Сполучливи имитации на маркови парфюми - 27

• 70 216
  • 734
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря! Heart

# 271
  • София
Argent, котато Рафела се появиха като бранд в България, имитациите, които предлагаха бяха по-малко като асортимент и с по-малка трайност сравнени с Баргело. След това се появиха във варианти Silver и Gold (Рафела) като първият беше еквивалент на Рафела, а вторият на Баргело. Някои от ароматите бяха идентични и с почти еднаква трайност. Аз не бих дала еднозначно предпочитание за Рафела или Баргело, защото всичко се свежда до лично усещане, възприятие и развитие на аромат. Мога да дам пример с Инвиктус на Рабан. Върху кожата на моя мъж имитацията на Рафела е по-трайна в сравнение с тази на Баргело. Върху моята кожа е обратно.

# 272
Момичета, днес много харесах един аромат на AJMAL Ambre Pimente. Дали може да ми кажете онлайн от къде мога да го поръчам и на кои други парфюми е сходен:)

# 273
  • София
Онлайн го няма.

# 274
  • густо майна Филибето
Как ме зарибихте сега с тези новите на Заг.... Тъкмо бях решила да поръчвам вече само от любимите. Аз поръчвам на сляпо, от 15мл, имам и няколко от 10мл на Рефан. Общо близо 40бр. Наредила съм ги в три колонки. Любими, не толкова любими, и такива, без които мога. Горе-долу по равен брой са Grinning Може би едни от най-купуваните, защото инфото ми е от тази тема.Плюс някои експерименти. Simple Smile  Независимо от мненията тук, винаги има изненади за моя нос. И в добрия, и в лошия смисъл Simple Smile
Днес разнасям Коко Ноар. Много любим. Вчера го пробвах на щерката, никакъв шлейф не усетих. Затова днес съм полята обилно. Усещам го с часове на себе си, и съм доволна, че не тормозя другите, защото на повечето може би ще се стори тежък и бабешки.Grinning
Другата щерка, преди да се качи на самолета, все още под  влияние на моето увлечение, си пръснала Гучи Бамбу. Нямаше търпение да се прибере и изкъпе, много я задушавал. Казвам си - ето това е за мен. Аз така обичам.Stuck Out Tongue Winking Eye Имате ли впечатления, имитацията достатъчно силна ли е? Гучи Ръш на Заг също е силен и задушлив, може да опитам с още някой на Гучи.Нещо да ми препоръчате?

# 275
  • Пловдив
В елинор до кога е намалението, че гледам и Кристал ноар-а е на по-добра цена от Венерата?

# 276
  • Бургас
Любознателна и аз много си падам по Коко Ноар/оригинала/ и никак не ме грее,че може би на някого му бил бабешки.Проблемът ми с него е друг,започва мощно и утихва много бързо на кожата ми,тр.да си завра нослето хубаво,за да го усетя,блед и приглушен е иначе отдавна да съм го купила,но ще го пробвам отново.Негова противоположност е Коко Мадмоазел Интенз,който на кожата се задържа 15-20 часа,не се шегувам и това с доста пъти миене на ръцете и който носи в себе си за мен голяма част именно от Коко Ноар и Allure sensuelle.Ако не познаваш последния се запознай,аз много го обичам имам чувството,че и ти ще го харесаш.Аз останах впечатлена,засега води личната ми класация за най-траен дизайнерски парфюм,като е следван от Мон Герлен,Алюр,Пойзън гърл,Скандал и ЛВЕБ,с кеф да им платиш цената! Иначе ти препоръчвам Гучи Блуум на Парфен,друг мой любимец,страшно близък до истинското Гучи,излъчва добре и е мега траен,погледни го.Бамбу познавам на Рефан и Заг и за мен имат разлики с оригинала,но аз не съм фен на този парфюм.

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 11:23 от Bright Crystal

# 277
Много харесвам Allure Sensuelle, но до сега добра реплика не съм успяла да намеря. А вие?

# 278
Новата ми придобивка е Zara Vibrant Leather мъжкия, във Fragrantica го дават близък до Авентус... много е хубав!! 😍

# 279
  • Бургас
Много харесвам Allure Sensuelle, но до сега добра реплика не съм успяла да намеря. А вие?
Лаленце,не за съжаление,но си струва човек да инвестира в оригинала щом го харесва ако разбира се може да си го позволи.

# 280
  • София
Здравейте!На Ескада Магнетизъм има ли добра имитация,но наливен.Видях,че Родригез го имат капсулован!

# 281
  • В къЩи.
Днес ходих да пробвам препоръчаните ми в темата № 20 и № 28 на Роксан,но в крайна сметка си взех №72...страхотен. Взех си и някаква имитация на Лакост,30мл- май нямаше и 4лв.( не го откривам в първа страница) също много ми харесва. Оказва се,че харесвам доста сладникави аромати освен мускуса и направо съм в чуденка какво да нося лятото,като не харесвам никакви цитруси и треви???
Знам,че толкова сладки аромати каквито харесвам не са за лятото,но все не попадам на нещо подходящо за жегите.
От 2-3 г ползвам само това в големите жеги. Ще ми се да разнообразя малко...помагайте.

п.п. В Лидл попаднах на парфюм  50мл - 10,90лв ( май беше) на кой е имитация?

# 282
bibi82, имат го Д&П, силен( траен) е и аромата ми харесва( а дали е близък до оригинала- не зная, не го познавам....)

# 283
  • София
п.п. В Лидл попаднах на парфюм  50мл - 10,90лв ( май беше) на кой е имитация?
Boss Orange

# 284
Лия, щом си падаш по сладости за имитации може да ти допадне P.R Olimpea, ще си позволя да ти предложа бюджетни оригинали- Collector’s Edition Justin Bieber for women, абстрахирай се от името, неочаквано и за мен парфюмчето е трайно, усеща се страхотна кайсия и сандалово дърво, има добра издръжливост- близо 6 часа. Друга по-силно изразена сладост е Anais anais premier delice, понякога се намира наистина изгодно и  е много звънлив и доста сладък, има стари мнения във форума, погледни,ако искаш. И накрая Elizabeth Arden Green Tea Nectarine Blossom, в Елинор и Парфимо е 16-17 лв., той е най- свеж, защото се усеща зеленият чай, но има и сладостта на сочни нектарини, трайността обаче е много слаба и трябва да се подновява на 2-3 часа.
Извинете за отклонението от темата. Blush

Общи условия

Активация на акаунт