Любители на кучета - 91

• 17 168
  • 719
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Ей,Донси, от здраве да не се отървете с Нейо. 🌹❤
Да ви кажа, по-изгодно ми е да му готвя на Бизу. За 6 лв ,вместо консерва, му купувам сърца, дробчета и пилешко месо или само свинско, или теле и свинско. С картофки, морковче, чушчица, понякога ориз, еми става двойно повече от консервата и му плющят ушите.

Коте, как си лежи, като човек.❤

# 421
  • София
Донсита, живи и здрави бъдете всички вкъщи! Честит рожден ден!

Вчера вечерта козата беше умряла от глад и си омете купата, но сутринта от ново не докосна храната. ММ настоява довечера да не ѝ предлагам. Май ще го послушам този път. Ще я оставя цял ден без манджа. Изчерпва ми се запаса от инат. Imp

# 422
  • София
Донси, жива и здрава да си Simple Smile
Джу, никакво изчерпване на ината! Черпи сили от нас и не се предавай Simple Smile

# 423
  • Bарна, морето, сините вълни
Донси, честито и от мен! Flowers Hibiscus От здраве да не се отървеш. Simple Smile Любов и усмивки.
Колко овни сме се събрали тук, беее... Пфу, няма отърване от нас рогатите. Grinning

# 424
Донсита, живи и здрави бъдете всички вкъщи! Честит рожден ден!

Вчера вечерта козата беше умряла от глад и си омете купата, но сутринта от ново не докосна храната. ММ настоява довечера да не ѝ предлагам. Май ще го послушам този път. Ще я оставя цял ден без манджа. Изчерпва ми се запаса от инат. Imp

Аз днес я оставих без закуска, изобщо не и предлагах, на обяд ще и хакна лекарството самостоятелно и така. Ше се наказваме и ние с глад, като много знае дупето да претендира. Та.. да знаеш, и мен ще ми се къса сърцето по същия повод.

Донси, честит празник, да почерпиш Нейо поне още едно краче по случая Simple Smile

Amy_nka, щом си с ограничен бюджет момичетата са ти казали, гранули от лидл, аз бих ги смесвала с оризче и оризова вода първите дни. Хем ще успокои стомахчето, хем ще са меки като ги накиснеш. Адмирации за постъпката Flowers Hibiscus

# 425
  • София
Честит рожден ден, Донсита! Желая здраве и късмет! Simple Smile

И на мен Овен ми е любима зодия.

# 426
  • София
Донси,жив и здрава бъди!
Amy_nka,адмирации за добрината ,която правиш.
Джуджанка,на колко стана сладурката козичка,да не би вече да иска да минава на едноразово хранене и така да си го показва.Може да не е съвсем от каприз.Моите маймуни са така,решат ли не ядат,доста често веднъж на ден им е достатъчно,но и гледам да не са съвсем гладни,че после повръщат стомашен сок.

# 427
Balloon Честит рожден ден, Донси! Весел празник днес! Balloon

# 428
  • София
Слънчогледка, на година и 1м. стана. Тя не ще половината дажба да изяде, аз да я карам цяла наведнъж.
Сега писах в групата на тази мама Еми... Отговора ѝ е дай месо. Едва ли не да не се скъпя, защото малко ядяло по принцип кучето. Аз ако се скъпях с хляб щях да я храня и съм сигурна, че щеше да яде. Искам да яде балансирано. Нямам време и за готвене на кучето /аз на ММ не готвя, ако започна да готвя на кучето ще бъда командирована в Сибир/:joy:  Оф, оф... Голяма драма настана. УДжас!

# 429
Изтърпи малко, аз имам и съмнения, че смяната на времето помогна тука. Зимата си ядеше храната без проблем, сега като се затопли последния месец започнаха капризите, аз за това се шегувам, че пази форма за лятото. От кога прави муцуни?

# 430
  • София
Ами не е вече толкова малка да се притесняваш,че може да мине на еднодневно хранене,но това не значи  целия грамаж да й даваш.Аз на моите маймууни също не давам дневната дажба наведнъж.Слагам купата,ако ядат ядат,ако не вдигам и предлагам на следващтоо хранене,но това си е пак половината дажба.Пробвай да й объркаш гранулите с малко печено месце,топено сиренце,но да не е солено.

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 12:45 от Слънчогледка :)

# 431
  • Варна
https://miau.bg/n40-97142-%D0%94%D0%BD%D0%B5%D1%81_%D0%B5_%D0%A1 … D1%82%D0%BD%D0%B8

Честит празник на всички четирикраки душички, който са тук в нашия уютен дом. ❤

# 432
Честит рожден ден, donsita! Да ти е хубав денят и бъде щастлива! Hug bouquet

То хубаво празник за четирикраките душици по улиците, ама те дали ще разберат? При нас тия, дето ловят за кастриране уличните, са пуснали една сладурка, в муцунката ми прилича на бобтейл, не е от нашия квартал и тукашните ще я изядат. А тя милата е някаква много дружелюбна, на всеки приближаващ се към нея върти опаше, тая сутрин ходи на разходка с нас с Рекси, но си е и наплашена, приближава се, но като посегна да я погаля, бяга. И за какво не са си я върнали на мястото, откъдето са я взели, там може и да се грижи някой за нея, свикнала е.....щот по-лесно къде им падне. ooooh!

# 433
  • София
Хибискус, и аз така мисля. При нея просто всичко съвпадна с разгонването! Сега съм в голяма дилема. Да бъркам ли гранулите с добавки /месо, кисело мляко, кашкавал/ или да съм упорита и да я оставя гладна едни 24часа. В групата на мама Еми получих доста рязък отговор и честно казано м остави доста горчив вкус. Всички твърдят, че трябва да съм упорита, тя ми обяснява да ѝ давам месо и кренвирши. Просто започвам да се обърквам. Явно съм някаква мегатъпа щом не мога едно куче да нахраня. Joy

# 434
  • гр.Варна
Донси, честито и от мен! Flowers Hibiscus От здраве да не се отървеш. Simple Smile Любов и усмивки.
Колко овни сме се събрали тук, беее... Пфу, няма отърване от нас рогатите. Grinning
И от мен ,и от мен същотоооооо. Пък що да се отървават от нас ,бе.Я кви сме бели и доби.Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт