🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 80

• 28 643
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Промото, Фотев май ще се покаже на Врабчев, да вземе и него да го обхване параноята:
https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/otkradnat-2019-03-28-vtornik04

# 241
Виждам че не го долюбвате Шопов като актьор.Но понеже не съм чела темите от предните сезони,да питам сега,визуално никой ли не го харесва? Защото аз да си призная ми харесва, така с къса коса ми е голям сладур.

# 242
Промото, Фотев май ще се покаже на Врабчев, да вземе и него да го обхване параноята:
https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/otkradnat-2019-03-28-vtornik04
Минава да нагледа инвестицията си Simple Smile

# 243
  • София
Мазов отвратителен, но страхотна игра на Монев. Simple Smile Актрисата която играе Ина Фотева също с много добра игра. Повярвах и напълно на това което преживява. Simple Smile Като цяло епизодът бе добър.
Грънчарова и Захариев са един за друг и си личи от километър разстояние. Сякаш са две половинки от едно цяло захвърлени далеч една от друга и сега по неволите вселенски са се намерили.
Упс, кой се завръща в следващия епизод?  Party

# 244
Пак ще ни оставят да гадаем как и кога Фотев толкова бързо стана на крака. Grinning

A Taсев май ще ступа Темелков. Дори и Банков няма да успее да го спре този път.

Грънчарова може и да ми стане по-симпатична като не гравитира около мъжа си. Днес ми направи хубаво впечатление колко е усмихната. Преди като го играеше грижовна съпруга на безразличния си към нея мъж ми беше леко досадна и безинтересна.

# 245
Виждам че не го долюбвате Шопов като актьор.Но понеже не съм чела темите от предните сезони,да питам сега,визуално никой ли не го харесва? Защото аз да си призная ми харесва, така с къса коса ми е голям сладур.

Тези дни го коментирахме. 😀 Принципно е симпатично момчето, но зорлем се прави на кифльо.
Хубаво е мъжете да се грижат за външния си вид, но след една определена граница ми идва твърде женствено.

Радвам се, че ще видим Фотев още другата седмица.

# 246
  • Разпиляна във въображението
И някоя жена е в заверата на Фотев. Пратките на Стаменова и на Тасев все с женски почерк Simple Smile

Ина много, много греши, като не споделя с Борис всичко, с което се сблъсква. Не може сама да реши всичко.

Иначе в серията преживях на два пъти надежда, само след броени минути да бъде сгромолясана и стъпкана от поредните простотии. Става въпрос за момичето и Захариев. Спукана киста, спешна операция, как се е случило и аз "интересен случай" и хоп работата към нестандартен секс. После главата я боли и може би най-накрая загатка. Идва Табаков и за пореден път в рамките на две серии, мести пръста си пред лицето на момичето. Аз - възможна травма, все пак интересен случай иииии... тази си удряла гравата в рамката!!!! За Бога, стига с тези простотии!

# 247
Изобщо не вярвам ,че в реалния живот може да съществува такава болница , в която всички "учени" специалисти  така нагло тропат по масата на собственика и непрекъснато изискват  това и онова , не  приемат никакви условия и ограничения , а когато стане въпрос ,че  няма пари в момента , просто свиват рамене и казват ,че това не ги интересува .
Оформя се интересна интрига  между Врабчев и  мутрата . Ще ми е  приятно да си запълват  буламача с повече Врабчев . Той се досети ,че някой е влизал при София , дано да му обърнат внимание .
Магдините трепети и за пълнеж не стават , толкова е неприятна - знае ,че между Кръстева и Пенев има нещо и се завира .
Ина как хищно  забели зъбетата в гадничка усмивка след разговора с Мазов , ще му сервира изненада .
Флашката беше отмъщение на Фотев , за това не изнудваха Ина , трябваше да ги разделят с Боби .
Май най-после ще се сбъднат желанията на някои от съфорумките  Боби да напусне . Камерата се оказа ,че е била в някое око на свинята .Кадрите , които изгледа Боби  , не бяха от горе снимани .
Случаите  отново бяха "медицински" , сценаристите да ходят направо на сексолог , някаква параноя ги гони .

# 248
Идва Табаков и за пореден път в рамките на две серии, мести пръста си пред лицето на момичето.
Явно не само на мен ми е направило впечатление това. Показват го колкото да се знае, че е там и да запълва време.

# 249
Мазов стана същата гадина като куция брат в Дървото. Там беше същия изрод. 

И аз си го помислих днес като го гледах в сцената с Ина на моста.
Яд ме е че похабиха Темелков. Такава любовна история можеха да им измислят с Ина, а вместо това - поредното извращение...
Милошев как си ляга вечер до Христинчето незнам - мен би ме било страх да спя до нея....

# 250
Ха ха това беше добро,за Христинка-женомразката и Милошев.Какво каза Мазов на Ина на моста,че го пропуснах това?

# 251
Мириел, ти пък, нали трябва да запишат Захариев с някоя "интересна" случка Joy, а за Табаков бях сигурна, че ще каже нещо за сътресение след като момичето каза за по-екстремен секс Grinning

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 22:16 от maichetoooo

# 252
Ели, отгоре беше снимано, даже в края на вчерашния епизод я дадоха камерата.

# 253
  • Разпиляна във въображението
Ами можеше да е наистина интересна случка за най-добрия български медицински сериал. Започвам да се чудя дали не ни се подиграват и изпробват докъде ще ни стигне търпението да им гледаме глупостите.

Христо пък се държи като ощипана девойка - не иска да работи с Кая. Ами хващай детето си и отивай в друга болница. Тази няма пари да се държи на повърхността, а всеки ден наемат нови и нови лекари.

# 254
Камерата се оказа ,че е била в някое око на свинята .Кадрите , които изгледа Боби  , не бяха от горе снимани .

точно отгоре бяха

а иначе някой писа, че Стаменова е казала на Врабчев "не бях аз", а всъщност тя го каза на Боби, когато я приеха в спешното

Общи условия

Активация на акаунт