Кауфланд - тема 35

• 60 626
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
10 пък хич няма да дам за 20 пранета.
При нас имаше за 60 пранета, 14 лв.
Значи за 20 да е някъде към 4,50, за да е евтино.

# 61
  • Буркина Фасо

Че той не е евтин за 20 пранета.
Около 10лв е редовна цена, така бива.
наскоро имаше промоция на Персила (може и Ариел да е било) - около 21 ст. на пране излизаше.

# 62
Нормално е, големите опаковки да излизат по евтино. Peace
Аз това 20-40-60 пранета не го отразявам, защото обичам да слагам по много и той свършва преди да стигне бройката зададена на опаковката. Не ми се карайте знам, че не е хубаво за пералнята и т.н.

# 63
  • София
И аз сипвам на око всичко. Ползвам само течен Персил сензитив, тубата за 20 пранета отива сигурно за 12-13. Веднъж на няколко месеца пускам таблетка за почистване на 90 градуса и това е. Седмично по 4-5 перални, често със сушилня (комбинирана е) и за 10 години още нито веднъж не се е счупила. А струваше под 1000лв навремето. Изобщо не ги мисля уредите, пък си ме слушат Wink

# 64
Аз последно от Метро купих за 100 пранета около 26 лв

Това е в момента актуално там

# 65
  • Русе
Кафето на зърна Лаваца от процията 2 за 1 става ли?
За мен не, но... вкус другар няма.
При нас така и не заредиха мюслите.  Всеки ден и сутрин и вечер минавам на проверка. Всъщност снощи имаше един самотен пакет. Всички други стоки от 2 за 1 ги има в изобилие, само мюслите дефицит Joy
Ей сега се връщам от "долния" Кауфланд. Мюсли, колкото искаш и даже повече.
Е! В 17 ч. нямаше Sad Ами, няма да им ходя повече. Два дена работа ще имам. Пък и като казваш, че не са хубави... И аз като лисицата Grinning

# 66
Аз последно от Метро купих за 100 пранета около 26 лв

Това е в момента актуално там

и в К го има в редовния асортимент, даже мисля, че е с няколко лева по-евтин

# 67
От тия неща с точките, дето се събират, има ли нещо, което наистина да си заслужава?

# 68
Преди 5-6 години бяха пуснали швейцарски раници, куфари,  червен кръст на сребърен фон им е логото....сега ми избяга  името на фирмата от главата, много качествени. Чакам пак да ги пуснат, ама тц.

# 69
Викторинокс?

Сегашните са с логото на Дукати.

# 70
Wenger бяха

# 71
Да WENGER са, сега ходих да погледна раницата на сина тинейджър от доста години е с нея и е пред разпадане ( дръжките от към горния край ще поддадат всеки момент от тежките учебници) и ще сменим с новите, които са пуснали, дано да излезнат качествени и издръжливи.

# 72
# 73
Омо за 60 пранета, 13 лв. Peace

# 74
Благодаря за брошурата, нищо не си харесах. А Омото е само гел на промоция.

Общи условия

Активация на акаунт