Сполучливи имитации на маркови парфюми - 27

• 70 971
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Лия,Номад не е парфюм,който се харесва на почти всеки/според мен/ по-добре си поръчай по-малко количество за проба.Аз го харесвам,но на доста кожи избива мъжка нота,така че го пробвай,версията на Заг е максимално доближена до оригинала,трайна и присъствена,за мен и дори по-хубава от истинския.Днес тествах Номад едт,за мен си има някой разлики с едп,тук ми липсва цитрусът,едт при мен е по-траен и ми мирише на дъвки не бих го купила,нямам и първия Номад.Виж Куатре на Заг,Лалето ,Chloe see by Chloe както и Градините на Мосю Ли.За идващите топли дни са перфе.

# 196
Здравейте, ще правя поръчки от Рефан и Заг Зодиак и имам колебания относно няколко парфюма. Коя имитация е по-добра на Chanel -Chance Eau Vive  - на Рефан или Заг, както и за Armani-Si коя е по-добрата? Също имитацията на  Narciso Rodriguez - Poudree на Заг струва ли си? Flowers Bouquet

# 197
  • Бургас
Chance Eau Vive според мен на никоя фирма не е добър,Си е доста хубав на Рефан,а Пудрения Нарцисо на Гиза,У-Н-И-К-А-Л-Е-Н.Heart Eyes

# 198
  • густо майна Филибето
Номад вчера пробвах оригинал, не е толкова присъствен като имитацията на ЗАГ. Мъжката нотка я усещам в шлейфа (върху друг), и то след час примерно.
Цитрусите не са ми водещи, по-скоро малко захар, другото не мога да го определя.
Пробвах и Адикт в оригинал, за да сравня с имитацията на ЗАГ. И този път имитацията ми се стори по-присъствена, разликата усетих в това, че при имитацията ми ухае в началото леко на горчив бадем. След това са ми еднакви.

На Шанел шанс Виве и Фреш за мен са с мъжка нотка, върху мъж бих ги възприела като мъжки. Харесвам ги , защото по принцип харесвам цитруси.

От вчера си имам и проба оригинал на Мон Герлен. Началото е съвсем различно от имитацията на ЗАГ, и определено предпочитам имитацията.

# 199
Хм, на обикновения Chanel- Chance има ли добра имитация?
Пудрения явно ще си взема от Гиза, а Ellie Saab Couture знаете ли дали е добър? Също Prada La Femme го има и в Гиза и в Рефан коя се доближава повече до оригинала?

Последна редакция: пн, 22 апр 2019, 16:14 от "Вихър"

# 200
  • София
Запис засега.

# 201
  • Габрово
Нел ,чудесно оформление и благодаря за новата тема.

# 202
Givenchy L’Interdit на Заг зодиак с какъв номер е? bouquet

# 203
  • Бургас
393 е номерчето,върховно е направен.Kissing HeartHeartHeart EyesHeartHeartHeartHeartHeartHeart

# 204
393 е номерчето,върховно е направен.Kissing HeartHeartHeart EyesHeartHeartHeartHeartHeartHeart

Bright Crystal, много, много ти благодаря! bouquet Hug Досега се кьоравих по списъците в олх и нищо не изнамерих. Simple Smile
Искам Boucheron Quatre и L’Interdit. Peace

# 205
Днес бях в Заг за L'Interdit-оказа се,че бил най-търсения напоследък,купих последните 30 мл и до нас отнесох 2 комплимента от една позната и една непозната жена:),купих Скандал и ЛВЕБ флорал,Номад беше свършил,както и Джой,явно клиентите са ги оценили високо.Но при това положение защо не зареждат преди да се занулят количествата им ,така изпускат оборот,но както и да е,доволна съм от покупките.

# 206
  • Пловдив
Ако направим форумна среща на групата ще е ясно на какво ще ухаем Stuck Out Tongue Winking Eye

# 207
L' Interdit може ли някой в общи линии да го опише- цветен ли е, сладък ли, за кой сезон е подходящ....( нямам възможност да го проверя лично, та затова питам....)?

# 208
В другата тема е описван доста-белоцветен с дървесна нотка,аз не съм по описанията,но в никакъв случай не ми е сладък.Зимата в студа и сега ми стои добре,мисля,че в жегите ще ми е задушлив,със сигурност не е плажен,определям го като елегантен,сериозен и класен,нося го с по-елегантно облекло и не знам защо много ми подхожда на бяла риза,някак си го асоциирам със свежест,белота.
За бар също не бих го избрала-там обичам да съм “скандална” или “табаково-ванилова”,по-точно обичах преди така да се популяризират.

Последна редакция: пн, 22 апр 2019, 22:42 от Calabria

# 209
  • Sofia
Ако направим форумна среща на групата ще е ясно на какво ще ухаем Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз ще мириша на тобако ванил и ще ви пусна на лайф търг моя Линдери..😁😁

Общи условия

Активация на акаунт