🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 2

• 42 098
  • 769
  •   1
Отговори
# 60
Да , имунитетът си е неин , макар , че в предишни сезони са го отстъпвали . Проблемът е , че прецака отбора като не прие  рецептата , която беше по-интересна и настоя за бургерите , които изобщо не изглеждаха добре с това голямо сурово кюфте . Заради нея се провалиха .

# 61
Според мен Радка сякаш искаше да се докаже че има знания и умения и за това не прие чуждата идея. Почувства се значима като капитан и май се уплаши, че ако приеме чуждата идея някой друг ще има заслугите при евентуална победа.

# 62
Не постъпи добре Радка, но в крайна сметка не е първият капитан, който сам взима решения без да се вслушва и се проваля. При нея накъртва много заради значката и че има имунитет, иначе щеше да е съвсем типична ситуация. Огнян в предишен епизод си правеше, каквото си иска и преценява, макар и капитан да не беше даже, ама не го оплюха толкова. Радка не прецени правилно момента и ще си понесе последствията, защото колективът със сигурност ще я накаже. Нея не я избраха за Мастър клас заради хубавите и очи или за да се учи на нещо, а, понеже я подцениха и не вярваха, че ще се справи. Поради същата причина смятам, че избраха и Рори (така ли се казва американецът?) за предишен клас, понеже него го затруднява езика. Мои предположения са си това, но все си има явно някаква стратегия.
Беше долно и лицемерно от страна на журито да и предложат да се откаже от значката в името на отбора си след като предния път Михалчев каза, че все пак са конкуренти, това е състезание, те играят за 100 000 лева и той не им препоръчва да си разменят продукти. Интригантско и изкуствено създаване на конфликт е това от страна на продукцията и за него получават минус от мен.
Много спортсменска постъпка е размяната на продукти, но според мен нередна в тази ситуация. Ако не беше Радкам, Даниела ли трябваше да спечели с нещо, което не е приготвила сама? Трябва по-твърда намеса от журито.

# 63

Прилича ми на стар ерген, такъв ли е?
На мен Огнян ми приличана Фред Флинстоун...

# 64
  • Sunshine state
На мен Огнян ми е неприятен. Лора също - като някоя комсомолка се държи, а на външен вид ми е скучна. Естествено това си е само мое мнение, знам че е любимка. За мен Даниела ми беше фоворит. Сега ще трябва да си избера друг - Николай или Красимира, миже би. 😃

# 65
На мен Огнян ми е неприятен. Лора също - като някоя комсомолка се държи, а на външен вид ми е скучна. Естествено това си е само мое мнение, знам че е любимка. За мен Даниела ми беше фоворит. Сега ще трябва да си избера друг - Николай или Красимира, миже би. 😃
И аз виждах Даниела много напред, но специално Николай за мен е много слаб играч - разпилян е, хаотичен, а и като цяло май няма много познания.
Красимира има потенциал, нея я харесвам, но е малко особена - млада все още жена, а е като някаква лелка.

# 66
Сияна, дава заявки.

# 67
Лора, Сияна, Красимира, макар че Красимира няма нужното самообладание и се проваля под стрес. От мъжете Стефан, Добрин. Не са ми лични фаворити, но дават заявки за победа

# 68
  • Sunshine state
Глимпс, и аз си помислих същото като й дадоха годините миналия ден. Изглежда по-възрастна.
Сияна и на мен ми е доста симпатична. Добрин действително го пропуснах, определено има качества.
Само се надявам да не са цанили Радка за победител с мотива простичката жена от народа, че много ще ме разочароват. Rolling Eyes

# 69
А, Радка победител- абсурд!

# 70
Глимпс, и аз си помислих същото като й дадоха годините миналия ден. Изглежда по-възрастна.
Сияна и на мен ми е доста симпатична. Добрин действително го пропуснах, определено има качества.
Само се надявам да не са цанили Радка за победител с мотива простичката жена от народа, че много ще ме разочароват. Rolling Eyes

Нееее, не мисля. Има къде-къде по-можещо, би било твърде очевидно.

# 71
Гласят я за победител обаче.

# 72
Кой казва такова нещо? Слухове ли са?
Да спирам да гледам да си губя времето.

# 73
  • Бургас
Гласят я за победител обаче.
А, гласят? Силвена Роу й симпатизира, незнайно защо...Другите двама откровено се забавляват с нея, аз това забелязвам.

# 74
  • Sunshine state
Много я толерират и това не ми харесва. Надявам се да изхвърчи по някое време.

Общи условия

Активация на акаунт