Математически турнири 1-4 клас. Тема №54

• 84 741
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
    Някой от Бургас да е успял да види резултати от ВМС?

# 376
  • София
Искам да попитам на класираните на ЕК финален кръг участници извън София редно ли е училището да поеме някакви разходи за участието или всичко е въпрос на добра воля?

# 377
  • Кърджали
Не мисля че училището поема  нещо.  Не че се е класирала щерката, та да проверя лично.

Дъщеря ми се обади преди малко да се похвали, че ще я наградят. Била на второ място на ВМС. Не очаквахме, честно казано...

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 18:39 от Aлекcандрa

# 378
  • Бургас
    Някой от Бургас да е успял да види резултати от ВМС?
Да, изтеглихме си вече сертификата, в него е посочен и резултата.

# 379
  • Пловдив
Искам да попитам на класираните на ЕК финален кръг участници извън София редно ли е училището да поеме някакви разходи за участието или всичко е въпрос на добра воля?

Как разбрахте, че сте класирани? Има ли вече списъци?

# 380
  • София

Как разбрахте, че сте класирани? Има ли вече списъци?

Май няма още.. Съдя по резултата, мисля, че е достатъчен...

# 381
  • Пловдив
Здравейте! Моля ако има майка на дете явило се на състезанието на СУ Патриарх Евтимий-Пловдив, 3 клас и е наясно с разпределението на точките, да ми пише. Имам задачите, интересувам се, коя на колко точки се оценява. Благодаря!

# 382
Ще помоля някой ,ако има задачите от проведеното днес тренировъчно в ПМГ Бургас да ми ги прати.

# 383
Здравейте, има ли информация за наградените от ВМС?На страницата на СМБ-изток не откривам списъци.

# 384
Гледайки как децата от 2-3 училища фигурират с номерца, си правя асоциация с някой затвор. От срам ли, от страх ли, не знам какво мотивира родителя да използва номер вместо име за детето си и за какво допринася тази анонимност.

# 385
  • Русе
Здравейте, някой има ли темите от Знам и мога след 2010 година до 2018?

# 386
  • Варна
Попитайте в темите за ученически олимпиади. Там може да Ви помогнат. Националният кръг мисля, че мина.

# 387
# 388
Здравейте, знаете ли дали мога да намеря решения на задачи от ОМТ 2017 втори модул? Благодаря ви

# 389
  • Бургас
Здравейте, някой има ли теми от състезанието за откриване на математически таланти на Материка ? Тази година освен във Варна, ще се провежда и в Бургас. За 2-ри клас питам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт