PhytoCode - Качествена българска козметика /Тема 7/

• 31 972
  • 329
  •   1
Отговори
# 315
Под същото име ли ще са като марка или не се знае още?
Под същото.

# 316
Има ли някакъв проблем със сайта на Фитокод? Направих поръчка в началото на седмицата, получих само автоматично потвърждение, все още не съм получила съобщение от тях за изпращане, нито известие от куриер за получаване. Също така в спам-папката открих някакво странно съобщение от phytocode@abv.bg със заглавие "ABV.BG автоматичен отговор", а техният имейл, от който досега съм получавала писма е info@phytocode.bg. Подозирам, че е фишинг, затова не съм го отваряла, което ме наведе на мисълта да не би да има проблем със сайта и оттам някакво изтичане на лични данни. На някого случвало ли му се е?

# 317
  • Варна
Аз днес се опитах да вляза в профила си, но не бях допусната, въпреки че съм убедена, че правилно попълних потребителско име и парола.

# 318
Здравейте, провокирана от последните два поста и притеснена да не остана без любимите ми продукти отидох на сайта.
В понеделник направих сериозна запасяваща поръчка, успешно влязох в профила си, отрази ми се в мейла, реших, че ще изчакам няколко дни преди да се свържа с тях по телефона, ако има проблем да разбера директно.

Тази сутрин ми се обадиха от екипа им и през смях като видяли каква поръчка съм спретнала, един пристрастен дългогодишен клиент и ме увериха, че всичко ми подготвят, само изчакват производство на интимния гел всеки момент и да не се притеснявам всичко ще си получа другата седмица.

Хората казаха, че ще продължат със съществуващите продукти, ще има нови, и подобрения, около края на годината
Цените ще бъдат леко нагоре още

# 319
  • София
Момичета, вече пуснаха Black Friday/Предколедни намаления. Не се вижда на началната страничка, но като влезете да търсите конкретен продукт и се вижда намалена цена.
https://www.phytocode.bg/produkti/kozmetika-za-lice-tqlo-seriq-lb

# 320
Здравейте на всички фенове на Фитокод!
Сега видях обновеният сайт и обновените опаковки (и цени, разбира се Dizzy Face ). Чисто визуално нещо хич не ми допадат, но бих го преглътнала без проблем, ако качеството на продуктите се е запазило... Та...
Някой ползва ли вече новите продукти, за да сподели мнение как е положението?
Конкретно измивният гел ме интересува - ползвам го над 10 години и много ще ме е яд, ако са го променили драстично...

# 321
О, уау, 17лв.
Аз наскоро си купих крем от физически магазин, но си е от старите(и опаковка, и цена) 😀

# 322
Околоочния крем 55лв, до края на март поне в сайта стара опаковка беше 27лв промоционално. Пригодяваме се към еврото....

Хубавото е, че са върнали скраб маската за лице

# 323
Не само сайтът, опаковките и цените са различни. Съставите са различни. Всеки, който има от старите продукти, може да сравни състава им с този на новите продукти в сайта. Интимният гел е запазен откъм активни съставки, мисля.
Аз лично все още не съм ползвала нищо от новите, още имам от старите. Ще споделя, щом имам впечатление.
И скраб маската не е със същия състав.

# 324
Не само сайтът, опаковките и цените са различни. Съставите са различни. Всеки, който има от старите продукти, може да сравни състава им с този на новите продукти в сайта. Интимният гел е запазен откъм активни съставки, мисля.
Аз лично все още не съм ползвала нищо от новите, още имам от старите. Ще споделя, щом имам впечатление.
Защоооо?!!! Disappointed RelievedDisappointed RelievedDisappointed Relieved
Уж обещаваха да барнат само малко опаковките и дизайните, а да не пипат състава на продуктите...
Смотана работа, 10+ години имах перфектните измивни продукти, а сега със свито сърце ще си използвам последните няколко шишенца от запасите. А после... очаквам да започна активно издирване на нещо ново, което да ми понася така добре, както старата формула на Фитокод... Дано греша де, и новите продукти да са подобрени, а не по байганьовски - съсипани... А цената няма и да я коментирам, почти дубъл е на всеки един продукт...ScreamFearful

