Какво повече НЯМА да купя - 15

• 97 694
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Днес видях сирене Бачо Илия. Много съм разочарована. Толкова суперлативи, а то едно тебеширено, безвкусно, добре, че взех малко. Явно е въпрос на вкус. Не е моето сирене.
Да, въпрос на вкус е. Ние го опитахме днес и много ни хареса, благодаря за суперлативите, но за съжаление не мога да го купувам редовно по други причини, само на козе съм.

# 616
  • софия
При нас пада голяма борба кое сирене е по-ВКУСНО! ММ обича добре озряло твърдо сирене, аз харесвам меките пресни сирена.
Тук си е до въпрос на вкус. Ако някой си купи меко с очаквания за твърдо и обратното, след това ще има недоволни.
Не бива да се обсъждат вкусовите качества на един продукт.
Трябва да се коментира некоректност на производителя и откровено развален продукт/далеч от това ,което претендира да бъде.

# 617
Кисело мляко Бор Чвор с гаден растителен вкус или по-скоро на нишесте.

# 618
  • София
Кисело мляко Маджаров 2%. Опитах да подквася домашно овче мляко половината бурканчета, само за експеримента. Останалите със стара закваска. Стана ми ясно колко е истинско! Квася понякога с Домлян- нямам проблеми. Домашно мляко мога да купувам рядко, затова реших да проверя какво ядем.

# 619
  • Sofia
Не ми харесаха тези кебапчета,залепнаха яко за оребрения тиган,пуснаха ужасно много някаква течност,,не знам вода ли,мазнина ли беше,пълни с жилки,пресолени...ужасни

# 620
  • София
Не ми харесаха тези кебапчета,залепнаха яко за оребрения тиган,пуснаха ужасно много някаква течност,,не знам вода ли,мазнина ли беше,пълни с жилки,пресолени...ужасни

Купувам само на Булмес след много грешни покупки.

# 621
Реших да дам шанс на родно производство сладолед - Изида Олд тайм ванилия - е само цената му е хай. За 7,50 лв за 480 гр. това е подигравка. Отвратително сладка вода. Нито мляко, нито сметана усещам, само захар.

Афредо ми е любим насипен и няма аналог, но качеството си заслужава цената. Има случаи, в които цената не ми е определяща за съответното качество.
Този Олд тайм на Изида го взех, защото има претенции да е без Е-та и други добавки, но си е останал само със захарта.

Последна редакция: вт, 23 юли 2019, 00:48 от AnMary

# 622
  • София
Реших да дам шанс на родно производство сладолед - Изида Олд тайм ванилия - е само цената му е хай. За 7,50 лв за 480 гр. това е подигравка. Отвратително сладка вода. Нито мляко, нито сметана усещам, само захар.
Добре де, защо си развалят тези хора зорлем продуктите? Купувала съм го много отдавна и не беше лош- приятно сладък, плътен и т.н. Като развали качеството и като се откажеш да го купуваш, по-добре ли ще е?

Това се отнася не само до конкретния сладолед. Излезе нещо ново на пазара и е добро. Мине се известно време и се започва един постоянен спад в качеството, докато не те откажат от марката.

# 623
  • Буркина Фасо
Добре де, защо си развалят тези хора зорлем продуктите? Купувала съм го много отдавна и не беше лош- приятно сладък, плътен и т.н. Като развали качеството и като се откажеш да го купуваш, по-добре ли ще е?
предлагат ти по-лош продукт на цената на вече утвърдения по-хубав. след известно време отново пускат хубавия продукт, но вече на по-висока цена. и ти се чудиш "за какво да купувам лошото качество след като има по-добро" ... и малко по-скъпо от лошото.

# 624
  • София
Скрит текст:
предлагат ти по-лош продукт на цената на вече утвърдения по-хубав. след известно време отново пускат хубавия продукт, но вече на по-висока цена. и ти се чудиш "за какво да купувам лошото качество след като има по-добро" ... и малко по-скъпо от лошото.
След известно време голяма част от недоволните клиенти вече са се преориентирали и ако ще златен продукт да пусне въпросната фирма, на клиентите не им пука.

При това разнообразие на пазара, клиентът рядко дава повече от 1-2 шанса и после търси други варианти.

Точно на този принцип вече не съм потребител на доста марки млечни продукти и колкото и нови продукти да пускат на пазара, аз виждам, че ги произвежда фирма "Х" и ги подминавам, след като съм имала лош опит с тях.

Последна редакция: вт, 23 юли 2019, 01:33 от missence

# 625
Купувам само на Булмес след много грешни покупки.
Булмес М не колят телета. Предлагат само свинско. Но наистина качествено.

# 626
  • Sofia
Вече ме е страх и свинско да купувам...

# 627
Вече ме е страх и свинско да купувам...

Споко, кой знае какво размразено свинско ядем и от коя държава. Колкото пъти съм купувала в последно време свинско месо, все има вкус на попивателна хартия. Кой знае колко време е престояло.

# 628
  • Sofia
Магазина от който по-често купувам месо има от Испания и от село Сливово/по-скъпо е/.Предпочитах българско да взимам,но май към испанското ще се насоча...

# 629
  • София
Салам Pikok Сибиу с благородна плесен на Лидл - сланинест и се маже по зъбите. Чудя се дали да го запека в някое ястие или направо да го изхвърлям.

Общи условия

Активация на акаунт