Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря близък магазин, който продава имитация на парфюма Трезор с максимално качество?
Какво е мнението на хората за наливните парфюми на Амбра?
Какви са впечатленията за парфюмите на Роксан, Guilty, Empress и Mont-Garland?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря близък магазин, който продава имитация на парфюма Трезор с максимално качество?
-
Какво е мнението на хората за наливните парфюми на Амбра?
Хората имат различни мнения за наливните парфюми на Амбра. Някои са доволни от качеството и дълготрайния аромат, докато други изразяват съмнения относно трайността и качеството на определени аромати. Важно е да се отбележи, че впечатленията са субективни и зависят от индивидуалните предпочитания и кожна химия.
-
Какви са впечатленията за парфюмите на Роксан, Guilty, Empress и Mont-Garland?
Форумът предлага разнообразна гама от мнения за парфюмите на Роксан, Guilty, Empress и Mont-Garland. Някои потребители са доволни от ароматите, докато други изразяват съмнения относно трайността и съвместимостта с оригиналните парфюми. Важно е да се отбележи, че вкусовете и предпочитанията за аромати са индивидуални и различни за всеки потребител.
-
Какви са мненията за рефанските имитации и други парфюми като Chance, J'adore, Black Opium, Joie, Signoriina, Tom Ford Black Orchid, Tobacco Vanille, Café Rose, Organza Givenchy , Mon Guerlain Bloom of Rose и Scandal?
-
Къде мога да намеря повечето парфюми на Aristea във Варна?
Комбинацията от Q+u се чете просто като едно "к", а крайно "е", върху което няма ударение не се произнася изобщо, затова се нарича още "нямо е" и става точно "катр".
По принцип имитационна парфюмерия не ползвам, не от снобария, а просто защото каквото и да съм си взимал, го усещам не повече от 10 минути - с капки, без капки - все тая. Онзи ден обаче пазарувайки в Кауфланд, едно момиче на изхода ми подаде парфюмирано листче на Raphella. Номер 675, проверих го вкъщи тук в темата ви и се оказа Аква на Булгари. Любим парфюм. Пробвал съм го във версиите на Рефан и Сан Сиро - и двете се различаваха от оригинала и бяха и нетрайни. Тази версия обаче на Raphella ме изуми - пълно сходство с оригинала като аромат, а листчето миришеше осезаемо и на другия ден - нещо, което с имитационна парфюмерия досега не ми се е случвало! Та... да ви питам - тези Raphella как са като трайност, аромата е ясно, че ми харесва, но съм чувал, че били нещо като разновидност на Bargello, пък Bargello били по-трайни, а Raphella от своя страна се разделяли на Raphella gold и Raphella silver и "silver" били по-нетрайни... Най-добре било да се търси Bargello... Въобще има ли нещо общо с истината това и ако да - къде в Пловдив мога да намеря Баргело и има ли го изобщо, защото ми се струва, че са зачезнали, отдавна не съм ги виждал и по принцип Raphella как са като трайност?