С какво ви дразнят свекървите - тема 108

• 39 118
  • 795
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Тя май от любов е на тоя хал.

# 406
Не е лош човек, но откакто се забучи в това село и се изкриви мисленето много.

# 407
Човек не се променя толкова, Зло. Просто сега я откриваш в подходящата ситуация. Не я мисли, щом не приема съвет. Сама ще трябва да го "види".

# 408
  • София
Разкажи твоя и майка му защо те дразнят, тази история вече ни оставя безмълвни.

# 409
Редактирах.

Последна редакция: сб, 13 апр 2019, 07:26 от ЗЛОДЕИДА

# 410
Поне е свестен и домошар. Hug Нормален и човечен. На фона на всички изневери, хазарт, кока и не знам какви неща, които прочетох във форума, и ми се зави свят, май не си толкова зле. Но родата му са простачки, щом дори не комуникират директно с него и така го действат, без грам съобразителност.

# 411
Не. Бябата не е и за това не го търси, тя си казва " той е млад има си работа и не искам да го занимавам". Майката е тая която преувеличава всичко.

# 412
И що комуникира толкоз това момче,  а не рече че има работа и то.

# 413
Защото се звъни много пъти. Правил си е телефона на без звук, но като свети и вибрира много започва да се притеснява да не е станало нещо и вдига. Всеки път се оказва простотия, но ...

# 414
Щото е млад и ..не чети но глупав още.

# 415
Цитат
През това време бабата да си пусне конвекторния радиатор, който ние и подарихме за Коледа.Майка му се развика с думите "да не караш самолет" и после започна да манипулира " аз съм тук да работя и да ви помагам". Моя отиде още днес.

А майка му помага ли финансово на бабата ? Защо и държи сметка за тока, жената не получава ли пенсия? И кой плаща дървата ?
*КУ съм на бабата, ще раздам картоните и ще разваля завещанието.. Ако е завещание, е лесно.

# 416
Никой не помага финснсово нито на бабата нито на моя. Майка му и леля му помагат единствено на децата си студенти. И двете са разведени и от години по чужбина и нямат никакви стестени пари.  Моя си събра пари, купи си кола, а те я ползват за обща.

# 417
Аз мисля, че твоят е добър и грижовен човек, обаче трябва да постави някакви граници. Иначе ще си имате ядове.
Тя майка му в един момент ще се върне в БГ и ще му увисне на врата

# 418
Редактирах.

Последна редакция: сб, 13 апр 2019, 12:24 от ЗЛОДЕИДА

# 419
Глупости. Него дали харесва като го прави на луд.

Общи условия

Активация на акаунт