Кауфланд - тема 35

• 60 643
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Няма вече късни промоции?
Ходих по друг повод и мислех да купя нещо евтино, но нямаше.

# 91
  • оттам, откъдето започва България
Кисело мляко Чех селекция 2 на цената на 1 - пълен боклук.

# 92
На "Чех" съм купувала сирене и беше отвратително. Много реклами, ама качеството...

# 93
Има на плод и зеленчук.

# 94
  • shumen
На чех кайма съм купувала и тя беше боклук.

# 95
Реших да надникна в темата за Кауфланд, тъй като от месец имаме в нашия град такъв, но просто чаках да мине истерията и тогава да ида. Като прочетох първите две страници - това нямало, онова с подвеждаща цена- май нищо не съм изпуснала

# 96
  • Русе
На "Чех" нищо не купувам вече. Каквото съм купувала, все е било с ниско качество.

От новата брошура харесах само крем Нивеа за ММ.

# 97
  • Бургас
Предната седмица купихме 6 чаши Bohemia от 230мл в кутия на 50% за 9.90 лв.и отивам тази седмица и ги виждам че са си на тази цени и сега с черен етикет.А тогава бяха намалени от 19.90лв.
И що така лъжат?
ПП.Избора беше на мъжа ми .Той си ги купи.

# 98
  • Буркина Фасо
с какво са те излъгали ?

# 99
Че е на далавера с 50% намаление.  А какво са тези черни етикети, при нас ги няма.

# 100
  • Буркина Фасо
Че е на далавера с 50% намаление.  А какво са тези черни етикети, при нас ги няма.
преди седмица са били с 50 % намаление, нали така ? - няма нарушение.
тази седмица чашите не са с тази промоция, а вече на някаква друга цена. тази цена не е задължително да бъде по-висока или равна на предишната. и тук не виждам нарушение и измама.
следващата седмица може да бъдат 2х1 на цената на един комплект. пак ли ни лъжат ?

# 101
  • София
преди седмица са били с 50 % намаление, нали така ? - няма нарушение.
тази седмица чашите не са с тази промоция, а вече на някаква друга цена. тази цена не е задължително да бъде по-висока или равна на предишната. и тук не виждам нарушение и измама.
следващата седмица може да бъдат 2х1 на цената на един комплект. пак ли ни лъжат ?

Измама не знам дали е точната дума, но определно е подвеждане на потребителите. Не може предната седмица да са били 10лв. с 50% намаление и след това редовната им цена да падне с 50% и пак да са 10лв. без промоция. Заблуда на потребителя си е, да не кажа подигравка.

# 102
На мен ми направи впечатление цената на маслото.
Тази седмица са две за едно на цена 6 и нещо.
Следващата седмица цената на маслото е намалена, но като непромоционална е показана цена 4,99лв.
Защо тогава тази седмица цената не е два бр. за 4,99лв.?

# 103
На Чех колбасите са добри.

# 104
На мен ми направи впечатление цената на маслото.
Тази седмица са две за едно на цена 6 и нещо.
Следващата седмица цената на маслото е намалена, но като непромоционална е показана цена 4,99лв.
Защо тогава тази седмица цената не е два бр. за 4,99лв.?

Маслото е друга марка.

Общи условия

Активация на акаунт