КРУИЗИ /Тема 13/

• 37 273
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
Аз съм един щастлив, бъдещ круизен пасажер.  Laughing Най-после и ние ще отидем на така мечтано пътешествие.
Резервирах средиземноморски круиз с МСЦ Дивина с тръгване от Барселона на 11.05.2020г.
Спирките са Ибиса, Неапол, Ливорно, Генуа и Марсилия. Като за първи път на круиз, мисля, че ще си прекараме прекрасно. И времето се надявам да става за слънчеви бани. Тепърва ще започвам да чета за пристанищата.
Само исках да се похваля.  Grinning

Честито, със сигурност ще си изкарате добре и даже ще се влюбите в круизите... Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 421
  • София
И аз да се похваля с резерация за круиз в началото на Октомври с Коста Фаволоза. Маршрута ме спечели, защото има 2 дни в Лисабон. Моля пътувалите с този кораб да споделят кога и как работи бюфета, че нещо се притесних като зачетох разни отзиви, че едва ли не работел само за закуска и за обяд. Ние ще сме с дете и няма много да имаме възможност да се възползваме от ресторанта за вечеря та сега това се чудя.

# 422
Аз съм била на Коста Фаволоза, няма такова нещо за бюфета. И не само на този кораб. Бюфета работи сутрин, обед и вечер. Също така към 15.00 има следобеден чай и кафе, сандвичи, пица на парче, много сладкиши и някои плодове и сладки кисели млека. Късно вечер има късна закуска пак пица на парче или сандвичи... На корабите на Коста има малка разлика в асортимента и разнообразието, не знам от какво зависи...

# 423
  • Пловдив
Според мен зависи от маршрута основно. Иначе, и аз съм била на фаволоза, хубав кораб е, проблем с храната на Коста традиционно е дупката от 17 до 18 (или 19)часа.Не,че е точно проблем, но ако се връщаш гладен в 17 часа от града, храна няма. Но иначе, после бюфета си работи до 21.30,така че гладни няма да останете в никакъв случай. И може дори да не стъпите в ресторант, макар че си заслужава. Но с малко дете вероятно е по удобно на бюфет. Спокойно, гладен и слаб никой от круиз не се е върнал.

# 424
https://www.seereisedienst.de/angebot/?aid=61220&utm_source= … f-50e0066987-7033
изгодна оферта - балкон с пакет напитки и интернет 339е.

# 425
И аз да се похваля с резерация за круиз в началото на Октомври с Коста Фаволоза. Маршрута ме спечели, защото има 2 дни в Лисабон. Моля пътувалите с този кораб да споделят кога и как работи бюфета, че нещо се притесних като зачетох разни отзиви, че едва ли не работел само за закуска и за обяд. Ние ще сме с дете и няма много да имаме възможност да се възползваме от ресторанта за вечеря та сега това се чудя.
И аз се интересувам от този круиз, само че от 30 октомври. Бихте ли казали от кой сайт сте го резервирали и , ако не е тайна, за каква сума. Благодаря!

# 426
  • София
И аз се интересувам от този круиз, само че от 30 октомври. Бихте ли казали от кой сайт сте го резервирали и , ако не е тайна, за каква сума. Благодаря!

Запазих го в неделя на цена 599евро от www.seereisedienst.de защото там децата пътуват безплатно и бакшишите са включени в цената на круиза. Смолетните билети също бяха най-изгодни за тази дата, защото аз се колебаех за края на септември или началото на октомври.

# 427
Запазих го в неделя на цена 599евро от www.seereisedienst.de защото там децата пътуват безплатно и бакшишите са включени в цената на круиза. Смолетните билети също бяха най-изгодни за тази дата, защото аз се колебаех за края на септември или началото на октомври.
[/quote]
В момента тече промоция за този круиз /дори и в бълг. сайтове/. Най-ниска е цената от Савона. Но аз не намирам подходящи полети. Вашите самолетни билети от къде са и на каква цена?

# 428
  • София
В момента тече промоция за този круиз /дори и в бълг. сайтове/. Най-ниска е цената от Савона. Но аз не намирам подходящи полети. Вашите самолетни билети от къде са и на каква цена?

[/quote]

Знам, че в crusit.bg е намален, но когато пътуваш с дете излиза по-скъпо от България, защото ти начисляват за детето 160евро и бакшишите като сложиш става доста по неизгодно, ако сте 2ма само може би ще се върже същата цена. Летим до Ница взех билети на много добра цена. На отиване ще летим в деня на круиза, но полета е много рано каца в Ница към 7, а от там до Савона с влака е около 2 часа и половина. Прецених, че все ще се придвижим до обяд. А връщането ние. пак от Ница, но ще направим 1 нощувка там, защото полета пак е рано сутринта.

Аз отново да се включа с един импулсивен круиз, от линка на ivanova 1234. Бях го мернала и аз и уж на шега еших да проверя дали има удобни полети за този кратък 4 дневен круиз https://www.seereisedienst.de/angebot/?aid=61220&utm_source= … f-50e0066987-7033
И се оказа, че има и същия ден вече имам и резервация. Нямам търпение и съм много доволна, че ще мога да сравня няколко различни компании. До сега сме били два пъти на МСЦ и сега предстоят Коста и NCL. Някой скоро да е бил на Епик?

Последна редакция: пт, 26 юли 2019, 00:12 от AnMary

# 429
  • Пловдив
Аз бях, ама не много скоро, последния път преди 3 години. Любимият кораб На сина ми. Храната по средиземноморския маршрут е изключителна. Ама супер добра. Какви тапаси има следобед на палубата, какво тематични вечери, а каква романтика на палубата с одеялце да гледаш кино. Много го харесвам, 24 часа има какво да се яде, забавленията са различни, малко Бродуей стил, няма всяка вечер шоу в театъра, но има по баровете различни други забавления, отделно имаше на Блу мен груп представление, ако още има, запазвай отрано, много е интригуващо (безплатно е) и супер различно. Ходихме и на Цирка с вечеря (то се плаща), пак ни хареса, но тук вече прецени дали да давате тези пари. С две думи, по този маршрут, този кораб, е едно от най-добрите попадения.

# 430
4 дни ми се виждат ужасно малко за такъв кораб?! Няма нужда да си разопаковаш багажа, но то може и без багаж Wink

# 431
  • София
Ами 4 дни е по-добре от 0 дни Simple Smile Измъкването без деца за по-дълго е сложно и затова ще пробваме така, ако много ни хареса за друг път ще знаем. Люба супер звучи всичко, което си описала. Благодаря!

# 432
Мацки,сигурно много ще ми се смеете,аз търся организиран круиз/с водач/.Но все попадам на такива,които човек трябва да си организира сам.В кои сайтове да гледам?

# 433
Напиши в търсачка 'круиз с български водач'.
Иначе фирмата, която със сигурност знам, че организира такива е Галера.

# 434
Аз също следя за организиран круиз. Ще ни е за първи път и лично аз ще съм по-спокойна. Гледам тук: https://infocruises.bg/cruises/?cr_c=3138&cr_m=0001-01-01&cr_p=0
При търсене на круиз задавам държава България. Ще следя и сайта на Галера, благодаря. Надявам се през пролетта на 2020 да осъществим и тази мечта Simple Smile
ПП дъщеря ми има проблеми при пътуване по завои. Мислите ли, че ще й понесе круиз? Как по принцип стои въпросът с морската болест?

Общи условия

Активация на акаунт