🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 2

• 42 089
  • 769
  •   1
Отговори
# 45
Защо е това мнение за Огнян се чудя. Явно аз нещо съм зле с преценката. Човекът ми изглежда нормален, спокоен - единствено се надъни според мен с начина, по който прие загубата от Лора, макар, че там въпросът е спорен. Огнян има доста познания, не прави номера на другите, не съм го чула да се изказва негативно за другите. Да, не се усмихва, не подскача, но и възрастта му е такава. Той просто е друго поколение. И според мен той е доста балансиран. Но според мен го режат.

# 46
И на мен ми е странно отпадането на Даниела. Не не заслужаваше да отпадне сега. Даваше заявка, че умее много неща.

# 47
  • Варна
Наблюдавах Огнян с интерес последните епизоди, според мен, когато почувства, че има подкрепа и е ценен, се събужда доброто в него, иначе е в някаква защитно и обидчиво настроение. Има си своите странности, но като изключа, че пак странно реагира на задачата с тиквата и ябълките, не се държа зле като цяло, особено в екип с мъжете се представи много добре. Напомня ми как всеки от нас се разтваря като цвете, щом почувства подкрепа и одобрение. Той сам казваше в предни епизоди, че никой не вика за него, не го подкрепя, но с последната задача мисля, че успя да се впише вече сред участниците, чуваше се вече как го подкрепят.
Радка точно ми се издигна в очите с вземането на значката, този десерт ми се стори ужасно сложен, бих искала да го опитам, и в следващия епизод се прояви ужасно като човек, доста простовато се държа отново, въобще не става за лидер.
Повече от две жени има ли на едно място, става кошер, доказа го епизода от вторник, а мъжете как винаги успяват да работят много по-добре в екип, в живота съм го забелязвала много пъти.
Ех, все повече харесвам шефовете, закачки, уважение, отпускат се все повече, категорични са, но и тактични, когато трябва, такива силни индивидуалисти са, а в същото време стоят като добре сработен екип, въобще продължавам да се наслаждавам на предаването.
Чинията на македонката беше уау за мен, страхотна визия, тази черна основа ме уби! Таня колко ли ще издържи още, да остане тя, а Даниела да замине беше потресаващо. Доктор Ники дано се вземе в ръце, чак ми става жал за него, колко надежди има да се развива в тази сфера, а така да не успя да се представи добре. Продължавам да съм фен на Лора, за мен е комбинация от нежност и решителност, добър лидер е, има умения, красива е за мен, със Стефан чудесно се сработват. Сияна също е доста интересна, Рори и Олег са ми големи сладури.

# 48
  • София

Епизод 2019/03/25

# 49
Защо е това мнение за Огнян се чудя. Явно аз нещо съм зле с преценката. Човекът ми изглежда нормален, спокоен - единствено се надъни според мен с начина, по който прие загубата от Лора, макар, че там въпросът е спорен. Огнян има доста познания, не прави номера на другите, не съм го чула да се изказва негативно за другите. Да, не се усмихва, не подскача, но и възрастта му е такава. Той просто е друго поколение. И според мен той е доста балансиран. Но според мен го режат.

Ей това май му е проблема. Трябва да се бори с младоците, а те са силно нахъсани. Не знам, вероятно чувства, че го подценяват и неистово иска да се докаже. Има си го възрастовото разделение за съжаление.
 Радвам се, че има прекрасно семейство и подкрепата им. Докъдето му стигат силите и възможностите във формата, а за тях ще си е победител.Simple Smile

И за мен Лора е от фаворитите. От нея лъха спокойствие и финес. А в моите очи е чудно красива. С тия високи скули и хубави устни. Представям си я с венец от пролетни цветя на главата и бяла роба като самодива. Сигурно и Стефан Smile

# 50
Стефко може и само по цветя да си я представя Grinning Peace

# 51
  • София
Аз Огнян не го харесвам от една от предните отборни битки, в която самосиндикално си реши да прави някакъв сос и не се съобрази със съотборниците и капитана си, дори когато му казаха, че е излишно и имат нужда да помогне с други неща.

# 52
  • Варна
Стефко може и само по цветя да си я представя Grinning Peace
😂😂😂 Развеселихте ме!
Определено Лора би била чудна самодива.

# 53
Много е хубава Лора.
На мен Огнян не ми допада.
Днес даваха Даниела в Тази сутрин. Антипатична ми е силно, без да има причина някаква и не я гледах.

# 54
Радка се държа толкова егоистично. Ма, какво да се очаква от тази простовата женица.

# 55
Много е проста тази Радка. Не я бях гледала, хванах втората част на предаването.

# 56
  • Испания
MasterChef България

"Най-щастливият момент беше спечелването на първата #КутияНаMasterChef и то с пълнените чушки на мама! Бях ѝ обещала: „Мамо, ако има българска задача, аз ще направя твоите пълнени чушки!“ Направих ги, спечелих, беше жестоко!"
❤ Даниела ❤

MasterChef България

💖 "Можех да направя наистина нещо по-интересно. Не е яд. По-скоро е съжаление, че не съм поразсъждавала малко повече и не съм си дала воля на въображението. Всеки има лоши дни." сподели Даниела в Преди обед. Какво мисли тя за избора на Радка да запази имунитета си и какво научи в #MasterCheBG виж във видеото 👇

Даниела Енева: Това е състезание. Никой не може да обвинява Радка, че не се отказа от имунитета си

Не е сигурно на нейно място как биха постъпили и другите, допълни тя

https://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/daniela-eneva-t … oKHHPZuhcPTANY8o8

# 57

Mari_Mar благодаря за епизода в БТВ Плюс не ми тръгваше .

Дано Радка скоро отпадне

# 58
  • Mediterraneo
Абе, нека е проста Радка, това е състезание за 100 бона! не само, че не бих отстъпила имунитета си, ами ще мачкам наред, ако мога. Не вярвам някой на нейно място да си отстъпи имунитета.
Видяхме с какво им помогна размяната на продуктите и правенето на добро на Даниела и на Олег- с нищо! Даже и порицание им докара.

# 59
Радка не мисля, че е искала да ги прецака , просто придоби самочувстивие и нв прие чуждото мнение.

Общи условия

Активация на акаунт