Любители на кучета - 91

• 17 166
  • 719
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Утре или в понеделник ще поръчвам от Зооплюс, ако някой иска да се включи - на ЛС. Имам 10% отстъпка, единствено транспорт нямам Simple Smile
Злодеида в момента ме гледа лошо, после ще пусна снимки да видите защо Simple Smile

# 451
  • София
Ох, и аз не мога да давам съвети за злояди. Е, ако не броим котките, там съм на принципа да позволя да си избират и край с капризите.

Рея няма в себе си и един капризен и злояд косъм. Сух хляб да и дам, ще го яде с кеф. Обожава и лидълска котешка храна.
А, всъщност неще да яде далак. Вече не я и карам.

Много тежко изживява храненето на котките. Гледа ги с поглед тип Не ми е позволено да ви нападам, но вие да си знаете, че ако не ни гледаха, щях да ви видя сметката.
И те се съобразяват с този и поглед, млъкват и се покачват на високо.

# 452
Честит Рожден Ден, donsita! Жива и здрава да си 🤗
Моя откакто го минах на готвено хич не отказва ядене. 😂 Направих му и нещо като дроб сарма, ама без подправките.. лелее такова облизване на купата скоро не съм виждала. Оправи изхода и за сега оставам на готвени манджи за известно време. Ще следя на кг как му влияят и се надявам поне от манджите да заслабне малко.
джуджанка избора с какво да храниш кучето си е твой и хич не слушай другите. Аз години наред предвиждах какво да имам сварено или настъргано за да яде магарето гранулите. То ако все трябва да имам под ръка нещо по-добре направо да си му сготвя. Накрая три дена глад и да видиш как гранулите се изяждаха без нищо. 😂

# 453
  • София
Ново двайсе! Бека има папилом в устата и утре сутрин ще я оставим в клиниката да я упояват, да я режат и горят с азот. Направо съм в ступор! Sob

# 454
  • о`майна лунна нощ е
Всички лапи са стиснати! Да мине леко и да се възстанови бързо Heart

# 455
  • София
Ееев!
Джу, бързо ще мине, всичко ще е наред, не се притеснявай.
Пращам сърца!

Донсита, честит празник, жив и здрав, и много щур да е!

От мен едно Киви с вечерята си:
Тук е в шок от пилешкото 😆

# 456
Момичета, май туко що ме лазеше кърлеж..мен..вкъщи..не се беше забил, та го убих. О, тия гадости се забиват и по хора ли?
Всъщност възможно ли е от кучето да е дошъл? Той пие Нексгард спектра..

# 457
  • София
Момичета, май туко що ме лазеше кърлеж..мен..вкъщи..не се беше забил, та го убих. О, тия гадости се забиват и по хора ли?
Всъщност възможно ли е от кучето да е дошъл? Той пие Нексгард спектра..
Забиват се, разбира се. И пренасят лаймска болест и още какво ли не.

# 458
Дамм, то малко глупав въпрос зададох и аз.. Не се бях сблъсквала с това досега.. Значи кучето може да го довлачи вкъщи?

# 459
  • Варна
Може, Флейм, за съжаление.

Джу, Бизу имаше папилон и му давах витамини, сам падна за седмица, без никакви манипулации. Това чудо се появи ден след гъбичките. Огледай и за това. Докторът каза, паднал имунитет.

# 460
Ох, мерси. Значи ще проверявам и котарака.. Тук при нас е фраш, точно днес си говорихме кучкарите, че по градинките е много зле

# 461
  • София
Джу, колко са на брой?
Кивито също имаше 2-3 и сами си паднаха. Те като цяло не им пречат, мисля.

# 462
  • Варна
При нас казаха, че ще пръскат на 01.04 и 02.04,дали е така е друг въпрос. За сега нямаме.

# 463
  • София
Аз кърлежите си ги завъждам самостоятелно, от висене по градинки и ходене по полянки и горички. Не е задължително кучето да го е пренесло, те не подбират гадините, човек, космато....

# 464
  • Bарна, морето, сините вълни
Стискам палци за Бекичка! Затова сигурно не е искала да яде, може би ѝ е било некомфортно.

Общи условия

Активация на акаунт