🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 2

• 42 186
  • 769
  •   1
Отговори
# 180
  • Майничка
Разгеле!

# 181
  • Испания
Силвена

# 182
  • София
Ееее време беше!!!!

# 183
  • на село
Е, време и беше,  поне Силвена си и каза всичко.

# 184
Ред е вече и на Танчето.

# 185
Кой изгониха, кажете де, че ми смениха канала 😂

# 186
Катерина

# 187
  • Испания

мома Катерина

# 188
Мн нагла Катерина, радвам се, че я изгониха.
Ама мн ме подразни толерирането на Таня.

# 189
Браво, не се търпеше в последните епизоди 🙂

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 11:02 от rummi_pl

# 190
Добре че не си отиде Добрин, че не се беше справил особено добре. Щеше да е много жалко. От Таня и Катерина - все тая, но Таня е доста по-слаб готвач според мен.
Не ми хареса принципа на елиминацията тази вечер. Не може на такъв етап от шоуто някой да се спасява само защото е познал някакво месо (при това бяха все птици).
Обезкостяването също ми се видя недомислено. Значи Севда си знае и го прави бързо, не ги чака. Казва им гледайте в мониторите. Да, ама като гледаш в монитора няма как да режеш, чупиш и да си гледаш в твойто пиле и ръце,  съответно изоставаш и в един момент не можеш да наваксаш.  Ако си гледаш в ръцете пък не разбираш какво точно трябва да се направи и пак го объркваш.

В отборната битка с тортата доста хора ме издразниха. Голямата част са склонни да прехвърлят вината на другите, вместо да признаят, че са сгрешили. И за 30 сек. мисля че можеше по-добре да си обяснят как точно е поставена самата задача и вече всеки следващ щеше да разбере по-добре смисъла на това, което предходния е приготвил.
Нито едно ядене не ми хареса в този епизод.

# 191
Започвам да си мисля, че не ги бива много тазгодишните участници. В началото ми дадоха лъжливи надежди за интересен сезон, оспорвано състезание, разнообразни и добри чинии, а те вече поиздъхнаха! Няма фантазия, няма напъни за по-интересни и сложни неща. Катя се опита с пяната от пиле, ама нещо нищо не направи... Добрин и той!? Може ли да обезкостиш добре цяло пиле и накрая да не го използваш, а да направиш само едно парче гърди от него!? Таня поначало е слаб играч, но досега в решителния момент все има някой по-зле и от нея. Късметлийка! Но дано не и докрая Wink
И дето вика Силвена, аман от тез пюренца!

# 192
  • София

епизод 5  02.04.2019

# 193
Хахах :Д Да, майстори на пюретата са.
Добрин наистина беше единствения на който му се получи обезкостяването, а готви сякаш имаше само парчета. То на него май му беше първа елиминация, нали? Така ми се струва.

# 194
Слава Богу, спасихме се от наглата многознайка! Ако сега и ревлата си тръгне ще рахатясам. Много ми дойде появяването на Севда. Аз пак да си кажа, че за мен това нейното хленчещо- жаловито гласче, аха да се разплаче, е игра. Направо ми увисна ченето като развъртя пилето и ножа. А после как високомерно оценяваше "тексаското клане" на участниците, без грам рев в гласа. Един емоционален човек, с претенции за доброта  и чувствителност би бил по-толерантен и снизходителен към тях. Още повече, че е бил на тяхно място. Даааа, актрисата Севда заблуди май доста хора с твърдението, че е хоби-готвач. Че се занимава професионално с готвене си личеше от километри, ама как все мачкаше престилката не мога да забравя...

Общи условия

Активация на акаунт