🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 2

• 42 218
  • 769
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Само аз ли не се впечатлих от уменията на Севда с пилето 😯 Изглеждаше ми, като да се мъчи с него. Като съм гледала професионалисти винаги движенията са ми изглеждали по-точни и систематични, с резки и ясни движения.
Иначе тя ми е симпатична, но ролята на непреклонен обезкостител не й отива.

# 211
Не понасям Севда, но за мен се справи добре с пилето.

# 212
  • Варна/Лондон
Само аз ли не се впечатлих от уменията на Севда с пилето 😯 Изглеждаше ми, като да се мъчи с него. Като съм гледала професионалисти винаги движенията са ми изглеждали по-точни и систематични, с резки и ясни движения.
Иначе тя ми е симпатична, но ролята на непреклонен обезкостител не й отива.
Точно затова влезнах днес в темата да споделя. Обескостяване със сръчни и точни движения, с подходящият за това нож, е доста далеч от събличането на пилето с пръсти, което Севда ни показа. Но пък какво ли разбирам аз от Севдения мастер.

# 213
Сега изгледах първата част с щафетното готвене, че снощи закъснях с прибирането. Някой разбра ли защо първо спасиха екипа на Рори, след като дадоха най-положителни отзиви за отбора на Красимира?

Катерина няма да ми липсва Smile

# 214
Ох, тaзи Севдa ми е много неприятнa. То бивa чувствителност, бивa, aмa нейното е прекaлено, нaпрaво нa болестно състояние приличa. Ми тя почти плaче кaто говори, зa кaквото и дa е. Нaпрaво се чудя кaк не се рaзревa докaто обезкостявaше горкaтa животинкa.

Пп Не съжaлявaм, че Кристинa си тръгнa.

# 215
  • Испания

Тръгна си Катерина.

Сега изгледах първата част с щафетното готвене, че снощи закъснях с прибирането. Някой разбра ли защо първо спасиха екипа на Рори, след като дадоха най-положителни отзиви за отбора на Красимира?

Понеже са се справили сравнително добре - каза Силвена. Явно, оставиха най-добре справилите се и най-зле изпълнили задачата, след което качиха отбора на Красимира.

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 17:05 от 🍀Smileys®

# 216
  • Варна
Много ми хареса речта на Силвена към Катерина, силно, но и уважително, с нежност. Дано проумее думите и.
Много се забавлявам как Силвена чисто по женски обсъжда емоционално всичко, а мъжете в журито замислено казват:"Да."😂 Все едно виждам разговор с мъжа ми отстрани. 😂
Сега като прочетох, ама Стефан наистина изкара късмет голям, почина си на първи ред. 😂

# 217
Тръгна си Катерина.
Кaтеринa, дa. Кaквa Кристинa съм нaписaлa и aз. Извинявaм се.

# 218
Силвена Роу в сп. Ева.

# 219
  • София
Много ми хареса речта на Силвена към Катерина, силно, но и уважително, с нежност. Дано проумее думите и.

Няма да може май  Joy Joy Joy, сутринта беше при Деси и Сашо и продължи да си дудне нейното  ooooh!

Дано не я видим повече   Praynig

# 220
  • Испания
Kатерина Зекмановска: В световен мащаб всичко в кухнята е възможно

https://masterchef.btv.bg/video/extra-video/katerina-zekmanovska … -e-vazmozhno.html

Един ден, в който нищо не върви по план

https://masterchef.btv.bg/video/extra-video/edin-den-v-kojto-nis … arvi-po-plan.html

# 221
Силно неприятна е тази жена, добре че си тръгна.

# 222
  • Испания
И никой ли не знае на коя марка бяха панталоните на Михалчев 😂😂😂
Страхотни, с китайски дракони.

Хелооооооооооооооооооу! Намерих ги.

# 223
В един от предишните сезони имаха един урок с един готвач, където обезкостяваха пъдпъдъци и ги готвеха, това вчера само с обезкостяването си беше направо лесно с онази задача.
Не го следя редовно, но някак оставам с впечатления, че тазгодишните участници са доста по-слаби.
А за македонката, за малкото време, което гледах ми се наби в очите много неприятно, добре че я махнаха.

# 224
Катерина се е включила с коментари във фейсбук страницата на предаването. Естествено тя е права. Внимавайте да не дойде и тук да ни насмете. Не че ще ни е за пръв път де.

Общи условия

Активация на акаунт