С какво ви дразнят свекървите - тема 108

• 39 119
  • 795
  •   1
Отговори
# 390
Ако и сега не й дойде акъла на мястото, все така ще си я кара. Към по-зле, разбира се.
И откъде я гонят!? От квартира, която плаща тя!? Как така без пари!? Тоя рогльо ли й държе парите?
Дано те послуша.

# 391
  • Fort Worth, TX
Аз поне не знам още.Статута няма как, докато той не стане гражданин.
Зло, това е ужасно.Ако не к изпила чавка мозъка да се маха.Защо, защо си го причинява?Една разумна причина и ще я рсзбера.Тя изобщо осъзнава ли какво и се случва.

# 392
  • София
Ще я изгони ами - с 2 легла 3-ма човека как да стане Smile човека си подсигурява сестричката Heart Exl Майтапа на страни, ама от една страна добре, че е станало това, та да се усети тая жена, че само я използват и на оня му е през... за нея, преди да е забременяла.

# 393
  • Варна
Дано не я прибере обратно. Да си плащат сами наема. Жената ще се оправи.

# 394
Относно приятелката на Злодеида наистина всяко зло е за добро. Ако това не я е разтърсило, за да разбере на какво се подлага сама, никой и нищо няма да може да ѝ помогне. Дано се осъзнае.

# 395
Дано, ама надали Simple Smile Явно жената се е вкопчила в този мъж като в последна възможност за брак и дете. Така го вижда тя. Плюс бонуса - живот в чужбина и пооправяне на финансите.
От друга страна си мисля, че Злодеида най-вероятно е леко дезинформирана от въпросната приятелка.
Кой е наел апартамента, чий подпис е в договора за наем и кой е регистриран на този адрес! Ако е тя, той няма как да я изгони! Ако е той, полицията и да се намеси, какво ще направи, като тя не му е съпруга. Ако няма и регистрация там, най-много да я върнат в България...
Що се отнася до това, че тя била плащала наема - я е вярно, я не!

# 396
Жената има проблем и той не е финансов. Колкото и да е гадно, дано не се сдобрят, ако трябва още някоя магария да направи хубавеца, та дано се осъзнае час по-скоро.
Дали е блокирана там и няма средства да се върне в България?

# 397
Тя явно очаква поне заема да и върнат.
Щом заради тях е теглила кредит, че е финансирала и пътуването.
Това си е измама отвсякъде, ама иди доказвай.
Че пари няма да види, няма. Поне унижението да си спести. Да се хваща в ръце, да си оправи борчовете и дано си намери някой свестен там.
С този, надявам се, вече да е приключила.

# 398
Дано разбере каква услуга ѝ е направил, като я е изгонил.

# 399
Не мога да повярвам на тази история,с тримцата дето са в една стая .Възможно ли е да има толкова смотани и загубени жени ......Историята е толкова невероятна и абсурдна,че не става и за сюжет на филм .

# 400
А за филм става... от 13 век .

# 401
Има такива откачалки, виждала съм.

# 402
  • София
Не подценявайте съображението "не си изкарвай кирливите ризи" и "какво ще кажат хората, не искам да ме обсъждат".
Между декларирания и непресторения непукизъм има доста разлика. А хората наистина обичат злобарски да обсъждат

# 403
Квартирата не е квартира, в момента са в някакво общежитие, в което имат право да живеят 1 месец. Стаята е на негово име,  е платена с нейни пари. Няма да коментирам повече, че ме хваща яд. Човека е насилник, а семейството откачено.
В момента се дразня на моя и майка му, а притесненията за приятелката ми са огромни, но не може да се помогне на човек, който не иска сам да ди помогне.

# 404
Човек като реши да се убива не можеш му попречи. Тя точно това прави , убива се бавно,  да зарадва некъв идиот. Чак не вярвам. А изглежда е свястно момиче и заслужава  нормални неща.Мъж ,деца , любов.

Общи условия

Активация на акаунт