🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 2

• 42 152
  • 769
  •   1
Отговори
# 120
  • Велико Търново
Наистина ли толкова се впрягате на предаването/а и не само на това/? Simple Smile Коя спи с някой от шефовете, кой на кого брат, сват, кого нагласили за победител и т.н. Това, вярно, че всеки сезон се разиграва...
Честно, никой измежду участниците не познавам, и не ме вълнува кой ще спечели - наслаждавам се на това, което гледам, без да се тръшкам, а ако много ме дразни, просто сменям канала..Така, както направих с Хелс китчън.
На мен този сезон ми е много приятен - жури, участници, мастъркласове..Нямам засега фаворит от кандидатите.

# 121
  • София
Може ли снимка с чинията на Радка, точно презентациите на надениците ги изпуснах. Пу, да му се не види. Най-интересното било!

# 122
  • Варна
На Радка фалическата инсталация освен, че стоеше противно в чинията, също  изглеждаше и крайно недопечена/недопържена.
😂😂😂 Този цитат ме кара да се смея няколко минути вече, много точно определение.
Трио Наденица бяха много сладки, много са ми сладки и тримата, дано Стефан не отпадне. Мастър класът беше отново много интересен, Таня в този епизод чак ми стана симпатична, овладя се. И аз не се впрягам с конспирации, не се излъчва всичко, монтажът определя внушението.

# 123
  • Sunshine state
Наистина ли толкова се впрягате на предаването/а и не само на това/? Simple Smile
Аз не виждам някой да се е впрегнал, а просто си объждаме, за да е интересно. Simple Smile
И аз се включвам към недоволните от Радка. И аз не бих й дала машинката си, пък ако ще да се сърди. Отделно не разбирам на какво отгоре й похвалиха презентацията. Като я видях, лекичко се поопулих. Flushed
Радвам се, че Краси спечели мастъркласа. Таня не ми е симпатична, ама хич. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 124
Чинията на Радка беше леко грозна и много смешна.

# 125
Не знам в мен ли е повредата, но Таня ме дразни с всеки изминал епизод. Само като и видя кривенето на устата и физиономиите които прави, като заговори припряно и аха е на ръба да истерясва и едвам я изтрайвам.
Лора все още ми е фаворит. От мъжете всички са ми приятни, дори и Огнян на моменти.

# 126
  • Испания
Може ли снимка с чинията на Радка, точно презентациите на надениците ги изпуснах. Пу, да му се не види. Най-интересното било!

Да ме прощавате!

Скрит текст:

# 127
  • София
Добър ход беше от стрна на Краси да извика на мастъра най-слабите - Таня и Николай, двамата досега с нищо не са блеснали, очакваше се да вземе победата.

Краси блесна с наденичките, повечето имаха зелена салата за гарнитура, а тя - две гарнитура и едни с леща, та три допълнителни компонента в повече от другите.

На Радка чинията беше ужасна.

# 128
Joy Joy Joy

Ох, акта чрез който се сътворява човека е ясен. Ама това отстрани какво е - несполучливите творения ли.
Чинията на Радка прилича на: "Какой туй нещо, дет мяза на онуй нещо". Stuck Out Tongue Winking Eye

# 129
  • София

Да ме прощавате!

Скрит текст:

E, не!!!
Как ѝ го роди умът това нещо?!
Благодаря за снимката и се извинявам на всички, че я поисках.

# 130
  • Испания
Довечера май ще пропусна частта с участието на ревливото недоразумение с вечно огОрчена физиономия.

MasterChef България празнува своя 150–ти епизод с щафетно готвене

MasterChef Севда Димитрова съветва гладиаторите за достойно представяне в кухнята на добрия вкус

https://masterchef.btv.bg/article/news/masterchef-balgarija-praz … etno-gotvene.html

bTV

"Силвена Роу е живото доказателство как една жена може да изглежда прекрасно и дори по-млада от годините си... Българката, стигнала най-далеч и най-високо в световните класации на виртуозните готвачи... Винаги в любовна афера с вкуса..."
Изключителната chef Silvena Rowe от журито на MasterChef България грее на корицата на Списание EVA този месец

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 16:43 от 🍀Smileys®

# 131

Да ме прощавате!

Скрит текст:

Ша умрЪ. Joy
Добре, че гарнитурката не е пюре от карфиол.

# 132

Да ме прощавате!

Скрит текст:

Ша умрЪ. Joy
Добре, че гарнитурката не е пюре от карфиол.
ха ха ха ха 👍

# 133
И мен не ме кефи Радка.

Обаче ме дразнят понякога шефовете как все искат алангле да им готвят, да е сочно, сакън да не е сухо, а то сурово или кървясало.
Аз пък точно хубаво изпечени наденички обичам с коричка, такива задушени, варени, леко пържени не бих яла.
Те веднага се скараха на Огнян как така щял да ги пече за малко.

# 134
.......
Обаче ме дразнят понякога шефовете как все искат алангле да им готвят, да е сочно, сакън да не е сухо, а то сурово или кървясало.
Ааа, моля, моля. Това не е кръв. Тъй казаха шефовете. Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye

"Оказва се, че „кръвта“ в пържолата ви изобщо не е кръв. Това е миоглобин - протеин, който доставя кислород до мускулите на животното. Този протеин става червен, когато месото се разреже или се изложи на влиянието на въздуха.
Нагряването на протеина води до потъмняването му. Недопечената пържола не е „кървава“, а просто е приготвена на по-ниска температура, пише Huffington Post."

ПП Не знам какво е, но и на мен ми е кърваво аланглето.

Общи условия

Активация на акаунт