Любители на кучета - 91

• 17 150
  • 719
  •   1
Отговори
# 540
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Аз бера коприва, а Джак послушно ме чака Heart Eyes

# 541
  • Bарна, морето, сините вълни

Кучетата не гледат нашият външен вид, тегло, възраст. Обичат ни такива, каквито сме. Тогава защо ние хората гледаме в тях породата? С това те ни превъзхождат и винаги ще е така.

# 542
Духче да знаеш, че женските кучета нападат представители и на двата пола. Докато мъжките ако нямат бъг в системата не нападат женски кучета.
Казвам ви аз, че е лигава мома под прикритие моя злобил...

Тъй, вчера тръгнах да пиша, кучетата са си хищници, не че не могат да ядат и друго. А котето ми, 100%-овия хищник, дето убиваше мишки за кеф, ядеше кисело зеле и грах, при риба в купичката.

Връщам се да дочитам, че тия дни съм луднала и не ви насмогвам.

# 543
The Joykiller, не само, за цял Изток ме интересуваше. От 15сти нататък щяло да бъде, като спре да вали

# 544
  • София
И нашето коте навремето обожаваше зеленчуци. Умираше за маслини и кисели краставички. Отмъкваше си от масата чак.
Балу обича салата айсберг, чушки, домати, краставици, репички, ябълки, круши, моркови... И още, и още. И двамата с Лили умират за банани. Даже влизат в насажденията и ходят да си късат сами. При което човешките баба и дядо се ядосват, ама какво да се прави Simple Smile

# 545
  • София
Друго може да не сме видяли в Пазарджик, но братовчедките бяха поздравени с мощен лай.

# 546
Ние сме на вълна гушкане и глезене:

# 547
  • Варна
Оф,подгони ни улично куче, едвам се отървахме с Бизу. Ще си взема спрей или електрошок, не мога иначе да се справя...

# 548
И ние цял ден се гушкаме

esstela, много неприятно. И на мен ми се е случвало.

# 549
  • Варна
Знам, че звучи ужасно, но ако беше решило да ни нападне, аз не мога с голи ръце да защитя Бизу и мен. Нещо го накара да се откаже, а нас ни отказа от дълга разходка.

# 550
esstela, сетих се, че преди време от Алиекспрес бях купила тази джаджа. Когато сме на къщата в уличките има много бездомни и не бездомни, а излезли от дворовете си кучета, а аз се страхувам много от животни които не познавам. Вечер като ходим пеша при едно приятелско семейство и на връщане от всеки двор ни лаят. Умирам от страх някое да не се промуши от някъде и да ни подгони та затова и поръчах тази джажда. Нося си я в мен, дали върши работа честно казано не знам, ако кучето е глухо или със слаб слух едва ли ще ми помогне, но аз си я нося Stuck Out Tongue Winking Eye

Уточнявам, че преди да я поръчам разучих и ме увериха, че по никакъв начин не вреди на животното.

# 551
  • Варна
Благодаря за идеята, ще помисля и ще преценя.

# 552
esstela ако си в групата във фейса, там имаше нешо като жезъл на послушанието, с което гонят агресивни кучета. Първо учиш твоето, да не се плаши от него, а след това с него действаш в рискови ситуации.
Друго, което се сещам е, че никога не трябва да обръщате гръб на кучетата и да тръгвате да бягате. Просто така им отключвате ловния инстинкт и те ше искат да ви хванат. Пробвай да тръгнете срещу кучето, също при повечето бездомни помага ако клекнаш и се правиш, че взимаш камък от земята. Почти всички са целени с камъни и в повечето случаи бягат. Всичко от това, което пиша съм изпробвала и винаги върши работа, но най-важното е, никога не обръщайте гръб и не забързвайте крачката.

# 553
  • Bарна, морето, сините вълни
Наистина това с кляканетони уж целенето върши работа при бездомни, точно както каза Сиви. От любопитство съм го прилагала на Ерос, за да видя реакция, но няма, защото не го е изпитвал.
Лятото на плажа, тъкмо се прибирахме и срещу нас дойдоха 3 големи кучета, Ерос веднага им се нахъса, ама и ония не отстъпваха. Тогава наистина ме хвана страх, но импровизирано хвърляне на пръчка свърши работа.

# 554
Благодаря за мненията ви за Джина. Според МП става дворно куче и е свикнала да лае по други кучета. Но всъщност тя се зъби, само ако я душат или да й досаждат.

Ей днес много се изнервих на неадекватна собственица на огромен лабрадор. Решихме да я изведем след вечеря, хем да се разходим и ние. Лабрадора беше пуснат, после жената го хвана. Аз от далече се провикнах само "момченце ли е?" И тая го пусна, с думите той е добър само е голям. Викам сигурно е добър, ама тя не се кефи много. И той се засили към нея, тя се наежи и заквичя. Викам й "моето куче не се кефи на непознати, вържете го моля". Стана патакламата, а аз винаги се притеснявам, че може да се изхлузи от каишката на врата и да хукне. Изобщо не разбрах защо го пусна от каишката само на въпроса "мъжко ли е".

Общи условия

Активация на акаунт