Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря близък магазин, който продава имитация на парфюма Трезор с максимално качество?
Какво е мнението на хората за наливните парфюми на Амбра?
Какви са впечатленията за парфюмите на Роксан, Guilty, Empress и Mont-Garland?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря близък магазин, който продава имитация на парфюма Трезор с максимално качество?
-
Какво е мнението на хората за наливните парфюми на Амбра?
Хората имат различни мнения за наливните парфюми на Амбра. Някои са доволни от качеството и дълготрайния аромат, докато други изразяват съмнения относно трайността и качеството на определени аромати. Важно е да се отбележи, че впечатленията са субективни и зависят от индивидуалните предпочитания и кожна химия.
-
Какви са впечатленията за парфюмите на Роксан, Guilty, Empress и Mont-Garland?
Форумът предлага разнообразна гама от мнения за парфюмите на Роксан, Guilty, Empress и Mont-Garland. Някои потребители са доволни от ароматите, докато други изразяват съмнения относно трайността и съвместимостта с оригиналните парфюми. Важно е да се отбележи, че вкусовете и предпочитанията за аромати са индивидуални и различни за всеки потребител.
-
Какви са мненията за рефанските имитации и други парфюми като Chance, J'adore, Black Opium, Joie, Signoriina, Tom Ford Black Orchid, Tobacco Vanille, Café Rose, Organza Givenchy , Mon Guerlain Bloom of Rose и Scandal?
-
Къде мога да намеря повечето парфюми на Aristea във Варна?
Сподели мнение ако го поръчаш,интересно ми е дали е твой аромат.Аз продължавам да си допълвам към всеки пост и моите открития,за любителите на Коко Шанел/1984г/ версията на Лорис е просто прекрасна,целнали са го точно парфюма от към прилика.Сега от няколко часа на китката ми е оригинала Коко,какво да ви кажа,ухание неподвластно на времето,така меко се разстила по кожата,че се слива с мен,това е най-мекият парфюм до който съм се докосвала!Трудно е човек да го разчлени по съставки,толкова е загадъчен и така добре балансиран с отлична проекция,в изсъхването си става още по-прекрасен.Зная,че за доста хора ще звучи ретро,трябва му точната кожа,за да се разкрие.Толкова обаятелни парфюми вече няма,не се правят такива аромати,само нетрайни бозички пускат,чак ме е яд значи.Чудя се дали да не си купя Коко едп в оригинал и това го обмислям от много време,но пък си знам,че ще го нося рядко,не е парфюм за всеки ден,а изискващ повод.Виждам го стоящ много добре на дама около 50-те,аз имам още доста годинки до тази възраст,на хубава,поддържана,уверена в себе си жена на висока позиция,преуспяла.Любознателна,пробвай го,ти си почитател на Шанел.
, бях сигурна, че никога няма да открия имитация на Коко Шанел/1984г/, просто ме взриви, съжалявам, че е вече късно да "хвръкна" до Лорис. Този аромат е една от най-непреходните ми любови, нося го още от създаването му, повярвай ми, не си права за това, че си малка за него, та аз тогава бях само на двадесет години! Парфюма според мен трябва да те носи, а не ти него, повече от четвърт век аз и той се "носим" взаимно, с достоинство и страст! Благодаря ти!

Обожавам сладки парфюми,по едно време ми бяха дотегнали ЯКО,но бързо се върнах към тях.Скандал просто го боготворя,след първоначалното оплюване в парфюмната/но го пробвах през лятото/,много трябва да внимаваме по кое време на годината тестваме даден парфюм.Пойзън Гърл ми е друг голям любимец завинаги,траен влачещ шлейф с кеф да му платиш цената.