Сполучливи имитации на маркови парфюми - 27

• 70 113
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Аз също дълго чаках да изимитират Carat и Baiser Vole.Но втория просто не го дочаках и си го взех в оригинал.За мен това е най-красивия моно аромат,мирише на лукс.С две ръце го препоръчвам за почитателките на лилия.
С една малка поправка- лилиум. Peace
Един от най- женствените и красиви аромати, днес бях с него и е упойващ. Също бих се радвала да го изимитират, за да мога да сш поливам постоянно и навсякъде с него Mr. Green

# 556
The Catcher in the Rye,благодаря за поправката! Само да вметна,че лилиум и лилия е едно и също.Всъщност цветето има доста наименования: бяла лилия,крем и др.Но пък си права-аромата е упойващ ,направо магичен.

# 557
  • Бургас
Quatre En Rouge Boucheron при мен е много траен,пръснат на дреха ухае до изпиране.От Boucheron отново не се изложиха,почитател съм на цялата линия без Rose.Baiser Vole ми мирише на бял крем,този парфюм е течен лукс,а флаконът му е истинско бижу.За жалост при мен много прилича на L'instant ,но в даден момент ще го купя със сигурност.Иначе аз въобще не чаках за Карата на Картие,най-автентичния и красив люляк за мен в парфюм.sesksta,не ми харесва на мен Girl-of-Now идва ми прекалено горчив,но аз съм писала,че не харесвам нищичко на Сааб,а новия Girl of now forever ми е толкова измит,нетраен и никакъв,че съм без думи.Версията на Лорис ми се стори далечна,но това от един тест,пак ще я пробвам.Не познавам тази на Мартинез,преди тук в магазина им я нямаше.

# 558
Аз обожавам люляк, трябва да го видя тозш карат. Досего не съм срещала красив люляк в парфюм,явно нямам много опит и за това.

# 559
  • густо майна Филибето
Не можах да се сдържа. Професионална деформация Simple Smile
Лилиум
Скрит текст:

Лилия
Скрит текст:

Това с ароматите на цветя е много относително. Различните лилиуми ухаят различно.

В момента цъфти жасмина. Този, който аз имам, ухае само нощем, направо шеметно, духне ли, целия двор ухае. Не ми харесва, има малко мръсен аромат. Но не съм убедена, че миризмата на жасмин , използвана в парфюмерията, е точно тази.

# 560
Лилиумът на мен ми докарва главоболие, избягвам го в парфюми.
Boucheron пробвах само на кожа и след 4 часа го нямаше вече, а така ми хареса.
Като споменахте Ели Сааб се сетих, че загледах нейни предложения на Гиза, но не ги познавам и в оригинал и реших да не рискувам засега. Аз ли бъркам нещо или са намалили асортимента? Сякаш имаха по-богат избор преди няколко месеца.

# 561
Момичета,искам да пробвам Omnia Amethist и Omnia Green Jade.Вторият го търсих в Рефан,но го нямаха в наличност.Къде да търся добри техни имитации?

# 562
Аз обожавам люляк, трябва да го видя тозш карат. Досего не съм срещала красив люляк в парфюм,явно нямам много опит и за това.
Много любим ми е този Карат, но на мен не ми мирише на люляк. Предлагам ти да пробваш тази тоалетна вода на Дали- нискобюджетен, свеж и красив - за мен е бял люляк: https://www.fragrantica.com/perfume/Salvador-Dali/Purplelight-968.html

# 563
Много любим ми е този Карат, но на мен не ми мирише на люляк. Предлагам ти да пробваш тази тоалетна вода на Дали- нискобюджетен, свеж и красив - за мен е бял люляк: https://www.fragrantica.com/perfume/Salvador-Dali/Purplelight-968.html

Ми то и няма люляк в описанието. Но звучи прекрасно. Аз обичам и зюмбюли. Много,пролетнити цветя като цяло. Но досега не съм попадала на такива аромати.
Жасмин и бял крем(лилиум)ненавиждам. Даже наскоро помирисах в парка жасмин на живо. Ами не...не е моето. И то не,че не ми харесва аромата,по-скоро не мога да го търпя,гади ми се,става ми лошо от белите цветя,боли ме глава. Това е и причината да не се разбера с Елиън,който обожавам,но не мога да нося. Той си е изцяло жасмин. Но пък в Блум на Гучи са ми великолепни белити цветя, а странното е,че точно на лилиума ми мирише,този от горната снимка. И с него проблеми нямям. Даже обмислям и ориганал да си купя,но ми е топъл аромат и по-скоро ще е зимна покупка.Сега ми се носят китки и зеленини.
 На зак също е страхотен Блум,траен и по мое мнение разлики няма. Оригинала само съм тествала.

# 564
  • София
Няма люляк в Carat, има зюмбюл и лилиум. За люляк харесвам Oriflame Innocent white lilac и Gucci guilty intense.

# 565
Няма люляк в Carat, има зюмбюл и лилиум. За люляк харесвам Oriflame Innocent white lilac и Gucci guilty intense.
Аз го имам орифлеймския. Моноаромат си е,чист люляк. Но ми мирише на Медикс припарата за чистене люляк. Не ми е някак изискан люляк. Нося го пролетнитта и по великден понякога.

# 566
  • Бургас
Има,има люляк в Карат,отворът му е чист автентичен люляк,нали знаем,че на всяка кожа се разкриват различно парфюмите.Stuck Out Tongue Winking EyeПосле се отдръпва,има и момини сълзи за моя нос, като надушвам и лалета,Мисче пробвай Диорисимо на Диор.

# 567
Здравейте! Може ли някой да ми каже дали има сполучлива имитация на marc jacobs decadence? Благодаря.

# 568
  • София
В Блуум аз усещам главно тубероза.
И все пак смятам, като Любознателна, че лилия (от лилиеподобни или там както се казват) и лилиум са си различни видове цвете. Лилията мирише нежно и ефирно, а лилиумът наситено, кремаво и силно.

# 569
  • Бургас
Абсолютно подкрепям Catcher Bowtie в Блуум има много тубероза и жасмин.Христина,виж Декаденс на Гиза,този на Мартинез е прелестен,но далечен за мен,виж и него за всеки случай.Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт