този ми се стори точно такъв.

Задължителният подарък от баба и дядо/родата за абитуриентската! Братовчед ми и брат ми “хванаха” тази традиция, а аз слава Богу не Joy  Даже като се отидеше в златарско ателие и като се кажеше “Пръстен за внука за бала” и веднага се вадеха еднотипни пръстени като на Лисан Simple Smile Ех, какви времена бяха.. Grinning

# 1 223
Гледах в Инстаграма на Ивана снощи имала рожден ден.Повечето пожелания и бяха да срещне истинската любов  Grinning

# 1 224
Мнението на Есме, относно храненето на Ивана много ме развесели Joy Точно попадение. И мен ме впечатли именно това. И също хапката и пивката на ВиН, докато тя беше почти в истерия в последния епизод. Значи, аз не мога да си представя, да съм толкова потресена, шокирана...да си давам сметка, че съм затънала доста надълбоко в собствената си глупост ..да ми се плаче от което/ по нейни думи/ и да продължавам да си бодвам и хапвам. Няма как... Имах чувството през цялото време и при трите двойки, между другото,че храна не са виждали.

# 1 225
Може да са били на диета преди снимките, и повече да не са издържали.

# 1 226
Имам чувството, че се събират за снимки само по време на хранене и компанията им им е толкова неприятна, че бързат да се наядат и после да се изживяват като свободни електрони.

# 1 227
  • SF

Ивана, шестица от тотото??? На коя планета? Joy Joy Joy
[/quote

Е, сега!
Ивана за мен не представлява интерес. Очевидно е, че и ти не си привлечена. Тя не е нашата шестица от тотото. Това е метафора за късмет и за нещо, което ако сам си го търсил и желал, е възможно да не ти се случи.

Мерал беше истински впечатлен от това, което мачмейкърите са му намерили за съпруга - 23-годишна, красива, нагласена, отворена, усмихната съпруга, която не му тропаше с крак и не го питаше каква ти е колата и къде си блял досега, че да нямаш луксозна кола! Ивана си го гушна, цунка (много пъти  Simple Smile )и танцува с него цяла вечер. Аз много харесах тяхната сватба и реакцията им, когато се запознаха.
Шестица от тотото!
Според моята преценка и предположения, без да съм сигурна, естествено, но досега Месал е бил с доста по-обикновени момичета (в неговите представи за обикновеност).

А какво ще се окаже по-нататък, не знам.
И няма да мога да отговарям на въпросите какво й е необикновеното на Ивана. Атрактивна е! Много момчета биха я харесали истински, гледайки музикалното й клипче с гащеризончето. Признавам, че с грим и прическа е много сладка. Именно това видя Мерал за първи път и очите му светнаха.

# 1 228
Малоумието на психолозите удари тавана с аргумента " Никифор иска дете, а Василена има дете", затова ги събрали. Сериозно ли?! Какво общо имат интересите на този, който има дете, с този, който иска?! Той очевидно желае свое дете, а не жена с дете. Тя от своя страна вече е майка и е много възможно да няма намерение да ражда повече.
Едно ми е абсолютно ясно, идеята не е да се съберат подходящи хора, а пълни противоположности, за да има сеир и оттам висок рейтинг.
Представете си да бяха избрали на Никифор същата сива и скучна женица, като него. Кой щеше да изгледа повече от един епизод?
Или пък на сдържаната и сериозна Таня, сдържан и сериозен съпруг? Същото се отнася и за Мерал и Ивана.
Нима не е очевидно, че момиче на 23 години не ляга и не става с мисълта за брак, нито се е отчаяло толкова, че да търси мъж по този начин. Рекламира си заниманието, яде, пие, ходи по почивки, екстра си е:)
На екипът не им пука дали експериментът е успешен, важно е да направят пари от рейтинг, а ние тук се чудим как можело да избират толкова неподходящи хора:)

# 1 229
  • Sofia
Това предаване /шоу категорично трябва да бъде спряно,само се гаврят с хората...а утепаните "специалисти"да се насочат към други професии и занимания,за нищо не стават...Angry
Да направят нещо подобно на "90дни до сватбата",което дават по ТЛС,мисля че ще е по-интересно.

Общи условия

Активация на акаунт