PhytoCode - Качествена българска козметика /Тема 7/

• 32 060
  • 329
  •   1
Отговори
# 225
Получих днес пратката си с редовно поръчвани от мен продукти и бях приятно изненадана с мартеничка Simple Smile
Много мило!

# 226
# 227
  • Бургас
Има няколко осмомартенски оферти - комплекти с чантички и намалена цена Wink https://www.phytocode.bg/blog/item/145-predlojenia-podarazi-8-mart

# 228
А този Ред аут крем като дневен и нощен ли би могло да се използва? И само със зачервявания ли се бори, как действа на пъпчици и черни точки?

# 229
От пет месеца ползвам LB серията - околочен, серума, хидратиращият и възстановяващият крем. Икономични са, не предизвикват раздразнения, попиват бързо, Но никакъв ефект спрямо не много дълбоки мимически бръчки. Може би да е подходяща за 20 + - 30+, при жени, които нямат бръчки, но не и за 40+ в това отношение.

# 230
  • София
Няма крем, който може да премахне вече появили се бръчки! Ако имаше такъв естетичните дерматолози и пластичните хирурзи нямаше да имат работа.

# 231
Няма крем, който може да премахне вече появили се бръчки! Ако имаше такъв естетичните дерматолози и пластичните хирурзи нямаше да имат работа.
Абе не е баш тъй... Все пак това не е първата козметика в живота ми, че да нямам база за сравнение.

# 232
  • София
ОК, хайде кажи сега кое кремче ти заличи бръчките, за да се възползваме всички?!

# 233
  • София
Надявам се, че сте чували за съставки, които оптически заличават бръчици. Ама само оптически...

# 234
  • София
И това как помага? Бръчките така или иначе са си там. То съществуват и кремове, които ги изпъват за няколко часа и после пак са си там. Около 1000 лв. струва кремче от 15 мл. Наистина ги изпъва в рамките на деня, но след това са си пак там. На другия ден пак мажеш и така. Абонираш се с по едни 1000 лв. на месец - два и стоят изпънати в рамките на деня, с крем.

# 235
  • София
На мен лично - никак. Не ме разбрахте явно. Постът беше насочен към потребителката, която очаква крем да заличи завинаги дребните бръчки.

# 236
  • София
Разбирам и се извинявам, ако тонът ми е малко остър. Да. Точно за такъв тип съставки говоря и аз. 🌺

# 237
  • София
Дребни бръчици може да се заличат евентуално с ретинол, с крем не.

# 238
Убихте всичко детско в мене... не че съм очаквал чудеса...
Рязко съкращавам бюджета за козметика в семейството Simple Smile

# 239
На мен лично - никак. Не ме разбрахте явно. Постът беше насочен към потребителката, която очаква крем да заличи завинаги дребните бръчки.
Еми сори, ама именно така рекламират продукта си! Не ми се занимава да качвам скрийншотове.

Общи условия

Активация на акаунт