🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 2

• 42 207
  • 769
  •   1
Отговори
# 195
  • Майничка
Имат време да задобреят, но наистина в този сезон липсват някакви космополитни и начетени индивиди, каквито е имало в по-предни сезони. Липсват и онези интриги, де, с което нещата се балансират донякъде.
Честно казано, предпочитам да следя израстването на някое "селско дете обичливо", отколкото натриването на нечий вирнат нос.
Имам чувството, че тук Севда се опитваше да подражава на тона на Виктор Ангелов, от който, след Лео и Силвена, някак сме поотвикнали (поне който не следи ХК).Признавам се, че се изненадах от това казармено юркане, но не неприятно. Всъщност, в спомените ми е останала по-скоро като педантичен, отколкото като добродушен човек, но се чудех дали няма да се запритеснява да ги строи.

# 196
Севда е такова дъно..... От този по-отчайващ мастершеф няма!!! Отвратителен характер, отвратително реване.... Да се скрие и да не се показва! Слаба готвачка..

# 197
Всъюност Севда е прекрасен човек, а храната и е божественна. Всичко е монтаж и какво искат сценаристите да се покаже

# 198
  • София
Най-накрая си замина Катерина. Таня е по-слаб готвач, но Катерина я провали самочувствието.

Севда е добър готвач, но реването и на мен ми идва прекалено.

За щафетното, винаги са ми интересни тези задачи. Емо и Лора блеснаха, те измъкнаха отборите си или поне така ми се видя.

# 199
  • Sunshine state
Таня вече едвам я издържам - супер напрягаща жена!
Сияна прецака всичко с тоя крем, който започна вместо блата. Много зле.
Радка бухнала крема във фризера.. 🙄
Това, че не си предадоха за трите блата беше много глупаво, можеха да изпълнят поне задължителните компоненти. Михалчев много ме разсмя като взе да чука по твърдата глазура на тортата. 😂
Шоколадовия "торт" на Рори също. Краси не знам къде видя прекрасна торта в тази разпадаща се маса. Харесва ми обаче как се държи Красимира и се радвам, че спасиха кожата.
Брех, тоя Олег ме израдва с пилешката дегустация. Браво и на Стефан! 😊
Виждам, че Севда е преодоляла месната си фобия и доста хладбокръвно обезкости пилето, а като си припомня само как се превземаше в нейния сезон.. 🙄 С доста менторски тон им "преподаде" урока по обезкостяване.. Ооо, извинете - шеф Димитрова, исках да кажа. 😆 Очаквала тя от тях..
Катерина не трябваше да отговаря така.. Айде Таня следващата! 👌🏻

# 200
  • София
Вчера доста хора се изложиха.
Олег по време на тортата не знаеше къде се намира, за мен има главна вина, че не можаха да сглобят нещо по-добро и да се спасят.
Николай направи и той голяма глупост като не си провери продуктите(кремовете) в какво състояние са.
Сияна освен че не зачете приготвените неща, изобщо и не съобрази, че трябва тя да направи блатовете, защото после вече ще е късно.
Иначе Браво на Лора, спаси всичките със спокойствие и професионализъм  Peace
Катерина още в първата задача изгори блатовете, без изобщо да разбере.
За последната задача чинията на Таня беше абсурдна. Изхвърлиха Даниела заради добре направени палачинки, а тази представи две парчета от разкостеното пиле, овъргаляни в брашно и запържени в олио с малко зеленчуци и царевица на Тиган  Shocked Радвам се че Катерина си тръгва, но не съм сигурна, дали нейното ястие е било по-лошо...

# 201
И никой ли не знае на коя марка бяха панталоните на Михалчев 😂😂😂
Страхотни, с китайски дракони.

# 202
  • Испания
И никой ли не знае на коя марка бяха панталоните на Михалчев 😂😂😂
Страхотни, с китайски дракони.

https://es.aliexpress.com/item/Estilo-chino-drag-n-de-impresi-n- … ge_to=ITEM_DETAIL

# 203
В края на предаването не пишат ли кой облича всеки от шефовете, имам някакви такива спомени от предишните сезони.

# 204
Май не бяха точно същите. Бяха като дънки. Не пишат Гардероб.

# 205
  • Испания
Знам. Не са същите.

# 206
  • София
Най-накрая изгониха това изключително нагло и невъзпитано същество Катерина, отдъхнах си. Но не и преди да се попилея от смях с обезкостяването й - търсенето на ключицата от долния край на пилето беше страшна веселба.  Joy

# 207
"Боли ме ключицата" вече придоби друго значение.  Mr. Green

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 21:15 от precious*

# 208
SmileПак беше хубав епизод, въпреки катастрофалните резултати.Grin Всички ми бяха милички вчера, защото голямо объркване, треперене и изобщо, големи вълнения бяха. Напускането на Катерина си беше закономерно донякъде, но аз се замислих за късмета на Стефан. Изгледа от балкона театрото, наречено "счупен телефон", хапна птиче месце, позна един вид и отърва кожата набързо.Smile А другите готвиха преди него, че и след него. Голям труд хвърли на тези елиминации, хахах, при положение, че за месото може и да е налучкал.
Тортеното фиаско беше знаменито. Единствено Огнян и Лора от отбора на Красимира се справиха сравнително хладнокръвно. Другите си бяха шаш и паника отвсякъде. Като резултат тортите не изглеждаха никак добре, но все пак бих опитала тортата на Красимира. В нейния отбор най-много сгреши Сияна, но самата Красимира не подходи съвсем разумно, защото идеята ѝ за кремовете беше интересна, но не съобрази, че тя само ще започне и за 30 секунди няма да може да обясни всичко на следващия в щафетата. Затова си мисля, че главната вина за по-нататъшното объркване е нейна. В отбора на Катерина пък беше Таня, което си беше направо заявка за провал. Тя каза ли, че тирамису никога не била правила или ми се е счуло? Мислех си, че всяка втора домакиня и без да е хоби готвач го може това. СТранни неща чувам понякога от екрана. Не разбрах нейна или на Олег беше вината за изгорения блат, но Олег донякъде го разбирам, че изпадна в ступор след изцепките на Таня. Радка пък защо хвърли кремовете във фризера, след като имаше достатъчно време да стегнат..и това не разбрах. И защо кремът беше само един накрая? Монтажът пак не беше на ниво, защото не се разбра точно кой на кой пост какво направи и какво не успя да направи, но да речем, че е нормално да не могат да покажат всичко при цели три отбора.
За последната задача от елиминациите твърдо не исках Добрин да си тръгва, а ястието на Катерина може би повече заслужаваше да я спаси, защото поне се опита да направи нещо по-засукано. Но пък на обезкостяването тя беше най-зле. Затова си мисля, че може би е справедливо решението на журито.

# 209
  • София
"Боли ми ключицата" вече продоби друго значение.  Mr. Green
Определено.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт