Любители на кучета - 91

• 17 148
  • 719
  •   1
Отговори
# 570
Лелее тоя голям черен нос е разкошен 😍
amy_nka говоря за нападащо куче, върху което никой няма контрол. Идеята е, че домашното е на повод и все пак имаме контрол върху тях. Че и ако някое ме ръмжи тамън ше седна да го мисля Макс да не го захапе. Нали идеята е да опазим нас и нашите кучета. А и пак не бих обърнала гръб дори и улично да ръмжи и Макс да ръмжи. Моя опит до сега показва, че куче което лае не хапе. Случвало ми се е някое както си лежи тихо и като го подминем да се спусне и да сръфа Макс за дупето. Нито е дало сигнал, нито е ръмжало, нито нищо с което да покаже че ще захапе. Та мен лаещо и ръмжащо не ме притеснява, повече наблюдавам уж кротките и спокойни.
И да ви покажа една пораснала Виви, че обикаляме с бандата из горите на село. Та ей я за метнала големите ушаци: 😂

# 571
  • Bарна, морето, сините вълни
Мале, колко различно куче. Цялата се е променила. Ах, колко бързо растат. Преди беше Виви, сега е Вива. Grinning Hug

# 572
Леле, че се е издължила.

Аз тия дни се будя ето така

# 573
# 574
  • София
Разкошни, разкошни муцуни! Иде ми да щипя и мачкам наред!

Виви станала същинска дива. Един кокал да ѝ дадеш от наше име Heart Eyes

Флейм, и двете топки любов те следят как и дали спиш Hug

possessed, може ли да дойда да поспя в твоя креват за ден-два? Малко на психическа почивка да се отдам. Да ме гледат два чифта очи, а ако дават и целувки, грешка няма да имат.

# 575
  • София
Заповядай, ама да знаеш, че котките са две.
И на цялото легло, задължително всички се трупват върху теб.

# 576
джуджанка, дааа. Дебнат ме, защото им е забранено да ме будят хахах. Следят и когато видят признак на живот, се нахвърлят да целуват Joy

# 577
  • Стара Загора
Барби пък днес се вози на кола и поздравяваше всяко срещнато куче Animal Dog

# 578
  • София
Леле, какви разкошни муцуни! Да не повтарям, обаче нюфкестия нос и този на Рея са уникум! Smiley

# 579
  • о`майна лунна нощ е

Наздраве, човеци и кучета! Днес ставам на 1 година Simple Smile

# 580
  • Bарна, морето, сините вълни
Честит рожден ден на Швепсааа! Gift
Вече си голямо момче. Много хубаво са те почерпили. А биричката хареса ли ти, че отдавна искам да вземем на батко, че няколко пъти си цокна от нашата. Аман, жадно куче ще ни излочи бирата.
Много здраве и дълги години любов! ❤️

# 581
Да е жив и здрав Швепса и цялото семейство покрай него 🤗

# 582
  • София
Ееее, великолепен Швепс! Жив, здрав, див и щастлив бъди за радост на домашните ти любимци! Весел празник!

# 583
  • под тепетата
Брех, този баровец - и шоколад, и бира , и мезе,  и пак подозрително гледа! Овенска му работа  Joy Здрав, палав, игрив да ти е порасналият мъж, ТуиГ!
Размазах се от снимки ...и от четене и писане на домашно  Wink

# 584
  • София
Ееееей, честит рожден ден на Швепсича!
Жесток сладур е!

Общи условия

Активация на акаунт