🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 2

• 42 088
  • 769
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Огнян продължавам да мисля, че го тресат някакви комплекси. Пак се изказа, че е подценен, пак доказва какъв мъж бил...Rolling Eyes
Прилича ми на стар ерген, такъв ли е?

# 31
rosi81, нямам никаква представа. Имам спомен, че на представянето го подкрепи една дама с детенце, но май не споменаха каква му е.

# 32
Много ми е странен и на мен Огнян. Има нещо в него, което ми прилича да е сбъркано, но не мога да преценя кое.

ПП Благодаря за новата тема. Flowers Hibiscus

# 33
Много ми е странен и на мен Огнян. Има нещо в него, което ми прилича да е сбъркано, но не мога да преценя кое.

ПП Благодаря за новата тема. Flowers Hibiscus
И аз така.

# 34
Благодаря за темата!
Винаги капитанът е виновен, ако се провали отборът... Какво толкова й се нахвърлиха на Радка, че и да се откаже от значката, все едно някой от тях би се пожертвал така. Май си беше чист фарс цялата кокошкарска серия... Сеир да става.
Ох жените в този сезон ме дразнят, опасявам се, че ще гледам Лора на финал, пък така да ме дразни физиономията й...

# 35
Макар Даниела многократно да е била.много добра в представянето си, беше надменна и твърде наивна, за да си мисли, че палачинките ще й помогнат.

# 36
Съгласна съм, че Силвена наклони везните към това да напусне Даниела. Иначе шефовете нямаше да се жегнат толкова, че било обидно и щяха някоя от др. 2 да махнат.

# 37
  • Mediterraneo
Елементарно представяне от страна на Даниела, спор няма! Заслужено отпадна.
Аз я харесвам и се надявам да се върне.

# 38
  • Варна
Попаднах случайно на това видео и се сетих, че съм го гледала Стефан в Стани богат, ако не сте го писали вече:
https://youtu.be/K7lCcU5sXYM
Аз изоставам с гледането, а това според мен е коментар от жената на Огнян:
Скрит текст:
Странно ми е отпадането на Даниела, изглеждаше ми, че е една от най-можещите, може и да я върнат наистина.

# 39
Огнян продължавам да мисля, че го тресат някакви комплекси. Пак се изказа, че е подценен, пак доказва какъв мъж бил...Rolling Eyes
Прилича ми на стар ерген, такъв ли е?
  Има си прекрасно семейство. Боготвори жената си и много обича децата си. Познавам това семейство лично.

# 40
Хем не харесвам Даниела, хем очаквах да продължи по-дълго. Аз предпочитам нейното желязно спокойствие пред нервничене и истерии като тези на Таня. Аз продължавам да съм начад с епизодите, днес гледах как Радка си взе значката. Направо си я подцениха за този МастърКлас.
Иначе много спортсменско от страна на Даниела и Оги, че си размениха продуктите, но се радвам, че не спечели никой от тях, понеже нямаше да е честно. Едно е да помогнеш с отваряне на консерва, а друго да си разменят цели компоненти.

# 41
Шефовете са казвали в интервюта,че не вземат решения на база цялостно представяне,а как са се представили в дадения момент.

# 42
Даниела е по-добра и спокойна от Таня, но последната имаше по-интересна идея и въпреки нервите се оправи накрая. Не мисля , че ще продължи дълго, другите са доста по-добри.

# 43
Хареса ми Стефан в Стани богат. Май ще си променя мнението за него.

# 44
Здравейте, и аз наваксах с епизодите.
Абсурдно беше да изгонят Даниела, дано я върнат наистина!
Лора ми е странна, не мога да я харесам някак. В същото време ми харесва, че се бори. Има нещо в нея в стил "света вода ненапита", сякаш цели да я подценят. Хубаво момиче е, но косата ѝ винаги е като мръсна и нескопосано прибрана. Много ми е раздвоено мнението за нея.
Ох, Радка, така я харесвах, но нещо ме пречупи в тези епизоди. Хем е доста простовата, хем в същото време демонстрира превъзходство и прави коментари, които са доста злобни Sad
Огнян е твърде злобен и амбициозен. Надявам се скоро да го махнат.

Общи условия

Активация на акаунт