Какво повече НЯМА да купя - 15

• 97 733
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Пролетно цвете, аз също предпочитам тези от магазин за 1 лв., след като съм ползвала показаните от теб Fino. В началото ползвах на Sano, но там цената е още по-висока, а същата работа вършат.

Хубаво ли чистят тези гъби, никога не съм купувала!? Какво чистите с тях?

# 586
  • София
Моля, не изписвайте пак емнайсе страници на тема "гъбки"! Само в тази има десетки мнения.

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 17:36 от Franie

# 587
  • София
Сложно е хората да напишат в Гугъл "магическа гъба" или да прочетат няколко страници назад. Искат всичко смляно и наготово, ако може и някой да изчисти вместо тях.
Не знам какво няма да купя повече. Напоследък не ми харесват семките на "Вуйчо Ваньо" - имат вкус на престояло и граниво. Въпреки това им давам шанс след шанс... дано следващите, които купя, са хубави.

# 588
  • София
Да, потвърждавам за семките. Преди като че ли не бяха така, вкусни ми бяха.

# 589
Орифлеймски шампоан Елео и каквото и да е на Орифлейм. Изкъпах се с Орифлеймския шампоан Елео, изсуших се със сешоар и излязох. Обаче от както се изкъпах усещам едно лепкане на косата, все едно е мокра и на допир е много гадно. Освен това ми се появи един вид рошавост, все едно имам бебешка коса. Joy
Може ли да ми кажете хубав шампоан от който сте доволни за суха коса Grinning

2-3 пъти съм си купувала шампоан на Орифлейм и нито един път не съм била доволна

# 590
  • Sofia
Също с мирис на старо и гренясало са едни пълнозърнести крънч крекери на АЕА

# 591
Също с мирис на старо и гренясало са едни пълнозърнести крънч крекери на АЕА

Много странно 😞,от години ги купувам не съм попадала на гранясали и лошо миришещи.

# 592
  • София
То и ние от години купуваме семките на "Вуйчо Ваньо", ама последните пъти все греда - при все, че са купувани от различни места...
Последният пакет беше ОК. Дано е било нещо моментно.

# 593
  • Sofia
Тези бяха с маслини и някакви подправки.

# 594
  • София
И аз попаднах няколко пъти на гранясали "Вуйчо Ваньо". Вече купувам само лидълските и винаги са страхотни.

# 595
Слънчогледовите семки на Лидъл са наистина страхотни. По темата: не бих купила нищо на Саяна. Няколко техни продукта пробвах и то поне по два-три пъти. Нито киселото мляко, ни сирене, ни кашкавал улучихме техен да ни хареса. Чудя се като видя някои как купуват по няколко пакета вакумирани сирене и кашкавал, но въпрос на вкус.

# 596
Подкрепям за Саяна. Наскоро в кварталния магазин беше останало само такова кисело мляко. Не ми хареса,все едно беше сметана.

# 597
  • Sofia
Сметана Саяна е ужасна.

# 598
Бях тръгнала да купувам маслото им на Саяна... и като никой път реших да погледна състава и се отказах. 

# 599
На Саяна бях взела преди години кашкавалено роле с шунка и като го отворих, беше полутечно и вмирисано. Отврат! Директно го върнах във "Фантастико". Иначе бяхме взели сирене на "Чех" и беше ужасно също...

Общи условия

Активация на акаунт