Любители на кучета - 91

• 17 145
  • 719
  •   1
Отговори
# 615
labrex, аз седях доста отстрани, заради моето говедо, че той не се разбира с този пит, та не съм се намесвала, че а се бях приближила, а щеше да стане по-зле. Но стопанката му се разкрещя нещо тип "вие луда ли сте, вържете това куче, какво ви става" . За сефте виждам толкова мъничка жена да успее да си вдигне питбула почти на оградата, само и само да не захапе пинчера, направо изумях..
Seerose, към мъжки ли проявява агресия?

# 616
Seerose, към мъжки ли проявява агресия?

Към всеки, който не му хареса.
А напоследък първо се репчи, после кани на игра. Магаре.

# 617
Нора е агресивна към повечето кучета като сме в града, независимо дали са домашни или бездомни. Не дава да я душат и обикалят. На къщата като ходим има много бездомни по улиците и там е приятелка с всички. Раздвоение на личността Joy аз съм винаги нащрек с нея.

# 618
Рейн напоследък се прави много пък на отворен към мъжки. Някой ги харесва, други обаачеее...Затова се сдоби с душач, говедото му с говедо. Оооще малко и ще му клъцна атрибутите и да го видя после колко пък е мъжкар.

# 619
  • под тепетата
Честит да е рожденика! Чудесно е, че сте се намерили, Seerose! Здраве и още  повече приятели му желая!
 Обичам свити ушаци - кат на Лилито  Laughing
esstela, твоите сладури са  като играчки един до друг Joy

# 620
  • Bарна, морето, сините вълни
Ерос и той не подбира мъжко, женско. Прави се на мъж на всички, ама като го подгони немец с г една глава по-висок му се разтрепериха мартинките. Joy
Иначе снощи учудващо, на вечерната разходка се е харесал с една питбулка, собственикът ѝ се учудил, защото тя много мразела мъжки. И ги разхождали заедно, те мятали опашки, дори заедно са искали да гонят котки. Grinning

# 621
  • Fort Worth, TX
добро утро.

# 622
 Креми, твоя левент много пораснал!
Честит рожден ден на всички кучовци, да са ви живи и здрави и само да ви радват!

# 623
Честито на Денис и Швепса Simple Smile
Страхотни сте, искам да ги нагушкам, а с вас да пия нещо Stuck Out Tongue

# 624
  • Fort Worth, TX
Пораснал е.Душичката ми е той.Аз реших да му празнуваме рд на 4юли.Нали  не му се знае точната дата.Честито на всички кучовци пораснали с годинка.

# 625
  • София
Честит рожден ден и на късметлията Денис! Да е здравичък и да не му се налага често да носи намордник. Heart

# 626
Дам, днес и с Духчето трябваше да се видим...

Ето го рожденика с една! от новите играчки, които получи днес

# 627
В кой физически магазин в София има голям избор от играчки и кучето има възможност само да си избере? (Без Стефанов)

# 628
  • София
Тъкмо за Стефанов щях да пиша. За други магазини не знам. Стана ми само много смешно при мисълта, че мога да пусна Харли сам да си избере играчка. Ми той ще опустоши целия магазин. Joy

До морето имаме 3 месеца, но постоянно размишлявам каква храна да му давам там, при положение, че е на БАРФ. Може би трябва да попитам дали могат да съхраняват храната във фризер. Но пък дотам тя ще се размрази... А при мисълта, че може да се наложи отново да му давам гранули, лошо ми става. Ще падне едно акане, едно чудо!

# 629
Младост далече ли ти е? Със сигурност знам за един

Общи условия

Активация на акаунт