🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 2

• 42 242
  • 769
  •   1
Отговори
# 225
Марка?????????????????????
Смайли??????????????????????

# 226
  • Испания
Писах ти.

# 227
Тъкмо влизам и аз да постна на Катерина словоизлиянията

Скрит текст:

# 228
  • София
Самият факт, че никой не слезе да я изпрати, говори много. Неприятна женица е Катерина, добре, че си тръгна.

# 229
Катерина се е включила с коментари във фейсбук страницата на предаването. Естествено тя е права. Внимавайте да не дойде и тук да ни насмете. Не че ще ни е за пръв път де.
Да дойде, чакаме я с разтворени обятия. Тя и Нина идва, и на лични ни влиза...и бързо излезле. И на Севда мъжът и идва и заедно плакаха после. Та и Катерина е добре дошла.

# 230
Харесвам щафетното готвене. Много ми е интересно защо винаги се провалят като е напълно възможно да се обесни желаното от тях.
Севда не съм я гледала в нейния сезон, но вчера имах чувството, че докато говори ще се разплаче. Също не ми и хареса как обезкостяваше/ дърпаше/ събличаше пилето.
Радвам се, че Катерина си тръгна, надявам се следващите да са Таня и Радка Grinning

# 231
  • Mediterraneo
Много се радвам, че ни спасиха от присъствието на Катерина! Нагла до безобразие, но Силвена и Михалчев си й казаха нещата как ги виждат. Много ще ми е драго да дойде да се пеняви тук Катерина!

# 232
  • Sunshine state
Катето само ми затвърди впечатлението, което имам за макетата като цяло.. Въздухарка, ама и нагла. Да дойде, веднага й постилам червения килим. 😂

# 233
  • София
Македонската мома ша доди ли или да си лягам?

# 234
  • Sunshine state
Ние я наплашихме, лягай спокойно. 😂

# 235
Тя и да дОди, ще пише като легнете. Да е нейна последната дума.

# 236
  • Испания
Кой каза истината на Катерина? Силвена и Михалчев

На кого е посветила пост преди час? Естествено, на Токев.

Написан на английски, на мен ми излиза на испански/с грешки/ и с препратка към видео.

Цитат
Strelec Vaga

Siempre nos divertimos mucho en el backstage de Masterchef! 😄
Maravillosa persona, gran mentor, amable amigo...
Gran Profesionalist! Adorado para escuchar sus consejos y aprender cosas nuevas. Muchas gracias, chef. 😊

https://masterchef.btv.bg/video/za-nenasitnite/andre-tokev-za-go … 8uy5MN4JDLa7iG3KY

Превод:

Винаги се забавлявахме много в бекстейджа на МастърШеф.
Чудесен човек, голям ментор, любезен приятел...
Голям професионалист!
/на испански е gran profesional/ Обожавам /може би е искала да напише/ да слушам съветите му и да уча нови неща. Много благодаря, шеф.

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 00:33 от 🍀Smileys®

# 237
Много грубо обезкости пилето Севда. Чак ме заболя като го гледах. Имам спомен, че в тох- а сме обезкостявали с нож. Наистина много дърпано беше.
И какво е това самочувствие и тросване. Все едно не ревеше тв преди година - две на тяхното място. Не беше ли тя дето не можеше да готви раци ли какво беше вече не помня.

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 06:13 от bubanka

# 238
  • София
А защо я наричат шеф Севда? Всъщност, кога един готвач става шеф готвач?

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 08:10 от Аглея

# 239
Видях, че и Божана я наричат Шеф, в някакво списание така е изписана.

Общи условия

Активация на акаунт