🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 80

• 28 591
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Епизодът почти засенчи звИздата на вечерта "апартаменти за едни и менти за всички останали ..." Вероятно вече е споменато, но няма съмнение, че банкерчето е част от дългата ръка на Фотев, който между капките се е възстановил и си е обзавел стаичка за кекс компромати а ла "Въздесъщият". Оттук нататък решението за Ина, Тасев и Стаменова е да си набавят индустрилани количества новичок, въпреки че са във фалит, тъй като Фотев има повече животи и от котките и с основание може претендира да учатства в следващата част на "Отмъстителите".

На Жекова наистина не й приляга на годините и отново творческата импотентност лъсна с пълна сила...

Вярно е също, че освен Табаков и Врабчев носи сериала на гърба си и до някъде Мазов с епизодичните си траго-комични изяви за цвят, които по-скоро дразнят в абсолютна стойност за разлика от миналите сезони

# 166
Защо се друса Стаменова? Защото е свикнала така и периодично прибягва до това. Когато се появи в сериала също започна да се друса след  смъртта на Ана.

И да се чувства виновна за Ина аз не го виждам. Вероятно се дължи на посредствеността на Шинова.

Според мен се друса от безсилие, за това, че е била лъгана в любовта си към Фотев, доза вина и най-вече сбъркан характер.

# 167
Защо се друса Стаменова? Защото е свикнала така и периодично прибягва до това. Когато се появи в сериала също започна да се друса след  смъртта на Ана.

И да се чувства виновна за Ина аз не го виждам. Вероятно се дължи на посредствеността на Шинова.

Според мен се друса от безсилие, за това, че е била лъгана в любовта си към Фотев, доза вина и най-вече сбъркан характер.

А според мен просто я е страх.

# 168
Общо взето е сбор от всички причини.

Що така нямаме анонс за днес? То още малко и ще стане време за епизода, пък анонсаджията явно още не се е свестил от предния...

# 169
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че единственото, което носи сериала все още, е това, че е български и инерцията на феновете, които го гледат отначало, навик. Но това ще е за този сезон.

# 170
Изцепката на Ина не я приемам, като жертва за колегите и т. н. Първо тези хора не заслужават тази жертва и тя го знае, защото си правят, каквото искат, но, когато им бръкне в джоба се тръшкат. Всички "играят" срещу нея. Това просто няма, как да се случи в действителност. Няма как наемният работник в случая персонала от болницата да си прави, каквото пожелая и да не се съобразяват със този, който им дава хляба. Но това е друга тема.

Ина направи тази глупост заради себе си, парите, мечтата си да е собственик.
Не съм съгласна с тук изказаната теза, че "така е свикнала", защото е живяла с мафиот и на това била свикнала.

# 171
Сега като стана дума за Стаменова - аз не съм наясно тя какво си мисли за случая с Фотев? Предполага, че е жив, нали?
Но май в един разговор с Боби казваше, че са го убили? И доста се стресна, когаъо получи огледалото с надпис “Убиец”.

Ина и Борис май не вярват, че той е жив. Но дали Стаменова им каза, че няма труп? Ако е така, те какво си мислят, че са го взели извънземните?
Ако пък са наясно, би трябвало да предполагат, че е оцелял и да схванат, че има друг, които му движи нещата.

# 172
  • София
Сериала в момента се носи от Ина и Захариев и случващото се около него (не казвам, че е интересно, просто е единствената история до сега). Всичко останало е пълнеж.
Очаквам прибирането на Христо от Германия и "пробуждането" на Фотев. В тях ми е надеждата да спасят сезона, защото Банков явно само ще  преминава през болницата между пътуванията, за да прибира първо Христо, после Виктория, а Табаков за сега е разочарование.

Стаменова подозира, че Фотев в жив. Нали намери  надпис "Убиец" върху огледало и сподели, май беше с Борис, но той не го прие сериозно.

# 173
Що така нямаме анонс за днес? То още малко и ще стане време за епизода, пък анонсаджията явно още не се е свестил от предния...
Или пък новият епизод  не е за описване Simple Smile

# 174
Работата е там, че Ина е забременяла едновременно от Тасев и Костюмаров с тризнаци и Анонсаджията се чуди как да ни го сервира това.

За който пита - две са от Темелков, едно от Тасев Wink

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 14:08 от Анонимен

# 175
Дона Joy 😂😂
Каза го май на Боби, ама беше друсана. Те не знаят, че труп няма.

# 176
Ванилия, не помниш ли колко пъти си блъскахме главата над това?

# 177
За пореден път се зачудих как може да са толкова глупави Ина и Борис, за да не проверят 15 пъти поне, че Фотев е мъртъв. Или да се запитат къде е тялото? Това е такава огромна недомислица!

# 178
За пореден път се зачудих как може да са толкова глупави Ина и Борис, за да не проверят 15 пъти поне, че Фотев е мъртъв. Или да се запитат къде е тялото? Това е такава огромна недомислица!

Ти пък, Доне?! Милошев претендира, че ОЖ е най-успешния български медицински сериал. Те от толкова заплетени медицински казуси за друго нямат време.Joy

# 179
Я, доктор Пенев Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт