🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 2

• 42 129
  • 769
  •   1
Отговори
# 705
  • София
А защо не се напише тази информация в скрит текст и който иска да я види, а не сега да се пишат 100 поста с искане за ЛС?

Иначе за Добрин - мен ме издразни повече коментара му, че избира Рори за противник, защото може да го победи, а след това му взе записките, за да направи уж по-слабият от него още по-слаб. Но всичко се връща в този живот и той получи един добър шамар. Много по-достойно би било да избере по-силния от него, за да се радва на евентуална достойна победа. Но той е мижитурка.

А Рори е сладур, без високо самочувствие, все се притеснява, че не е разбрал или не знае нещо, но напоследък показва въображение и взе да напредва.

Като цяло, обаче, за мен няма изразен фаворит. Нивото е доста по-ниско от предишните сезони.

Шефовете и техните коментари за сега най-много ме радват. Както и гост шефовете.

# 706
  • София
А защо не се напише тази информация в скрит текст и който иска да я види, а не сега да се пишат 100 поста с искане за ЛС?

Защото все някой неразбрал ще се изтърве да коментира не в скрит текст и щем- не щем, ще прочетем. Simple Smile Имаше такъв случай в друга тема.

# 707
  • in Wonderland
Моляя и аз за ЛС 😆
Много се радвам за Рори, толкова ми е симпатичен. Ще изкара и другата седмица във формата.

# 708
Моляя и аз за ЛС 😆
Много се радвам за Рори, толкова ми е симпатичен. Ще изкара и другата седмица във формата.
И аз се радвам за Рори.За съжаление тази година ми е най-безинтересният сезон. Нямам явен фаворит.
Иначе и аз искам лс ако може.

# 709
  • Испания
MasterChef България

👊🔴🔵Тази вечер в #MasterChefBG един компроментиран лидер влиза в неравностойна битка. 👨‍🍳😳 Но в тази кухня нищо не е сигурно! 🔥 Гледай ни днес от 21:00 по bTV 🔥

https://www.facebook.com/bgMasterChef/videos/567578647097528/

Лицата на bTV оценяват топ 9 български хоби-готвачи - довечера от 21:00 часа в MasterChef

https://masterchef.btv.bg/article/news/licata-na-btv-ocenjavat-t … v-masterchef.html

Попскатa яхния на Добрин (РЕЦЕПТА)

https://masterchef.btv.bg/article/za-nenasitnite/popskata-jahnij … bCm9_vc4IanhOaJBk

# 710
  • София
Здравейте,

Може ли и на мен едно ЛС? Хайде започва....

# 711
  • Sunshine state
Котлетите могат да бъдат лесно прецакани и да станат като гума, та Рори трябва да внимава.На пръв поглед отборът на Рори има предимство, но нещо ми подсказва, че Добрин ще изскочи с нещо изненадващо. Въпреки Радка, стискам палци на сините. 😉

# 712
Рори е голЕм пичага. Кефи ме

# 713
  • Sunshine state
Прекалиха със сладкото червените, според мен. Рибката, обаче, изглежда много апетитно. 😃

# 714
  • Испания
Червената чиния - пълна цигания.

# 715
Сините ще спечелят.

# 716
  • София
Ееее, жалко. Червената чиния беше толкова цветна и екзотична.

# 717
  • Sunshine state
Голяма изгъзица спретнаха червените, то от много идеи, това се получава. Рори го раздаде самоуверено и ей на..
Искам Радка или Таня да си ходят.

# 718
  • Испания
Рори не пожела успех на момичетата от отбора си.

Михалчев: "Шеф Роу, Вие за 10 минути колко сърмета може да завиете?"

# 719
Рори на пожела успех на момичетата от отбора си.

Забравил е.... Беше много разочарован, че с такъв отбор се провали. Той е такъв добряк, че изключвам  варианта да го е направил умишлено! 
Радка, не не ме дразни вече толкова а и Таня сякаш .... Нека най-добрия победи!

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 21:52 от Anonimen :)

Общи условия

Активация на акаунт