За „червените лампи“ в моя живот

• 55 535
  • 1 311
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София /Абсурдистан
Имам си определен минимум на комфорт аз и не бих отишла нито на палатка, нито в мизерна хижа,  нито пък в хостел със 100 маймуни на клона. Ако друго не мога да си позволя, ще си стоя в къщи и никъде не тръгвам.
Ако съм срещнала любител на подобни преживявания, значи не е моят човек. Няма сила на земята, която да ме накара доброволно да се завра в такова нещо.

# 1 291
Аз не разбрах - след като така мина метлата, защо се измести темата от въпроса ми дали трябва да ми свети червената лампа в случаят, който описах?
И не ставаше дума за закъсненията въобще?

# 1 292
Ами не знам дали "трябва", то или светва, или не светва, инстинкт. Може да грешиш, а може да откриеш, че крушката си има опашка.

Или както се казва модерно - това дали те "тригърва".

# 1 293
Това, че нещо се е случило веднъж - за вас червена лампа ли е?
(нямам предвид насилие, а за друг човек от миналото)

# 1 294
От моя опит ще заключа, че мъжете за мен са сами по себе си лампи! 🤪
[
Но това не оэначава, че трябва да преминем на жени Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 295
За веднъж ( с изкл. на шамар или обиди) може да се направи изключение. Все пак хора сме - може на някой да му се е случил тройно критичен ден, да си има някакви грижи и изведнъж ситуацията да излезе извън контрол. Но пак повтарям - за шамари и обиди не се прилага поне в моя случай.

# 1 296
  • София
Цитат на: The Siren of Titan

Или както се казва модерно - това дали те "тригърва".

Официално ще почна да те докладвам за умишлено унищожаване на езика, да знаеш! #2gunfire

Къде е модерно да те "тригърват"- там, дето се надскачат с качването на снимки, демонстриращи лукса, в който си представят че се движат ли? newsm78
Или в снобарската групичка?

# 1 297
Тригърват ме форумци, които мислят, че зад монитора са хора, дето ядат доматите с колците. Стои малко като хвалбите на деветдесетарски емигранти.

# 1 298
Сирен, до сега не видях в тази тема да си казала нещо,което да звучи логически завършено. Подмятания само някакви, избирателни половинчати отговори и то не по зададените въпроси и една пара,която не лежи на нищо. Докато има такива,които да ти се връзват на евтините провокации,с които се храниш, ще продължаваш в същия дух .

# 1 299
Почнаха метлите. Скоро ще дойде и ключът. Темата пак се обърна, мина се през задължителните за всяка тема пътувания...
Така де, да кажа и аз нещо не по темата..

# 1 300
Тригърват ме форумци, които мислят, че зад монитора са хора, дето ядат доматите с колците. Стои малко като хвалбите на деветдесетарски емигранти.

Кофти, ако личното ти усещане е такова, моето не е. Интересно ми е, какво мнение можеш да имаш по въпросите със семейните пътувания, каквито са далеч от твоята реалност.

Мой близък приятел е пътешественик в истинския смисъл на думата за мен. Обикаля по-голяма част от годината места, които не са "масови" и отсяда винаги при местни. Скоро беше в Патагония и ми пращаше снимки от дома на едно местно семейство, при което беше останал.

# 1 301
Понеже не пиша често ми е чудно що тъй ми изтриха подтовете, след като заявих, че въпросната Дренка не е толерантнта към повечето мнения. Хм, не видях, прочетох злост към нейната персона, само забележка към това, че прави такива към всички изказващи се. На тоя принцип, викам, само да се хвалим и целуваме.

# 1 302
Че вие това правите, в името на женската солидарност Simple Smile
Не знам,  четох някакви глупости за доноси, не съм докладвала, де, сърдете се на  тоз, дето е чистил.

# 1 303
  • София
Аз имам един приятел, също истински пътешественик, с прекрасни снимки на непопулярни места.
Обаче абсолютно не става за връзка.

# 1 304
Аз имам един приятел, също истински пътешественик, с прекрасни снимки на непопулярни места.
Обаче абсолютно не става за връзка.

Ми ако буква през airbnb неудобни матраци, нормално.

Общи условия

Активация на акаунт