# 325
Защоооо?!!! Disappointed RelievedDisappointed RelievedDisappointed Relieved
Уж обещаваха да барнат само малко опаковките и дизайните, а да не пипат състава на продуктите...
Смотана работа, 10+ години имах перфектните измивни продукти, а сега със свито сърце ще си използвам последните няколко шишенца от запасите. А после... очаквам да започна активно издирване на нещо ново, което да ми понася така добре, както старата формула на Фитокод... Дано греша де, и новите продукти да са подобрени, а не по байганьовски - съсипани... А цената няма и да я коментирам, почти дубъл е на всеки един продукт...ScreamFearful
Не искам да влизам в ролята на адвокат, но променен състав не е автоматично влошен състав. Напротив, като гледам съставите, ме сърбят ръцете да пробвам. Ето състава на измивния гел от сайта, кое е влошено? Напротив, има добавен хиалуронов комплекс и PDRN, тоест още по-хидратиращ и обгрижващ, отново меки пенители, отново фосфолипиди за кожната бариера, отново съставката за кожния микробиом.
INCI: Aqua, Caprylyl/Capryl Glucoside, Glycerin, Cocamidopopyl Betaine, Xanthan Gum, Phospholipids, Glycine Soja Oil, Glycolipids, Glycine Soja Sterols, Sodium DNA, Maris Aqua, Phenethyl Alcohol, Laminaria Digitata Extract, Chlorella Vulgaris Extract, Saccharide Isomerate, Lactobacillus/Streptococcus Thermophilus Milk Ferment, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Propanediol, Pentylene Glycol, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Lactic Acid, Sodium Phytate, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Parfum

Има някои мега яки съставки, като PDRN например. Това се намира все още много трудно у нас и главно в супер скъпи продукти от корейската козметика.
Старите цени са от няколко години, инфлацията няма смисъл да я коментирам. Любимите ми шампоан и маска на Pantene са скочили с поне 30% за този период без промяна в състава. Не ми е приятно, но пак ги купувам, защото ми действат добре. Просто ми се иска и заплатата ми да вървеше нагоре със същия темп.

# 326
Здравейте,,

Имате ли отзиви за околоочния крем, този за розацея и маската?

Дали има промяна и каква е?

# 327
Да, преди около месец взех околоочния + бившия red out + маската
Кремовете, като ползвала активно и преди веднага се вижда и усеща новата текстура, много фино и икономично попива
Маската е добре познатата, радвам се, че я върнаха, незаменима е за моментно освежаване.

Сложили са ми и тестери, не съм ги пробвала още.

В сайта системата нещо ми даваше грешка при опит да въведа адрес на доставка, това през телефона, наложи се да им се обаждам и те да ми правят поръчката
Дано го оправят, че обичам да поръчвам в движение

# 328
  • София
В кой от продуктите има PDRN?

# 329
Здравейте,,

Имате ли отзиви за околоочния крем, този за розацея и маската?

Дали има промяна и каква е?
Имам отзив за околоочния и маската. В околоочния съм влюбена, честно. Активките са различни от предишния, консистенцията донякъде също. Пак си е лека и бързопопиваща, но ми е по-приятна за разнасяне, супер деликатна. Това, от което съм истински очарована, е как наистина разглажда тънките линии, които имам от вътрешния ъгъл на всяко око, т.нар. tear through lines. Просто за две седмици околоочната ми зона изглежда и се чувства различно. Мисля, че помага и срещу подпухването сутрин. Имам по-изразена торбичка под дясното око, това няма как да се премахне с козметика, но иначе зоната е цялостно по-стегната и свежа и не си въобразявам. От стария крем не бях достатъчно доволна, но този е...топ просто! Препоръчвам!
Маската е същата консистенция и приложение, обожавам как ми полира лицето, разликата е, че е добавен PRDN. Не мога да кажа има ли различен ефект заради него, тя си прави нейните неща - прави кожата гладка, освежава, избистря ми цвета. Най-много обичам да я добавя към сутрешната доза измивен гел и да обтрия лицето и шията.
Взех си и измивния гел - ами, също толкова добър, колкото предходния, супер нежен, мек, никакво опъване и сухота. Нямам никакви забележки, отново си е икономичен.
Ползвам и енергизиращия крем. Както и предишния за зряла кожа, по-скоро би бил добър през деня за нормална и суха, в смисъл, че няма нищо матиращо. Моята кожа и на 46 години си е мазна, така че за през деня ми идва малко тежък. Имам тестер на овлажняващия - определено е по-добър за моята кожа, матира, освежава, явно ще взема него по-нататък. Иначе си открих един хак как да матирам кожата преди енергизиращия - нанасям първо серума с Matrixyl 3000 на Skincyclopedia. По някаква причина ми матира доста успешно.

PDRN има във всички продукти за лице без успокояващия крем и флуид. Липсва и в интимния гел. Това е съставката Sodium DNA.

Между другото, приятел си взе мъжкия балсам и е много доволен, нанася и по брадата дори. С тези съставки и аз щях да се мажа с него, ако не беше изразено мъжкият аромат.

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 09:56 от dragon8

Общи условия

Активация на акаунт