Любители на кучета - 91

• 17 175
  • 719
  •   1
Отговори
# 630
Seerose, където и да е в София, само да има голям избор.

Тонка, тези не искам повече и една стотинка да им давам, след като с маса поръчки ме прецакаха, че и грубо отношение получих в бонус...............

А за БАРФ, има доста качествени хладилни кутии, в които от София до морето няма да се размарази храната, но въпросът е там дали ще има къде да се съхранява.

# 631
  • София
Епона, благодаря! Ще намеря хладилна кутия. Остава само да попитам за фризер някъде в комплекса. Ако се наложи, наем ще им платя. Grin
В Стефанов съм ходила два пъти и не съм имала някакво сериозно вземане-даване. Но и от други места съм чувала неласкави отзиви.

# 632
Дам, днес и с Духчето трябваше да се видим...

Ето го рожденика с една! от новите играчки, които получи днес

То нашето не се губи Wink

# 633
Balloon Честит рожден ден на всички празнуващи! Balloon

Тонка, ти къде ще пребиваваш като дойдеш във Варна?

# 634
Аз със Стефанов-ите обслужващи не съм имала проблем.
Много ми е странно как животно би влязло да си избере само играчка. Не мога да си го представя честно казано.

# 635
Breedlove моя точно така влиза и сам си избира. Наскоро писах как продавачките дори клип снимаха, защото Макс си харесва само една играчка, ако е на високо и не може да я стигне започвам да му подавам играчки и ако не е неговия избор побутва с муцуна и така до точната играчка. Тия дни ше ида със сестра ми в магазина и ше снимам клип. Въобще не го блазнят многото играчки, а си иска една, която той си е набелязал.

Макс и днес реши да ме ползва за възглавничка. Май съм му липсвала тия 12 часа в които се трудих:

# 636
  • Варна
Еййй тотално ви изстървах ,изписали сте 2 теми ......
Ние преди 2 седмици кастрирахме Зара ,възстанови се напълно хуната ,само дето не иска да върви като сме навън ,ама явно са номера .....

# 637
  • София
Реа, всъщност ще бъдем в Камчия на бунгало заради Харльо. Не е моя тип почивка, но пък може и да ми хареса. До Варна ще си направим поне 2 разходки, че преди 2 г. бройках едни плажни барове, но приятелите, с които бяхме, не пожелаха да ги посетим и бях съкрушена. Grin

# 638
  • София
Тонка, ако сте на къщички/бунгала, би трябвало да има хладилник.
Взимаш едни големи стереопорени кутии, ръчкаш вътре храната, взимаш и от Джъмбо замразителни възглавнички и просто подменяш, ако не се събира манджата.
Ама то на малко момче колко да му е порцията. Нашите са по кило, аз задължително храня с гранули на почивка.

# 639
  • София
Посс, има малки хладилници в бунгалата. То аз резервирах някакво лукс бунгало, ако изобщо има такова понятие. Преди да тръгнем пак ще ми дадеш акъл, че дотогава ще забравя. Иначе храната му е тарелка от килограм, която като я размразя я разделям на 5 части по 200 гр в порционни пликове.

# 640
  • Варна
Ухааа,Харли ще дивее по камчийските пясъци, ще му хареса, а ние с Бизу, ако имаме време, ще дойдем за едно кафе. 😁

# 641
  • Bарна, морето, сините вълни
И ние ходим понякога на Камчия рано сутрин. Хем да няма още хора по плажа, за да тича Ерос, хем и тая година ще сме с бебе, което трябва да пазим от слънцето.
Само, дето близки срещи с Ерос в началото са леко плашещи, щото е куку. Понякога обаче си харесва непознати и иска да го чешкат и мачкат.

# 642
Извинявам се, че нахлувам в темата ви, но ми е важно.

Имате ли мнения за доктор Кънев от ветеринарна клиника Орион?
http://mob.veterinarnaklinika.net

Ние сме котка с абцес на окото и той ни лекува. Досега при толкова ходения само кучета засичаме и затова дойдох тук.

П.П.
Поссед, здрасти! Радвам се да те видя!

# 643
Зуки, нали беше много доволна от него? Аз затова не посмях нищо да кометирам в другата тема.
Не знам, бях чела доста гадни неща (примерно, имаше и други подобни: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=590084254425430& … __tn__=%2As%2As-R) за тази клиника и този доктор преди време, но може да си е взел поука. Нямам лични наблюдения.
За Люлин и за кучето, и за котките основно на д-р КУнев и екипа му разчитам аз.

# 644
  • София
Естела, ще се радвам да дойдете с Бизу! Heart
Моето мъжле ще стане на годинка след по-малко от месец, а продължава с инцидентите нощно време. Сутрин намирам една локва и ако. Треньорът предложи клетка, но аз още се ослушвам, защото ме е жал да го затварям.

Общи условия

Активация на акаунт