Математически турнири 1-4 клас. Тема №54

• 84 632
  • 736
  •   2
Отговори
# 150
  • Стара Загора
На 3 задача отговора на моята дъщеря също е 80×12=960 , но има 2 точки. За дете получило 26 точки и същия отговор  означава , че има 7 точки.  От къде може да идва разликата ?

# 151
За София още няма резултати, нали?

# 152
На 3 задача отговора на моята дъщеря също е 80×12=960 , но има 2 точки. За дете получило 26 точки и същия отговор  означава , че има 7 точки.  От къде може да идва разликата ?
Конкретна за тази задача не знам какви са критериите, но обикновено при задачи за разписване само за верен отговор се дават 1-2 точки. Предоставила ли е решение и то логически вярно ли е?

# 153
  • Стара Загора
Каза,  че е писала,  но точно как е достигнала до това решение не знам.

# 154
  • Русе
В сайта на Европейското Кенгуру ми дава грешка , за задачите за 1-ви клас. Някой дали може да ми ги изпрати?

Аз ги имам, дай мейл да ти ги пусна

# 155
  • Варна

Явно заради описанието има по-малко точки. Би трябвало да можете да видите работата на детето, потърсете информация във Вашето РУО или училището, в което се е явило детето.

# 156
Здравейте, има ли някой отговорите от Питагор 2018, благодаря предварително

# 157
Да, шеста страница на тази тема.

На 16 задача условието е грешно.

Здравейте, има ли някой идея къде мога да намеря отговорите на състезанието питагор от 2018? Ще съм много благодарна.

# 158
Много благодаря, уж гледах, но явно не съм видяла  😀

# 159
Здравейте! Mоля някой да ми изпрати задачите от ЕК за 4ти клас на имейл ina_proynova@yahoo.com

# 160
Здравейте! Mоля някой да ми изпрати задачите от ЕК за 4ти клас на имейл ina_proynova@yahoo.com
Имате поща

# 161
Благодаря за бързата реакция на всички!

# 162
# 163
Отново странно разпределение на медалите. На есенния кръг за по-малко точки имахме сребро. Сега бронз.  При положение че в повечето резултати, които видях липсваха максимално точки или близки до тях.

# 164
  • ту тук, ту там
Сега явно цялостното представяне е било по-добро! Peace

Моето момче е със злато! 😍

Общи условия

Активация на акаунт