Любители на кучета - 91

• 17 170
  • 719
  •   1
Отговори
# 405
Ще пробвам с ориза. Благодаря!
А, хапчета да му давам ли при това положение? Или да изчакам да се оправи?

# 406
  • София
Изчакай малко и като се оправи, дай хапчето. Опитай да не въвеждаш много нови неща така изведнъж, за да знаеш какво как му действа на кучето. Кучешките бисквитки може би са му твърди, особено щом е без зъби... Ако имате Лидл, вземи от техните храни, от приютите знам, че тяхната храна е една идея по-добра от това, което се предлага в Кауфланд, а е сравнително евтина.

# 407
Изчакай малко и като се оправи, дай хапчето. Опитай да не въвеждаш много нови неща така изведнъж, за да знаеш какво как му действа на кучето. Кучешките бисквитки може би са му твърди, особено щом е без зъби... Ако имате Лидл, вземи от техните храни, от приютите знам, че тяхната храна е една идея по-добра от това, което се предлага в Кауфланд, а е сравнително евтина.
За консервите ли става въпрос или за гранулите на Лидл?

# 408
  • Bарна, морето, сините вълни
За консерви сигурно има в предвид котето, за да не се мъчи с гранулите.
Ох, стоя и си мисля...колко добри хора има. Ето, безработна казваш, че си, а си готова да храниш и обезпаразитяваш съседско куче. На такива хора като теб им желая много много здраве, доброто се възнаграждава!

# 409
  • София
И двете им храни - и консервите, и гранулите.
Дес, присъединявам се към пожеланието ти. Доброто няма да остане незабелязано!

# 410
  • София
И аз подкрепям за Лидъл.
Вземи чувал гранули и ги накисвай с малко вода.
Ако искаш, може да вариш рагу вместо водата. Но не прекалявай с количеството храна.
Може да се проака и от преяждане.

# 411
  • София
Amy_nka, ако ми пуснеш адрес на лични, ще гледам до края на седмицата да пратя храна. ♥

Момичета, завърнах се в понеделник аз.
Прибрах се тотален дроб, ама веднага за кучето се залепих Simple Smile)) че даже ѝ донесох и лакомства от Холандия! Там имаше мега яки неща за кучета - примерно, сушени рибни филета за евро и някакви центове..

Гадинката обаче 2 дни мизерства яко и не знам на какво се дължи. Първата вечер отиде и си се изпика в леглото си супер демонстративно, втората - на барбарона, на който седя вечер. Rage
Днес все още не е препикала нищо, ама знам ли. Дано не се събудя от студено и мокро.

# 412
  • Варна
Amy_nka, ако ми пуснеш адрес на лични, ще гледам до края на седмицата да пратя храна. ♥

Момичета, завърнах се в понеделник аз.
Прибрах се тотален дроб, ама веднага за кучето се залепих Simple Smile)) че даже ѝ донесох и лакомства от Холандия! Там имаше мега яки неща за кучета - примерно, сушени рибни филета за евро и някакви центове..

Гадинката обаче 2 дни мизерства яко и не знам на какво се дължи. Първата вечер отиде и си се изпика в леглото си супер демонстративно, втората - на барбарона, на който седя вечер. Rage
Днес все още не е препикала нищо, ама знам ли. Дано не се събудя от студено и мокро.

Може би ти е ядосана? 😁

# 413
  • София
По-скоро ѝ е харесал разхайтеният живот с “баща ѝ”. Той е доста по-либерален от мен, никога за нищо не ѝ казва “не”. Grinning
Каза, че сутрин и вечер я е разхождал по 2 часа, “не е давал повече храна от грамажа за ден”.. само дето аз я премерих 3-4 дни преди да замина от любопитство, но като си дойдох я премерих нарочно - ми 800гр разлика нагоре за 4 дни Joy

# 414
  • Варна
Викаш, живот си е живяла и сега строги правила. 😁😁

# 415
  • София
Ами–нка, наистина може и от преяждане да се е разстроил Ласи, като се има предвид, че го е карал на сух хляб и изведнъж разни лакомства. Малко ориз, както са казали момичетата и ще мине:)

Разкошна е нюфаундлендката, умирам за огромни кучета! И толкова добродушно гледа. И аз ползвам абсолютно същия фурминатор, обаче Оскар хич не седи да го реша. Не мога да разбера скубе ли го, какъв му е проблемът. По два пъти на ден пускам прахосмукачка и въпреки това навсякъде е в косми, вече се примирих Smiley

# 416
  • София
Джой, къде беше в Холандия? МП заминава след месец, да го инструктирам къде какво да търси Simple Smile

# 417
  • София
Джой, къде беше в Холандия? МП заминава след месец, да го инструктирам къде какво да търси Simple Smile
Коте, във Венло бях.
Той къде ще ходи? Лакомствата са в хранителен магазин Джъмбо, верига, която я има навсякъде.

# 418
  • София

Джой,
Скрит текст:
Амстердам Simple Smile Наблизо знам Plus и Albert Heijn, но ще се ориентираме и към Джъмбо Simple Smile

# 419
  • sf
Отново имам бяло куче, снощи го изкъпах, че беше почнал да сивее 🤣
Кокошият крак му хареса, не остана и трошичка.
Днес имам рд, пийте по едно и почерпете косматковците с някоя наградка за мое здраве! 😁

Общи условия

Активация на акаунт