Любители на кучета - 91

• 17 205
  • 719
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Харли винаги, когато се продриска, ветовете ми казват да го слагам на диета с домашна храна. Обикновено ми препоръчват пиле с ориз.

# 316
Както при Тонка, след като го заведох,ч на преглед, че около пет дена беше със слузесто разстройство препоръчаха да мине на пиле, ориз и сухари. Антибиотика не помня вече по каква причина му го слагаха, но ходехме три поредни дни, както му биеха и спазмалгетик за стомаха. Препоръчаха и енетерол, та и не го започнах да давам. След инжекциите спря да се изхожда редовно, но горе-долу подобри положението (оформени и меки). Реших да въведа малко гранули към ориза и хоп пак разстройство. После му дадох варени глиганско със сухари и на следващата сутрин беше идеално. После говежди джолан му сварих и пак разстройство, ама поне не е като първия път слузесто. И доста трева изхожда, ама и много пасе на разходките. Утре ще го водя да ги видя какво ще предложат този път, но ще искам и някакви изследвания, защото предния път имаше предположение, че може да е от храната му, ни той два месеца е Алфа Спирит и имаше хубаво изхождане като при ТОУ, но след като не яде от две седмици гранули ето че положението още не се е нормализирало.

# 317
  • София
Харли винаги, когато се продриска, ветовете ми казват да го слагам на диета с домашна храна. Обикновено ми препоръчват пиле с ориз.

Гледай колко интересно, нашият калпазан точно от пилето пък го хваща разтройство и много рядко му даваме....а тооооолкова да го обича, милия Smile

# 318
  • sf
Дзак! 😉

# 319
  • Варна
Хахахахаха, как наблюдава от процепа, келеша му с келеш. 😁😁😘

# 320
  • sf
Беше ми сърдит, че не му давам храна 🤣

# 321
  • Варна

Е,може ли такова нещо? 😂😂 Да държиш гладно момчето. 😂😂

# 322

Е,може ли такова нещо? 😂😂 Да държиш гладно момчето. 😂😂

Оооо, donsita, лесно си минала само със сърдит, ти си направо за бой! Или да си хапне от теб! Joy

# 323
  • У Диспансера ...♥♥♥
Честит рожден ден на красавеца, Макс 🐶🎁 Да е много здрав и все така да тича из полетата❤
Коте, много жалко за мъничето, но важното е че е здравичко ❤

# 324
  • София
Добро утро! С тази смяна на времето съвсем се овъртяхме, Оскар се чуди защо го пускам един час по-рано, аз ходя като зашеметена, това докато свикнем ще е ужас. Ама поне е слънчице и дървета цъфтят, цветенца, гълъбите гукат, пилета пеят, голям кеф Simple Smile

"Какво искаш да кажеш с това, че са сменили времето?"

# 325
  • София
Една нахална муцуна от мен

Вчера онова дребното се е опитало да се утрепе, просто не знам как ще я карат, ако продължава така. Качило се на някакъв шкаф, после си порязало носа... Момичето вика: като е с хора, е ангелче, като е сама, е торнадо!

# 326
  • София
Хаха, погледът на Лили е направо "Ти мене уважаваш ли ме?" Smile

# 327
  • София
Ох, Коте, голяма калпазанка ще се окаже! Да вземе да се съвземе и да почне да мисли, хулиганка с хулиганките.

Страхотни муцуни показвате.

Аз пак съм в драма с козата. За един месец вече 4-ти път отказва да яде. Тича, играе, яде при крайна необходимост. Просто не знам какво да я правя. Довечера с кисело мляко ще забъркам гранулите.

Вчера си игра с две свраки в парка. Отива до тях, гледат се, те излитат и кацат наблизо и тя пак отива. Докато извадя телефона да снимам и на сварките им писна и излетяха.

# 328
И най-нахално ми обърна гръб ,за да не я снимам 😄

# 329
  • София
Ами разбира се, откъде накъде ще я снимаш! Папарак с папарак! Simple Smile
Моите гадини са на самотек - сипва се храната сутрин, който яде яде. Ако са двамата заедно - вдига се неизядената храна. Ако са поотделно - храната си седи. Вечер се сипва пак, ако паничката е празна. Да ги глезя с разни добавки - тц, минах го това с първото куче. Тя и до днес си е хипер мега ултра капризна, така че второ като нея не искам да правя. Да се мръщи на прясно домашно телешко месо, било то сурово или обработено, да не иска домашно мляко (прясно или кисело, няма значение) - айде няма нужда. Нахалитетка такава. За Бела се отнася това, да не помислите нещо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт