Любители на кучета - 91

• 16 958
  • 719
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Момичета, какво мислите за храната Брит? Вече се чудя дали да не сменям пак с нещо различно храната. Хич не ѝ пука, че е гладна гадината, а по-лошото е, че започна да ѝ пръцка и дупето. Просто ще се гръмна, явно наистина не ѝ понася храната. И от Аплауса пърдеше и правеше стачки. И двете храни са с пилешко, та предполагам, че може да е от него. Confused

# 676
Зуки, нали беше много доволна от него? Аз затова не посмях нищо да кометирам в другата тема.
Не знам, бях чела доста гадни неща (примерно, имаше и други подобни: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=590084254425430& … __tn__=%2As%2As-R) за тази клиника и този доктор преди време, но може да си е взел поука. Нямам лични наблюдения.
За Люлин и за кучето, и за котките основно на д-р КУнев и екипа му разчитам аз.
Все още съм доволна от него. Питах тук защото в котешката никой не ходи при него.

Не мога да отворя линка - нямам фб.

# 677
  • София
Представих си го Харли в кутия?!?! или кафез. Joy Ще сме цирк Буш. Това е категорично невъзможно. Той си е тежичък, 14 кг е. Остава и да го бутам в клетка за 3-4 спирки. После и клетката ли да мъкна с нас. Но поне билетче ще му взимам, за да ми е мирна главата.

# 678
  • София
Джуджанка, ти с какво я хранеше.
Брит Кеър не е лоша, ползвам я основно за котки и йорки.
Рея най-добре понася Алфа спирит, след това ТОУ.

Ние се возим в тролей редовно, веднъж и в пълен автобус. Рея спи, особено на прибиране, тогаа даже хърка.
А  в автобуса седна върху краката на един дядо, аз се извинявам и опитвам да я поместя, а то,й и се радва.
Досега се возим без намордник, даже, единия път, когато се качи контрола, тя беше така разпльоскана и заспала, че даже и се посмяха и копче не казаха за намордника. Досега пътник не е мрънкал.
На Симеоновския кабинков лифт кучетата присъстват официално в ценоразписа.
И него сме ползвали.

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 21:17 от possessed

# 679
  • София
possessed, happy dog високия клас. Яла е няколко вида, но нещо не е нейната явно. Аплаус също не ѝ беше съвсем добре.

# 680
джуджанка, ние хапваме Brit care, взимали сме и Brit premium - много я харесва моята мома, а тя е капризна. Но care е по - добра.
Happy dog не признава - бях взела 1-2 пъти от нея, мъчихме я почти месец. Ядеше сутрин ( примерно ) и чак на следващия ден вечерта се сещаше отново за нея, а през останалото време ходи и души купата, явно не й харесва и просто е яла като огладнее много.

# 681
  • София
Брит Кеър в Емаг пазарувам, имат различни вкусове в малки грамажи, за опит.
Мога да изпратя Алфа спирит за проба.

# 682
  • UK
Леле, изтървала съм ви яко Simple Smile
Ние се върнахме на Wolf of Wilderness, сега имат и промоция с безплатни консерви при нас, та тъкмо малко разнообразие. Купих му и еленов рог, ама повече го върти по пода, отколкото да го гризе. Satisfied
Аз с пилешко не му взимам вече, че обгазява яко. В момента сме на глиганско и сме доволни.

# 683
  • sf
Водих го в парка в дъжда, то беше радост, тичане, скачане в локвите, прибрах го като прасе 🤣

# 684
  • София
Може ли да ми онаглетите храната, която давате на вашите кучовци?

# 685
  • София
Туй

И туй

# 686
  • София
Това как ви звучи?

# 687
  • У Диспансера ...♥♥♥
Брит преди и аз давах, доволна бях .
В Бургас не пускат кучета в градския транспорт, има си стикер с хикс на вратите. Те щото са ни нови автобусите и сакън 🤦🏻♀
Значи днес видях един пудел с намордник, викам си не сме само ние значи 😄 Успокоих се 🐶

# 688
  • София
Ами ок ми се вижда, пробвай я, ако прецениш.
Купувала съм и не мини за йорки, пак става.

# 689

Този месец нея взех и съм доволна. Купувам я на 6 лв килограма и за мен е много добра в сравнение с всички останали под 10 лв. Преди купувах по 11 лв килограма, но не успявам да поддържам този стандарт. Гранулата е мазна, тъмна и плоска. Ще я снимам

Пакета в зоомагазина изглежда така:

Общи условия

Активация на акаунт