🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 2

• 42 403
  • 769
  •   1
Отговори
# 510
На Таня чинията беше хубава благодарение на Михалчев, където й каза, че няма да й се получи рулото и после Роу й подсказа да изпозлва по различен начин сготвеното.

# 511
На Таня винаги й подсказват.

# 512
  • UK
Здравейте на всички!

От последния епизод да ви кажа Таня много ме дразни и наистина много й подсказват!

Огнян не го харесвам, но не мисля, че трябваше да си ходи. Николай имаше 15 продукта, а направи едно айце...

# 513
Без да разбирам защо е точно така, но по време на елиминациите отношението на журито наистина не беше еднакво към всички. Огнян беше изпаднал в някаква криза и Михалчев, и Роу отидоха при него по различно време, тюхкаха се какво се случва, но помощ никаква не му оказаха. Помня само, че Михалчев му каза, че за 15 минути може да сготви отлично ястие, хахах. На Радка и Таня помогнаха, обаче. Затова казах, че не разбирам с какво Радка и Таня са толкова по-ценни от другите. Аз освен скечовете им и изливането на порой емоции пред камера извън готвенето, с друго трудно бих ги отличила. Може би има публика, но която това е интересно. На мен не ми е,  даже с тези допълнителни обяснения пред камера само ми развалят състезанието.

# 514
  • София
През цялото време на елиминациите ни подготвяха усилено, че именно Огнян ще бъде изгонен. Пък и той май си знаеше, че ще си ходи по сценарий и не си даваше много зор. Изобщо сценаристите са много слаби тази година.

# 515
  • Sunshine state
Съгласна с горните два поста - то не бяха вайкане и суетене, то не беше чудо. Убедена съм, че и Таня ги е дробила същите по това време, знаейки как винаги се паникьосва, но не я показаха в такава светлина.

# 516
  • Испания
Огнян: Исках да видя, че все още в мен е жив спортният дух

https://masterchef.btv.bg/video/extra-video/ognjan-iskah-da-vidj … ortnijat-duh.html

MasterChef България

Имаме си #ТОП10 на най-добрите хоби-готвачи в България!🌟 Битката за 100 хиляди лева навлиза в своята опустошителна фаза, а с голямата награда ще си тръгне само един! 🎉

# 517
  • Испания
Утре вечер в "MasterChef" журито няма да търпи посредственост, а часовникът няма да прости на никого

https://masterchef.btv.bg/video/extra-video/utre-vecher-v-master … ti-na-nikogo.html

Лондонският бутиков сладкар chef Иван Александров прави „ангелски“ къпкейкове в понеделник в MasterChef

В понеделник от 21:00 часа в MasterChef новата кутия няма да е по вкуса на всички. Журито няма да търпи посредственост и липса на креативност, а часовникът ще е неумолим към 10-те топ хоби-готвачи на България. Chef Иван Александров, който изработи тортата за медийното събитие на кралската сватба на принц Хари и Меган Маркъл, ще демонстрира типичните английски кекчета, но с български привкус. В стрес теста 7 хоби-готвачи ще трябва да докажат своя усет и комбинативност, за да не бъдат обречени на елиминация.

Още: https://masterchef.btv.bg/article/news/londonskijat-butikov-slad … v-masterchef.html

Прилича ли ви на някого Иван Александров?

Скрит текст:
Брат е на Владо Карамазов.

# 518
Уфф стига с тоя Николай... Чинията му изобщо не изглеждаше добре ОТНОВО. А празът дето беше сложил, си изглеждаше направо прегорял!

Май избраха Николай и Радка, за да блесне Лора?

# 519
Кой ще спечели кутията на Мастър шеф? Аз съм за чинията на Лора, поне по красота

# 520
Страхотна чиния от Лора.

# 521
  • Майничка
"Да кусам от неговите ръце!" Joy Joy Joy

# 522
  • in Wonderland
И на мен най- ми допадна на Лора чинията.
Шеф Александров е братът на Владо Карамазов.

# 523
  • София
Колко много си приличат Владо Карамазов и брат му

# 524
  • Sunshine state
Много готЯно всичкУ за таз Радка, бре, аууу.. Много ме дразни вече, брр 🙄

Общи условия

Активация на акаунт