За „червените лампи“ в моя живот

• 55 538
  • 1 311
  •   1
Отговори
# 1 275
  • MI
Така и не разбрах каква е лампата - че не обича да пътува, че прекалено много обича да пътува, че е пишман пътешественик, защото ползва еърбнб (втф?!!) или че е сноб щото само шопинг и спа го интересуват?!

Иначе във въпросния сайт има всичко - от пълни дупки до истински лукс. И съответно много разнообразни цени. Някои съвсем като на доста добър хотел. Rolling Eyes Но какво значение има това при положение, че всъщност пътешественик е именно този, който се стреми да живее като местните за известно време,да се потопи в културата и цялостната среда. Т.е. е по-вероятно да иде точно в бнб, отколкото на хотел ол инклузив. Ето, лпбител на ол инклузив за мен е направо сирена плюс фар, че няма да си допаднем.

# 1 276
Направете си тема за пътувания - кой, как, къде и с кой.

# 1 277
Лампата е като всички други- че се различавате кардинално по някакъв въпрос Simple Smile

# 1 278
  • София
Кухньохол с бокс, всичко от ИКЕА...поне в центъра ли е това? интересно в коя държава...като гледам и спалнята е мини размер. Както казах, точно такова AirBNB плюс мониторинг на евтини билети и ставаш е§аси пътешественика.

Съвсем сериозно да те питам- това ли ти е заниманието? newsm78
Да ровиш и гледаш коя патка какви снимки си е качила, за да се хвали?
Как въобще може да те интересува, освен ако не си кифльок, конкуриращ се с другите безмозъчни?

# 1 279
  • MI
Именно, противоположностите се привличат, но най-лесно и добре се живее с човек, с който нямате кардинални различия. Философствания как и защо (не) трябва да се пътува са излишни в тази тема.

# 1 280
Абсурт, за теб е всеизвестно, че си намусена и зла, но бих те посъветвала да внимаваш за изказа си и най-вече да се постараеш да не използваш думата "патка", когато говориш за човек. И каква е тази хвалба толкова - нали бил смотан апартамента...Направо се изложих - и не е в центъра..Няма да ви пускам снимки от частен самолет - да не вземе някой да се гътне.
За мен червена лампа е оплюването и омаловажаването  на чуждите постижения от висотата на дивана.

# 1 281
  • София
абсурТ, да внимаваш как говориш, че госпожата обича да докладва всичко. Joy
Като чуя "внимавай как ми говориш" във форум- червена лампа за свръхего. Обикновено без покритие.

# 1 282
Absurt, съвсем по темата с червените лампи: материалната среда ми казва много за това какво мога да очаквам. Не е кифленско дори, по-скоро свързано със сигурност или хигиена. Не е и снобария дори - смотанко, спартанско при хотелите ми е червена лампа за "криминално" или поне неприятно.

# 1 283
Дотук винаги сме чели от теб как всичко е смотано и гадно. Хайде напиши, ако ти е възможно, нещо, което те радва или удовлетворява изискванията ти. Ще бъде любопитно четиво!

# 1 284
  • София
Абсурт, за теб е всеизвестно, че си намусена и зла, но бих те посъветвала да внимаваш за изказа си и най-вече да се постараеш да не използваш думата "патка", когато говориш за човек. И каква е тази хвалба толкова - нали бил смотан апартамента...Направо се изложих - и не е в центъра..Няма да ви пускам снимки от частен самолет - да не вземе някой да се гътне.
За мен червена лампа е оплюването и омаловажаването  на чуждите постижения от висотата на дивана.
Всеизвестно за теб е, че трудно осмисляш написаното и все някой те е засегнал, и все някого предупреждаваш да не прави или казва това и онова.

Не съм визирала въобще теб, и съм го написала ясно и разбираемо.
Така че, ако се идентифицираш с милото животинче, не е моя вината.

Сирен, пишеш кой с какво и как се хвали, затова те питах как въобще можеш да седиш в нета и да проследяваш патките......

Що се отнася до апартаментчето- за малко пари, толкова.
Показаното е чисто и неоръфано- точно за средна ръка хора.
А, като нямаш достатъчно за повече лукс и хранене в ресторант със звезда Мишлен, не се правиш на велика.
Щото е смешно. Това ми е идеята.

# 1 285
  • София
Дотук винаги сме чели от теб как всичко е смотано и гадно. Хайде напиши, ако ти е възможно, нещо, което те радва или удовлетворява изискванията ти. Ще бъде любопитно четиво!
Толкова любопитно, колкото и телефоният указател.
Сирената да си отвори тема за битието и да си пише за спа-то, дивана, провайдъра, рафиту и фенси ресторантите. Сигурна съм, че все ще се намерят хора без работа, да влизат и да коментират. Особено ако има снимков мат'рял. Така останалите теми ще са булшит фрий.

# 1 286
Ясно.Смотанко,спартанско,хигиена,сигурност,ала бала, но никаква конкретика.Какво ти казва материалната среда ? Остави. Тактично подмина предния ми въпрос.Подмини и тоя. Общи приказки,колкото да се намираш тук и да ръкомахаш с пръст без да казваш нищо съществено.

# 1 287
За хубавите неща - отидете в позитивната тема. Разбира се, че има и хубави, приятни неща без забележка.

Иначе съм спала и в не-реновирани български хижи с непрани одеала на БТС, ма това е младежка романтика и не бих повторила, нито бих си водила децата.

# 1 288
  • София
А каква лампа е, че харесвам всякакво пътуване - и ол инклузив, и хотел 2 звезди и палатка. Единствено не мога да  се пречупя за хостел с още 10 маймуни в една стая, това ми е нечовешко. В крайна сметка не живееш по тези места, само за няколко дни е и лично аз се прибирам само, за да спя в хотела. Много важно колко е луксозно.

# 1 289
Ами важно е, защото примерно е добре да се наспиш хубаво в хотела. Съответно е важно да е удобен. А малките неща могат да развалят преживяването. Примерно цяла нощ да дъни чалга от дискотеката или други шумове. Дяволът е в детайлите.

Ако си млад, разбира се, или непукист, може да е ОК, но аз примерно предпочитам хубав и спретнат Bed&Breakfast в хубава част на града.

Общи условия

Активация на акаунт