🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 2

• 42 414
  • 769
  •   1
Отговори
# 495
на Лора чинията изглеждаше страшно, каква беше тази манджа не знам, но няма да казвам на какво ми заприлича, определено оставам с впечатлението, че журито толерира някои участници...очаквах че Таня ще си тръгне снощи, но тя пък направи прилична чиния, Огнян по принцип не го виждах да е с кой знае какви умения, но доста изкара в предаването.

# 496
Това подбутване на Лора е много натрапчиво. Втора чиния представя без особена визия, а-ла вечеря вкъщи с приятеля си. Явно красотата е приоритет в тоя сезон Sweat Smile

# 497
Огнян много се замота, не можа да вземе решение и това му изяде главата.
Чинията на Лора и на мен не ми допадна особено, но може да е била вкусна.
Таня ме изненада. Много ми хареса визията на нейната чиния. А и вече не е толкова истерична.
Струва ми се, че този сезон ще спечели отново мъж.

# 498
Отборната работа по детския рожден ден беше пълна катастрофа. Добрин се изложи с това пържене на картофи, вместо да помага на съотборниците си. Сияна се възгордя, че е спечелила, но победата не беше нейна. Слаби са като ръководители. Абе, много слаб сезон. Пак да го повторя.

# 499
На мен чинията на Лора ми хареса, особено в сравнение с бъркоча в купите, където ровеха, за да опрделят съставките. Онова нещо беше доста по-непривлекателно от нейното ястие. Хареса ми и чинията на Огнян, но той пък с тази паника, която го обзе, явно е оплескал вкуса. За тези двамата се надявах да се спасят снощи и жалко, че Огнян не успя. Той ми харесваше като отборен играч, а на мен отборните битки са ми най-интересни. Но пък напрежението го подвеждаше твърде често, когато трябваше да се бори индивидуално. За всички тръгващи си ми е жал, нямам си изявен фаворит, освен това с разширен състав ми е по-интересно.
Радка се усети, че голямата уста ѝ пречи и понамали диалектните излияния. Нейната чиния беше добра, но някак суховата - на българското суши му липсваше нещо за прокарване.Laughing
Таня също показва някакво развитие, предимно поведенческо, но честно казано, от всичко направено от нея досега, май само сандвичите за рождения ден ми харесаха и алиолите от предишен епизод, ама това са доста семпли неща като цяло.
Николай снощи най-много ми беше за гонене, чинията му беше доста простовата, а имаше двойно повече продукти на разположение от Таня и Огнян. Но шефовете може би смятат, че има още жокери в ръкава си - като патешката човка и плацентния похлупак.Laughing

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 10:53 от Mesmunda

# 500
  • София
Обаче винаги, когато капитаните си избират отбори, Радка остава последна и никой не я избира преди това.

# 501
Каквато е ограничена и горделива, сигурно мисли, че защото е голямата работа и конкуренция. Joy

# 502
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Радка нарежда като Митьо Пищова.
И ММ отбеляза същото снощи.  Laughing Hug
На мен Николай започва да ми става много неприятен, нещо доста навири нос. Дожаля ми за Огнян, макар че ми беше антипатичен. Изглеждаше страшно объркан и изгубен снощи, сякаш не беше на себе си... Отборната битка беше много зле. Сияна всъщност допусна точно същата грешка като Добрин - хвърли се да прави близалките, както той се беше фиксирал върху пържените картофки. Спечелиха, просто защото нейните идеи бяха по-добри.

# 503
  • Sunshine state
На мен чинията на Лора ми изглеждаше много апетитна. Доста добре напоени изглеждаха нудълсите й.
Радка дори не ми се слуша.. Когато някой отгоре подкрепяше Огнян, как само изсъска. С кеф да й метнеш нещо по главата.

# 504
На Таня Михалчев защо й каза за пънчетата на гъбите? 🙄

Не знам колко е вярно това за пънчетата. От години ям едни сушени гъби шетаки (направени са с различни подправки и са страхотни), и всички са с пънчетата. А пък са японско производство  newsm78

# 505
Лора нещо напоследък издава не много красиви чинии. Знам, че може много повече, ама последните няколко пъти плейтва като баба.

# 506
  • Испания
Вижте непоказани кадри от партито за рождения ден на малката Маги - звездички от кашкавал, мини пици, еднорози и екшън в кухнята.

Маги е вече на 6 години. Неин любимец е Chef Пепи, както тя нарича Chef Петър Михалчев, защото той има татуровки и е много добър.

https://masterchef.btv.bg/video/za-nenasitnite/rozhdenichkata-ma … -e-chef-pepi.html

# 507
Колкото и да ме дразни Сияна, се надявах техният отбор да спечели.
Добрин го мислех за по-добър капитан... И защо не го питаха с кого да се смени на балкона? Само Радка досега са я поставяли пред такъв избор... За да става сеира, сигурно.
Пък на Лора започнах да й симпатизирам, сякаш... И в преден сезон така ми се обърнаха впечатленията за Божана.
Абе нещо телевизионните формати напоследък са много слаби,вече ми е все тая дали ще изтърва епизод..

# 508
Колкото и да ме дразни Сияна, се надявах техният отбор да спечели.
Добрин го мислех за по-добър капитан... И защо не го питаха с кого да се смени на балкона? Само Радка досега са я поставяли пред такъв избор... За да става сеира, сигурно.
Пък на Лора започнах да й симпатизирам, сякаш... И в преден сезон така ми се обърнаха впечатленията за Божана.
Абе нещо телевизионните формати напоследък са много слаби,вече ми е все тая дали ще изтърва епизод..

Абсолютно. Вече няма значение дали си гледал всеки епизод или всеки 3-ти.Unamused
Има толкова интересни световни формати на какви ли не теми, а на нас ни повтарят едно и също вече не знам коя година подред. И скоро като започне България търси талант вече окончателно нищо няма да следя.

# 509
На мен Лора ми е фаворит, но в последно време показва много грозни чинии, а тя е толкова симпатична и хубава.
В последно време много симпатизирам на Добрин, но и той се изложи само да пържи картофи и да ги реже 2ч преди това.
Сияна ми е ужасно превзета, кифла. Оставиха Красимира да се мъчи сама с пиците, за да правят близалки с Емо. Май само в десертите ги бива, вече и той нещо не ме кефи.
Докторчето е мн пренавит, като пуяк, но се справя добре сравнително.
Искам Таняяя да си ходи, ужасно ми е неприятна. Радка също, злобичка си е.
Ама пък Таня показа хубава чиния вчера, жалко за Огнян.

Общи условия

Активация на акаунт