Любители на кучета - 91

• 17 141
  • 719
  •   1
Отговори
# 585
Ехааа, Швепса на цяла една годинка! Още мнооооооооооооооооооооооооого пъти по годинка му пожелаваме с бат Рексьо! Жив, здрав, див и щастлив да е!

И нещо ми липсва...бира, ама каква бира на малко дете, една бутилка швепс трябваше! Аааа, чак сега съгледах, че май от кучешката бирца сте му купили! Уредили сте се тия покрай Швепса, има кой да ви казва "Наздраве"! Joy

# 586
  • У Диспансера ...♥♥♥
Честит рожден ден на Швепса 🐶
Да е много здрав най-вече ❤
Той и с играчка се уредил, не само с хапване и пийване 😄

За яденето с двете ръце съм да се оставят да гладуват 👍
От ръката първо почнах да давам гранули, спря ги нацяло, после почнах да им слагам цедено мляко и така ги спря, след това месо в устата му давах, а той си лежеше и ми обръщаше най-демонстративно глава 🤦🏻♀
И като родих му казах, Айде баста, нямам време да се занимавам с капризите ти, поседя малко гладен и взе да хрупа гранула 🤨
Съвсем малко кашкавал му стържа за аромат дето се вика 😄

# 587
  • Варна
Швепсче, да си здрав, щастлив, палав и игрив. Ааа и мама да те глези много. 🥂😁

# 588
Много готини кученца показвате.
Наздраве за рожденника Simple Smile Още 100 пъти по толкова

# 589
Хайде и от нас ЧеРеДе.
И да го слушате, ей!

Денис днес беше футболист и 8 деца играха с него, голям кеф им беше. После на прибиране едно пале търчи срещу нас, а стопанката търчи след него и вика "Денис, ела, стой" и пр. С ММ се опулихме, за пръв път ги виждаме, ама знаят името на кучето ни? Питам как се казва, а то да има и други побъркани да си кръстят кучето Денис Joy

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 01:08 от Seerose.

# 590
  • София
Честита годинка на Швепси! Да е много здрав и все така очарователен. Heart Вече е голям мъж и му се полага биричка. Наздраве!

# 591
Честит рожден ден на Швепса! Да е жив и здрав Heart

# 592
Мили ми хора, миналата година, на тази дата, татю написа на мама "Ела да те запозная с един лигоч". Харесах си ги и реших, че ще ги осиновя. Времето е лошо и не става за парка, но мама обеща нещо вкусничко и нова играчка.
Официално ставам на 2 години! (Иначе 2,5  ама кой ти гледа тия подробности).
Ето ме като футболист, като стана голям, ще бъда кучешкият Меси

# 593
  • София
Честит рожден ден на Швепса малко на патеричка:) Жив и здрав да е и много да (го) слуша(т) Simple Smile
На Денис честит осиновен/рожден ден Simple Smile Същите пожелания и за него Simple Smile
И накрая да покажа една Носулини

# 594
  • София
Честит рожден ден, Денис! Роден си с късмет! Да слушаш много, че да го махнат тоз намордник от муцуната и да вееш език на воля! Още много години да се обичате и гледате с домашните!

# 595
  • Bарна, морето, сините вълни
Честито и на глезльо Денис! ❤️
Щастливец е той, че е попаднал на вас, а и вие на него. Много лакомства здраве и игри! Hug

# 596
  • София
Честити да са Швепса и Денис! Да са здрави и все така прекрасни! Simple Smile

# 597
  • Варна
Да е здрав и палав, Денис.
Късметлия си е той, както и вие, Сий. 🥂😁😘
А Нусолинка е само за целувки. ❤
Снощи сънувах, че осиновявам кученце.

Така се събудих аз. 😍

# 598
  • София
Честит рожден ден на Денис!
Такава мила муцуна еее, само за мачкане!

Нямам какво около нас да пиша, затова само за празнуването идвам. Grinning

# 599
Честито и на Денис, късметлия и щастливец е той! Heart Eyes bouquet А пък как харесвам името Денис......ама много! Peace

Носулини е бомба! Heart Eyes bouquet

esstela, ми като гледам снимката липсва нещо, №3 липсва, затова сънуваш таквиз сънища! Simple Smile bouquet

Общи условия

Активация на акаунт