Кауфланд - тема 35

• 60 639
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря за брошурата.
Ще взема спанак ако е хубав на вид, че трябва да си запълваме железните дефицити. Laughing, краве сирене ЛБ...
Слаба брошура. Tired

# 76

Това е затишие пред Валикденското разоряване Simple Smile

# 77
По-назад някоя дама попита за кашкавала Milki Dream - ние само такъв купуваме, много ни харесва. Simple Smile

Иначе се присъединявам към питането за сиренето "Елена" в метална кутия?

# 78
  • Буркина Фасо
... че трябва да си запълваме железните дефицити. Laughing ...
свършиха ли винкелите, релсите и другите железа ?
пп. кажи , че не си ромка  hahaha

# 79

Елената се коментираше по назад, добри отзиви, но някой писа че сивеело. Аз сиренце в кутия не купувам, не знам защо. Елена съм купувала от витрината, хубаво е. И козето и кравето ми харесват и на бебето съм давала.

# 80
Аз пък си набелязах няколко неща тази седмица!

# 81
Това Омо хубаво ли е?

# 82
  • Бургас
Сиренето в кутия е в хубаво, нашето не сивее. Не се разпада в саламурата, стои твърдо и е една идея безсолно. Или според моя вкус е така, но аз ям соленко и не знам дали е критерий, на ММ и на детето им е супер на вкус.

# 83
Не е хубаво течното ОМО. По-добре от течния Персил, ако ще е течен.
Аз харесвах всякакво сирене Елена, МП не. Не съм купувала повече от половин годин, обаче. Харесвах всичко на Елена. Кашкавалът обаче го развалиха, та не знам как е сега сиренето.

# 84
  • София
По-назад някоя дама попита за кашкавала Milki Dream - ние само такъв купуваме, много ни харесва. Simple Smile

Според мен е същото като вакумното и насипното /това на витрината на буци което е/, просто е опаковано по-така в метална кутия. Не съм се заглеждала дали срока му на годност е по-голям от вакумираното. Харесва ми както ти да е опаковано. Никога не ми е сивеело. И кашкавала им ми харесва.

# 85
и аз предпочитам опаковано да купя

# 86
Купих си от бебешките бисквитки с банан.
Много ми харесват. Миналата седмица глобих бебето на една приятелка с няколко и сега си взех и за мен 😂

# 87
Свински врат и козе сирене на Зоров си харесах от новата брошура. Промоционалното сирене Елена в метални кутии изобщо не можах да го видя в нашия К. при трикратно посещение през седмицата след 17.30 часа.

# 88
Свински врат и козе сирене на Зоров си харесах от новата брошура. Промоционалното сирене Елена в метални кутии изобщо не можах да го видя в нашия К. при трикратно посещение през седмицата след 17.30 часа.

На Зоров и кравето и козето сирене са супер вкусни. Иначе аз също не открих от металните кутии в моя филиал.

# 89
За разлика от кашкавала, който мирише на умряло, не преувеличавам, много гнусна миризма.

Общи условия

Активация на акаунт