Сполучливи имитации на маркови парфюми - 27

• 70 153
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Скандал и Трезора ги имах на Заг, страхотни са.

# 541
  • Бургас
Калина,Май Бърбъри за мен е най-добре издокаран на Рефан просто е 1-1.Скандал на Заг е хубав,но на Ди Енд Пи още по-хубав,сладка отровна магнетична бомба,за жегите не е добра идея,хаха.Нощният Трезор е много хвален на Рефан и Заг,просто пробвай и двата и прецени кой ти е по-близък на теб.My Burberry Black го имат Лорис,за съжаление нямаме актуален техен списък,а са пуснали много парфюми.Явно аз трябва да се заема с това,ще отида до магазина им.Друга супер близка имитация е версията на Заг на Плежър,1-1 за моя нос,разкошна оригинал не е нужен.Точно в това време се разкрива много красиво,трайността е повече от добра.Kissing Heart Мартинез са пуснали Африканския бал-https://www.fragrantica.com/perfume/Byredo/Bal-d-Afrique-6458.html Олимпеята на Сан Сиро,ДП и Рефан са много добри имитации,също няма нужда от оригинал и там.Някой се оплакваше от трайността на Обувката на Гиза/дано не бъркам/вижте я във версия на Сан Сиро и на Рефан,потърсете обаче новата Велвет версия.

# 542
Благодаря за изчерпателния отговор, на Бърбъри имитация съм ползвала само на Баргело, е уникален,по нищо не отстъпва на оригинала по аромат и трайност. Всички изброени марки има онлайн магазини,че едва ли ще открия около мен

# 543
  • София
Онзи ден ходих до Заг на Княз Борис да си подновя Номад. 30 мл в мое шишенце ми излязоха 5.40 лв, което прави по 18 стотинки на милилитър.
Линтерди или както там се произнася не е от моите аромати. Определено има нещо ретро, което не ми допада, но пък на майка ми и хареса много.
+1 обаче за Куарте на Бушерон. Вече втори ден си душа блотерчето и ми харесва още повече в драйдауна. Не си взех защото имам доста парфюми и се опитвам да ги намаля, но определено този се нарежда в списъка с бъдещи покупки.
Аз също чакам Карат на Картие, най-красивите зюмбюли, които съм помирисвала. Даже обмислям покупката на оригинал не го ли пуснат до края на годината.

# 544
  • Пловдив
Здравейте, вече трети път си купувам си Pantherе номер 907 от Parfen . На коя Пантера на  Картие отговаря? Тоалетната вода или парфюма?

# 545
  • Burgas, Bulgaria
Личи си,че си ценител и страстен почитател,пишеш много хубаво и аз ти благодаря.HeartKiss Версията на Коко на Лорис я открих преди около 4 години може би,веднъж се шматках по центъра и влязох в Парадокса,пръснаха ми от оригинала и веднага побързах да сравня с тази на Лорис,стори ми се много добра имитация.Всъщност те са единствените,които я предлагат засега мисля,дано не са я развалили.Има я в магазина им,сподели как я намираш ти като почитателка на оригинала.Ясно,ти си носила едт на Коко значи аз мисля,че Лорис имитират ЕДП.И друга много сполучлива тяхна имитациия е на Хипнозата на Ланком,трайна и присъствена.Heart Имат и много нови парфюми,ще пробвам всичко и ще пиша някой ден.
Добър вечер, кристалче, бързам да ти благодаря за емоцията и да опиша впечатленията си от Коко Шанел/1984г/ на Лорис, ами, очарована съм! И да, наистина те предлагат ЕДП - много добре направен - многопластов и в развитие, с шлейф, леко прашен и почти идентичен с оригинала, но това не е ЕДТ /както ти отбеляза/. Коко Шанел ЕДТ е по- топъл, пикантен и много вкусен. Розата, карамфилите, балсамът, сандалово дърво и смирната са в магическо единодействие. При първа апликация /на ЕДТ/ при мен се улавят алдехиди, бергамот и малко праскова, отдолу прозират бели цветя, които наистина му придават елегантна женска зрялост. От тях аз най-вече усещам жасмин, както мимоза плюс роза, които приглушено преливат към топъл кехлибар, ванилия и меко сандалово дърво. Странното в случая е, че ЕДП и ЕДТ носят еднаква пирамида, но както винаги казваме, "лекарството е в дозата", имено дозата прави разликата между тях. С две думи, ако можеш да избираш, избери ЕДТ. Лека и уютна вечер ти желая! Gift Heart

Последна редакция: чт, 23 май 2019, 21:55 от kolevaangela

# 546
  • София
Ей, последните две седмици колко бръмча около Съдебната палата, как не съм знаела за Заг на Борис! Нищо, пак ще мина!

# 547
Ей, последните две седмици колко бръмча около Съдебната палата, как не съм знаела за Заг на Борис! Нищо, пак ще мина!

И аз така. Че даже и днес бръмчах. Нищо, грешката ще се поправи.

# 548
Някой има ли мнение за Сангадо парфюмите

# 549
  • Бургас
Ако знаеш как се зарадвах,че си удобрила Коко на Лорис.Kissing Heart Наистина е много добра версията им,тр. да си припомня Коко едт,мернах го в Парадокса,благодаря за прекрасното описание.Flowers Hibiscus mimimibg,Парфен имитират Пантерата едп, щом я купуваш за 3ти път значи много те е впечатлила,мен също.За парфюмите на Сангадо тук е писано преди,някой ако има наблюдения по-скорошни може да пише.

# 550
Здравейте, знаете ли какви са цените при поръчка от сайта на Парфен? 😋

# 551
Аз също дълго чаках да изимитират Carat и Baiser Vole.Но втория просто не го дочаках и си го взех в оригинал.За мен това е най-красивия моно аромат,мирише на лукс.С две ръце го препоръчвам за почитателките на лилия.

# 552
  • Габрово
Какво ще кажете за имитацията на   Elie-Saab/Girl-of-Now
харесва ли ви този аромат ,допада ли ви и
 как е съответно неговата имитация

# 553
 Аз бих си поръчала Quatre En Rouge Boucheron и Bvlgari Pink Sapphire за измитиране, моля! Blush
 И двете са твърде нетрайни за оригинали. Чудя се защо още никой не е направил Булгарито, все пак не е нов парфюм и определено смятам, че ще се хареса и търси.
Тези дни нося Olimpea на Заг, с него съм на приливи и отливи, не знам защо,  сега обаче съм на неговата вълна и много ми се вписва в хладната пролет. В жегата ме души и ми прилошава от него. Ill

# 554
Здравейте, знаете ли какви са цените при поръчка от сайта на Парфен? 😋
50мл-21лв
100мл-30лв
наливни 125мл-37лв

Общи условия

Активация на акаунт