PhytoCode - Качествена българска козметика /Тема 7/

• 31 977
  • 329
  •   1
Отговори
# 300
За съжаление,  Фитокод спират дейност, доколкото разбрах.

# 301
Много жалко, но го очаквах...

Сега какво ни остава, освен да се запасяваме от други места. Sad

# 302
Много жалко, но го очаквах...

Сега какво ни остава, освен да се запасяваме от други места. Sad

Ето този сайт препоръчвам
https://www.cosmeticsbulgaria.com/en/brand/phytocode/red-out/

# 303
Откъде разбрахте за това?

# 304
Предстои ребрандиране и други съществени неща, временно има недостиг, няма да спират дейност.

# 305
Благодаря.
Направо се шашнах как така без тях, тръгнах да търся телефон да ги питам.

Правих поръчка тези дни и видях, че имат изчерпани наличности за момента

# 306
И аз изпаднах в лека паника.

# 307
На мен ми казаха, че спират дейност във вида, в който ги познаваме. Промяна на име (ребрандиране), сливане, изкупуване от друга компания или както искате го наречете, но Фитокод така както ги знаехме досега, няма да съществуват.  Толкова знам от човек, който работи/-еше с тях.

# 308
Фитокод така както ги знаехме досега, няма да съществуват. 
  Не е вярно това. Ще има промяна в дизайн и опаковки, както и подобрение на формулации, но не cost-saving. Има нов собственик, който ще коригира доста неща, но не и в посока сваляне качество и т.н., а точно обратното.

# 309
  • Пловдив
Затова ли от март месец някъде няма наличен и кремът с невен в сайтът им?
Ох, за момент щях да получа удар...все ми е тая как ще се казва фирмата, какъв цвят ще са опаковките, но само да не развалят съставът. Ползвам ги от много години (повече от 10).

# 310
Ще се позаредя аз и без това мислех това да ми е подаръка за рд.

# 311
  Не е вярно това. Ще има промяна в дизайн и опаковки, както и подобрение на формулации, но не cost-saving. Има нов собственик, който ще коригира доста неща, но не и в посока сваляне качество и т.н., а точно обратното.
И кои не е вярно? Че Фитокод,  както ги познаваме досега спират да съществуват? Че вие сам/а го казвате. Други формули, опаковки, собственик. Както и да е,  кой както иска да го тълкува.

# 312
И кои не е вярно? Че Фитокод,  както ги познаваме досега спират да съществуват? Че вие сам/а го казвате. Други формули, опаковки, собственик. Както и да е,  кой както иска да го тълкува.
Ами просто не е вярно, принципно. Не спират да съществуват, а се променят. Кое както сме го познавали ще се промени, и доколко, не е ясно. Човекът, който ви го е казал, е излъгал. Доколкото знам, няма съществени промени в лицата, ангажирани във фирмата, не и в съществена част. Е, някой ще изпадне от борда, но това е реда на нещата. Не е ОК според мен да се списват подобни дамги. Нещото, което сте написали е, че става въпрос за вражеско придобиване, при което бранда се закрива. Невярно!
И ако се променят тези неща: опаковки, дизайн - в това виждам само позитиви, защото всеобщото мнение бе, че са доста под нивото на съдържанието на продуктите! Така че, ако има подобрение: за добро е.

# 313
Дами, няма повод за притеснения. В ход е положителна промяна, но философията и авторът на продуктите ще са същите. Ще отнеме време, към Нова Година най-рано може да се очакват новости, а засега се работи по набавяне на наличности от настоящите продукти. Това ми е пряка информация от фирмата. Да, има смяна на собствеността, но без промяна на насоката. Възможни са кратковременни ограничения на наличности.

# 314
Под същото име ли ще са като марка или не се знае още?

Общи условия

Активация на акаунт