Джулай Морнинг!

• 3 578
  • 62
  •   1
Отговори
# 30
Не случайно на тази дата се оженихме преди 5 години!

Черпя ви виртуално  beer3 beer3

Ооо,  ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!!!   
 newsm51
Иначе - да, веднъж преди 1000 години на Созополския плаж... ами тръпка беше, обаче не ми хареса нощуването на плажа... тогава разбрах, че не си падам по хипарски изпълнения  Laughing.

# 31
Честит имен ден на  всички Дамяновци! Честит имен ден на сина ми! Да ви е живо и здраво името!

# 32
  • Варна
Аз джулайнах в Планета до изгрева горе на бара ooooh! Mr. Green...

# 33
Честито, честитооооооооооооооо  Peace

# 34
  • При хората, които обичам
Джулай Морнинг!
Добре дошло, лято!

# 35
преди не пропусках този изгрев...от 2 години не  го посрещам....но ми липсва хипарията,романтиката китарите и огьня...вятьра и цветята в косите ни....и разбира се прословутата пьтечка в морето описана от изгряващото сльнце Heart Eyes...но знам че някои ден отново ще се затичам по нея за да догоня всички тези моменти...дори ще е още по романтично защото си го представям вече с мьжа на живота ми до мен....
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
мерси за песента...направо се разчуствах  bouquet

# 36
Ерика, честита годишнина  bouquet

# 37
Поздравявам ви с това първоюлско утро Grinning

# 38
Вие посрещали ли сте Джулай Морнинг с едноименната песен на морския бряг, подпийнали и влюбени?
Даааа, доста лета подред...Тази година всичко беше подготвено и...к'во...тъпото световно развали всичко... Sad Е, и мача си го биваше, де!
Ама догодина сме пак там!
ЧЕСТИТО July morning! Обожавам свободата, морето, изгрева на слънцето и рока! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 39
  • Spain
 я 4е хипарлив народ се събрал тук .. пълните ми душата    bouquet
и аз съм го посрещала ... е кога да .. кога не (бирата се оказваше в пове4е ) .. ама ве4е не ..дето се вика УстаряхмИ и съ иСхабихмИ .
Erica 4етита годи6нина моме !  Hug  bouquet

# 40
# 41
Незабравимо беше едно време...на Рибарския...жалко, че вече няма такова местенце във Варна Sad

# 42
Ех, Рибарският плаж, каква мента имаше там, на пясъка, с пластмасова чаша в ръка и Бийтълс припяват...мн ми стана носталгично, много Sad

# 43
Подсмрък...и влюбени танцуваха в морето, лекия ветрец носеше някакво морско вълшебно спокойствие, а вълните сякаш утихваха и ставаха топли и приказни под луната... а ние с боси крака ровехме из хладния пясък и се чувствахме щастливи...

# 44
Под сламените чадъри, отдадени на философски разговор, ужасно важен, за живота...и още мента, а за някои мента с водка Blush

Общи условия

Активация на акаунт