Кауфланд - тема 35

• 61 084
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
И от мен + за Селпак.

# 661
Не съм забелязала промяна.

# 662
  • Варна
Мине се не мине, пак дебати за тоалетна хартия се заформят. Нещо за „йеденье” изкоментирайте. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 663
Мине се не мине, пак дебати за тоалетна хартия се заформят. Нещо за „йеденье” изкоментирайте. Stuck Out Tongue Winking Eye
За ядене освен заквасената сметана друго не харесах...

# 664
  • Карлово
Днес бях и взех само един дезодорант на Адидас, понеже тази жега...
Иначе от хранителните нищо не ме съблазни.

# 665
  • Буркина Фасо
... и за пиенье  Laughing

# 666
  • shumen
Ходих аз и взех някои от набелязаните неща.Взех и домати от тан,но много твърди и у дома не ги харесаха.

# 667
  • Пловдив
извинявам се, че не успявам да кача снимка, но бих искала да помоля ако някоя от вас ходи в близкия ви Кауфланд и има възможност да погледне детските бански на стр.31 от брошурата горе в средата - от две части за момиче (в синьо и розово на черти за 8.99лв.) дали има случайно останал от този бански в размер 146/152 (най-големия)? 1 бр. ни трябва, а в 2 от магазините в Пловдив е свършил...  bouquet

Последна редакция: пн, 27 май 2019, 23:26 от sve

# 668
  • Някъде около Пловдив
Мнение за яйцеварката?

# 669
  • София
Мнение за яйцеварката?
Точно такава купувах през февруари мисля беше. Върнах я след 2 седмици, няма звукова ,нито светлинна сигнализация, чува се само цък като спре да вари, ако случайно не го чуеш защото е тих звукът, не можеш да разбереш- копчето си свети. Отделно от това постоянно пукаше яйцата, хем ги пробивах отгоре, винаги имаше пукнати и домашни и купени.
После си взехме друга една продълговата ,пак от Кауфланд, ползвам я, доволна съм, пищи като ги свари, само 2 пъти съм имала пукнати, а варя всяка седмица по 3,4 пъти.

# 670
  • Някъде около Пловдив
Мнение за яйцеварката?
Точно такава купувах през февруари мисля беше. Върнах я след 2 седмици, няма звукова ,нито светлинна сигнализация, чува се само цък като спре да вари, ако случайно не го чуеш защото е тих звукът, не можеш да разбереш- копчето си свети. Отделно от това постоянно пукаше яйцата, хем ги пробивах отгоре, винаги имаше пукнати и домашни и купени.
После си взехме друга една продълговата ,пак от Кауфланд, ползвам я, доволна съм, пищи като ги свари, само 2 пъти съм имала пукнати, а варя всяка седмица по 3,4 пъти.

Благодаря много! Ще пропусна тази покупка

# 671
  • София
Какъв е случаят с плешката, каква в крайна сметка е цената?
Свинското за нула време поскъпна с около 20%.

# 672
  • Русе
извинявам се, че не успявам да кача снимка, но бих искала да помоля ако някоя от вас ходи в близкия ви Кауфланд и има възможност да погледне детските бански на стр.31 от брошурата горе в средата - от две части за момиче (в синьо и розово на черти за 8.99лв.) дали има случайно останал от този бански в размер 146/152 (най-големия)? 1 бр. ни трябва, а в 2 от магазините в Пловдив е свършил...  bouquet
При нас най-големият е 134/140. Дори и от другите няма по-голям номер.

# 673
  • Пловдив
Вики, благодаря ти, рано днес, явно от новото зареждане имаше само 1 бройка и я грабнах  Party

# 674
Малко неща си харесах, но искам да похваля керамичния нож - имам три от малките, които ползвам ежедневно и са без забележка .
Потвърждавам!
Ние от по-големия размер взехме. ММ е влюбен в него. Дори маркучите за капковото напояване с него ряза."Железен" е!
Взех керамичен нож, но не пише дали става за миялна. Може ли да споделите, ако сте пробвали.
Имам от Лидл и го пускам в миялната, но дръжката изглежда друга.

Общи условия

Активация на акаунт